PosterArtist

Pojednostavljena izrada postera

Zatražite informacije

PosterArtist

Pojednostavljena izrada postera

PosterArtist se isporučuje s 200 prethodno dizajniranih predložaka, više od 1000 slika i umjetničkih isječaka koji ne zahtijevaju plaćanje autorskih naknada, više od 150 pozadina, više od 150 okvira i mnoštvom tekstnih grafika te mnogim drugim stvarima koje omogućuju brzu i laku izradu postera profesionalnog izgleda.

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Dizajnerske zamisli

PosterArtist sadrži mnogo predložaka, obuhvaćajući širok raspon područja među kojima su: maloprodajne trgovine, uredska okruženja, hoteli, restorani, posebni događaji, kolaži s fotografijama, ukrasi za učionice, promocija školskih događaja, sveučilišni kampusi, sport, bolnice i zračne luke.

Prikaži galeriju predložaka

Design ideas

Automatski dizajn

Značajka za automatski dizajn spaja Dynamic Layout Engine (automatizirani alat za uređivanje izgleda koji utvrđuje položaj elemenata kao što su slike i tekst) s ugrađenim profesionalnim dizajnerskim funkcijama.

Saznajte više

Auto Design

Provjera dizajna

Nakon dovršetka dizajniranja postera u skladu s vašim potrebama, PosterArtist omogućava funkciju provjere kako biste se prije ispisivanja uvjerili da nema dizajnerskih pogrešaka.

Saznajte više

Design Check

Sigurnosne postavke

PosterArtist donosi sigurnosne postavke koje su implementirane u otvorene predloške i ograničavaju kreativne materijale. Predlošci i probne slike mogu se registrirati pomoću aplikacije PosterArtist za sigurnost i kontrolu sadržaja.

Saznajte više

Security Settings

Snimanje stranice

Značajka aplikacije PosterArtist za snimanje stranice omogućava fleksibilnost slanja Word dokumenata, PowerPoint prezentacija ili Excel tabličnih grafikona za umetanje u postere.

Saznajte više

Paper Capture

Softver PosterArtist

Imate stariju verziju aplikacije PosterArtist i želite je nadograditi? Preuzmite naš program za nadogradnju i isprobajte poboljšanu produktivnost pri izradi postera.

Kontaktirajte nas

PosterArtist Lite

Softver PosterArtist Lite tvrtke Canon pojednostavljena je verzija softvera PosterArtist koja sadrži njegove osnovne funkcije, a omogućje dizajn i ispis plakata profesionalnog izgleda u samo četiri jednostavna koraka. Obuhvaća više od 1300 predložaka, fotografija i umjetničkih isječaka među kojima će se naći odgovarajući za razna poslovna okruženja – izrada privlačnih plakata ili znakova nikada nije bila lakša.

Pročitajte više

Kontaktirajte naš tim i saznajte kako softver PosterArtist čini izradu postera profesionalnog izgleda brzom i jednostavnom.

Razgovarajte s timom