Fotoalbumi

Vaš život u visokoj razlučivosti. Digitalne fotografije možete podijeliti u roku od nekoliko sekundi, ali ništa ne može nadmašiti osjećaj otisnute fotografije u ruci. Uz hdbook možete izraditi kvalitetan fotoalbum. Fotoalbum prilagođen vama, profesionalno otisnut i uvezen, udahnut će život vašim fotografijama, pomoći vam da sačuvate uspomene, a idealan je i kao dar za prijatelje i obitelj.

hdbook prilagođen vama. Vrlo jednostavno.

1. Odaberite fotografije

2. Preuzmite softver hdbook

3. Uživajte u uspomenama

Odaberite omiljene fotografije koje želite izložiti u svom vrhunskom fotoalbumu – idealan je bez obzira na to želite li izraditi uistinu osoban dar ili jednostavno podijeliti dragocjene trenutke s obitelji i prijateljima.

Softver hdbook omogućava jednostavno dizajniranje fotoalbuma u roku od nekoliko minuta. Jednostavno odaberite jedno od maloprodajnih web-mjesta za hdbook, preuzmite softver na PC ili Mac računalo, rasporedite fotografije i tekst i pošaljite ih na ispis.

Fotoalbum prilagođen vama ispisat će se na vrhunskom pisaču Canon DreamLabo 5000. Uskoro ćete dobiti svoj profesionalni fotoalbum ispunjen fotografijama živopisnih, vjernih boja i jasnim tekstom.

Nadahnuća za fotoalbum prilagođen vama

Luksuzan vjenčani album

Ovjekovječite svoj posebni dan – birajte između brojnih tematskih pozadina za vjenčanja, okvira za fotografije i stilova za stranice iz naše ponude te izradite vlastiti luksuzni vjenčani album.

Fotoalbum za bebe

Fotoalbum za bebe savršen je za dijeljenje i pokazivanje najnovijeg člana obitelji te će vam pomoći da se prisjetite svih važnih faza u njegovu razvoju.

Fotoalbum s putovanja

Bez obzira jeste li bili na putovanju svog života ili na opuštajućem ljetovanju, kvalitetan fotoalbum vaše će uspomene čuvati svježima i dugo nakon povratka.

Objavite svoje fotografije

Fotoalbum s portfeljem profesionalne kvalitete sjajan je način za izlaganje vlastitih fotografija i promociju svoje tvrtke potencijalnim klijentima.

Zapanjujuća kvaliteta fotografija

Vaše uspomene u visokoj razlučivosti

Pogledajte i osjetite vrhunsku kvalitetu fotoalbuma hdbook. Zahvaljujući našoj tehnologiji ispisa sa 7 tinti u visokoj razlučivosti, fotografije su prekrasno detaljne, s prirodnim nijansama kože i vjernom reprodukcijom boja. Fotografije u boji izgledat će tako živopisno kao da žele iskočiti sa stranice, a crno-bijele fotografije karakterizirat će glatki prijelazi i otmjen izgled.

Odaberite naslovnicu za hdbook

Fotoalbum uistinu prilagođen vama

Izradite vlastitu naslovnicu za svoj fotoalbum kombinacijom teksta i slika. Profesionalno otisnut i uvezen, vaš će hdbook ponosno stajati na bilo kojoj polici za knjige.

Dodajte fotografijama tekst

Jasan. Oštar. Uglađen.

Fotografijama možete dodati opise, a na naslovnicu postaviti naziv albuma. Zahvaljujući posebno formuliranim tintama i razlučivosti ispisa od 2400 dpi, tekst fotoalbuma hdbook izuzetno je oštar.

Uvezivanje širokih tankih stranica

Savršene dvostruke stranice

U svim svojim fotoalbumima koristimo široke tanke stranice kako biste svoje fotografije mogli proširiti preko dvije stranice, ne gubeći površine fotografija između stranica. Obostrani papiri za fotografije vrhunske kvalitete omogućit će vam da umjesto standardne 24 stranice izradite album na 100 stranica, bez povećanja debljine hrbata.

Formati fotoalbuma hdbook

Veličina prema vlastitom ukusu

Kvadratni formati dostupni su u formatima 127 x 127, 210 x 210 i 300 x 300 mm, a možete odabrati i široke ili uspravne formate A5, odnosno A4 ili pak široki A3, zbog čega smo sigurni kako ćete pronaći savršeni format za svoj fotoalbum.

Izbor papira za fotografije

Vrhunska završna obrada

Posebno formuliran papir – dizajniran za upotrebu u kombinaciji s ispisnom tehnologijom tvrtke Canon – omogućava ispis fotografija u visokoj razlučivosti uz vrhunsku završnu obradu. Odaberite papir Luster koji teksturom podsjeća na tradicionalne fotografije iz fotostudija ili sjajni papir meke završne obrade visokog sjaja.

