Profesionalni pisači za fotografije PIXMA

Preuzmite potpunu kreativnu kontrolu nad slikama pomoću profesionalnih pisača za fotografije PIXMA koji dosljedno pružaju rezultate koje vaše slike zaslužuju. Uz sustave s 8, 10 ili 12 tinti, ovi pisači A3 formata dizajnirani su da zadovolje zahtjeve svakog fotografa: od naprednih amatera do vrhunskih profesionalaca.


PIXMA PRO-1

Odabir profesionalaca

 • Pisač A3 formata vrhunske kvalitete s produktivnošću komercijalne razine

 • Jedinstveni sustav s 12 tinti i izuzetnom ljestvicom boja

 • Chroma Optimizer za ujednačen sjaj i čiste, oštre crne nijanse

 • Zapanjujući crno-bijeli ispis uz 5 monokromatskih tinti

PIXMA PRO-10S

Kvaliteta poput one u galeriji

 • Profesionalni A3+ fotopisač

 • Sustav s 10 pigmentnih tinti, s Chroma Optimizer tintom

 • Bežična i Ethernet veza

 • Povezivanje u informatički oblak i integracija profesionalnih fotografskih usluga

 • 3 monokromatske tinte za kvalitetne fotografije u tonovima sive

PIXMA PRO-100S

Živopisno i uzbudljivo

 • Pisač za fotografije A3+ formata zapanjujuće kvalitete

 • Bogate boje uz sustav od 8 odvojenih tinti

 • Bežična i Ethernet veza

 • Povezivanje u informatički oblak i integracija profesionalnih fotografskih usluga

 • 3 monokromatske tinte za kvalitetne fotografije u tonovima sive

Odabir odgovarajućeg fotopisača

Canonov istraživač David Noton ispitao je rad profesionalnih pisača PIXMA tvrtke Canon, objasnivši razliku između sustava s tintama na bazi pigmenta i onima na bazi topivih bojila.

Podudaranje boja na zaslonu s onim otisnutima

Saznajte kako odabrati odgovarajući papir i softver za ispis fotografija. Canonov istraživač objašnjava razliku između pojedinih papira za ispis fotografija i umjetničkih reprodukcija te kolika je važnost kalibracije zaslona i ICC profila.

Ispis fotografija i umjetničkih reprodukcija

Temeljita analiza postupka ispisa, od odabira prostora boje do konačnog otiska. Pogledajte detaljno objašnjenje programskog dodataka PIXMA Print Studio Pro za Adobe Photoshop i Lightroom.

Profiliranje

Pomoću softvera za upravljanje bojama stvorite ICC profile

Pomoću spektometra i softvera Color Management Tool Pro tvrtke Canon jednostavno možete stvoriti ICC profile prilagođene vašem pisaču, papiru i jedinstvenom radnom okruženju. Dostupan je čarobnjak koji je jednostavno pratiti, a koji ispisuje mjerne grafikone koji se mogu skenirati raznim X-Rite uređajima za kalibraciju (Eye-One PRO, Color Munki), pomažući vam u postizanju vrlo kvalitetne boje i preciznosti koju zahtijevate.

Nanošenje tinte na papir

Nevjerojatna kvaliteta slika izrađenih pomoću asortimana profesionalnih pisača za fotografije PIXMA savršena je kombinacija vaše strasti i naše tehnologije. Tvrtka Canon uložila je godine u sustave tehnologije ispisne glave FINE i usavršavanje tinti kako bi vam osigurala rezultate u kojima možete uživati danas. Zahvaljujući izboru profesionalnih sustava s 12 i 10 pigmentnih tinti te posebnih sustava s 8 tinti utemeljenih na boji, kreativni i poslovni korisnici mogu pronaći najbolji pisač za fotografije A3 formata za dobivanje ispisa izvanredne kvalitete na najisplativiji i najučinkovitiji mogući način.

Crno-bijeli ispis

Uz namjenske 3 ili 5 monokromatskih tinti i postavku upravljačkog programa "Print Black and White Photo" u kombinaciji sa značajkama kao što je Chroma Optimizer za ujednačen sjaj i bolju gustoću crne boje, asortiman profesionalnih pisača PIXMA pruža novu razinu kvalitete u profesionalnom monokromatskom ispisu.

Podrška za profesionalni pisač za fotografije PIXMA

Preuzmite upravljačke programe, softver, programske datoteke i priručnike te pristupite resursima tehničke podrške na mreži i rješavanju problema za profesionalni pisač za fotografije PIXMA.

Pronalaženje starijih modela profesionalnih tintnih pisača

Pronađite informacije o specifikacijama i kompatibilnom potrošnom materijalu za starije modele profesionalnih pisača za fotografije PIXMA u našem odjeljku s arhivom proizvoda.