Dugotrajne uspomene

Zahvaljujući kombinaciji tinti tvrtke Canon i fotopapira s posebnim premazom, vaše će fotografije trajati cijeli život. Vijek trajanja im je 300 godina, zbog čega možete biti sigurni kako će u vašem fotoalbumu moći uživati brojni naraštaji.*

Softver za fotoalbum

Naš jednostavni softver za Windows ili Mac omogućava izradu fotoalbuma u roku od nekoliko minuta. Odaberite dimenzije albuma, dodajte fotografije te odaberite jedan od brojnih ponuđenih izgleda.

Brzi, prethodno postavljeni rasporedi

Napredni, prilagođeni rasporedi

Značajka Autoflow dodatno pojednostavljuje izradu fotoalbuma. Softver će automatski poredati fotografije i postaviti ih u okvire s obzirom na usmjerenje koje im najbolje odgovara. Naravno, prije slanja fotoalbuma na ispis, možete naknadno urediti izgled stranica i raspored fotografija.

Osim što je jednostavan za upotrebu, besplatni softver hdbook nudi napredne značajke koje vam daju potpunu dizajnersku slobodu da svoj fotoalbum prilagodite sebi i ispričate vlastitu priču.

Gdje kupiti?

Besplatni softver za izradu fotoalbuma hdbook možete preuzeti iz jedne od naših ovlaštenih maloprodajnih trgovina – započnite s izradom luksuznih fotoalbuma još danas. Počnite tako što da odaberete zastavu države pokraj odabranog hdbook distributera.

Austrija

[IMAGE] Fotobuch24

[IMAGE] fotobuch-online

[IMAGE] foto-book

[IMAGE] TT-Foto

Belgija

[IMAGE] selexion

[IMAGE] Belgium NL[IMAGE] Belgium FR

Danska

[IMAGE] PhotoCare

Njemačka

[IMAGE] fotobuch-online

[IMAGE] foto-book

[IMAGE] Germany_Expert

Italija

[IMAGE] Multitime v2

[IMAGE] B&W

[IMAGE] Loreto

[IMAGE] Benedetti

[IMAGE] Paoletti_v2

[IMAGE] CSI

[IMAGE] Andreella Photo v2

[IMAGE] Betta Giancarlo v2

[IMAGE] CineSud v2

[IMAGE] Foto Colombo v2

[IMAGE] New Free Photo v2

[IMAGE] Photo19 v2

[IMAGE] PhotoFuture v2

[IMAGE] Pixelefoto v2

[IMAGE] Telestampo v2

Fornitureconti

[IMAGE] Domiad

[IMAGE] Photop

[IMAGE] IT_Wheretobuy_UniversoFoto v2

Luxembourg

[IMAGE] selexion

[IMAGE] LU_NL[IMAGE] LU_FR

Poljska

[IMAGE] Poland_Podstawowe

[IMAGE] Poland_fotoplus

Ujedinjeno Kraljevstvo

[IMAGE] 2M

[IMAGE] Clifton Cameras

[IMAGE] Park Cameras

[IMAGE] Castle Camera

[IMAGE] WA_Logo_White_Banner

[IMAGE] WA_Logo_Wheretobuy_Calumet

[IMAGE] UK_Wheretobuy_Wilkinson

[IMAGE] UK_Wheretobuy_Wex

[IMAGE] UK_Wheretobuy_Wex

[IMAGE] UK_Wheretobuy_Light Land v2

UK_Wheretobuy_MTA

Ireland

[IMAGE] Conns Cameras

[IMAGE] Mahers

*Procijenjeno trajanje ispisa prilikom spremanja na mračnom mjestu

<Metode testiranja i kriteriji za procjenu>

Navedeni broj godina u podacima o trajnosti slika procijenjen je na temelju metoda testiranja i kriterija sadržanih u standardu "Digital Color Photo Print Stability Evaluation" (JEITA CP-3901) koji je objavilo udruženje JEITA (Japan Electronics and Information Technology Industries Association).

<Napomena za ispisivanje i prikazivanje fotografija>

Stvarna trajnost slika može se razlikovati od iznad navedenih procijenjenih vrijednosti, ovisno o uvjetima u kojima se prikazuju/spremaju. Broj godina izračunat je prema rezultatima ubrzanih testiranja koja je provela tvrtka Canon Inc. i ne predstavljaju jamstvo za proizvode. Osiguravanje dužeg trajanja ispisanih slika: Blijeđenje boje mogu ubrzati izlaganje svjetlosti, plinovi u okolišu te visoka temperatura i vlažnost. Izbjegavanjem tih čimbenika blijeđenja tijekom spremanja i izlaganja učinkovito se poboljšava trajnost fotografija.


*Dizajn i specifikacije podložne su promjeni bez obavijesti.

  • Canon
  • ...
  • Izradite vlastite profesionalne i prilagođene fotoalbume