Printer on table next to pens, pencils and desk toys.

ISPISIVANJE

Istražite svoje sljedeće poglavlje na polju ispisivanja

Bilo da razmatrate novu poslovnu avanturu, odlazite na fakultet ili pomažete djeci s novim projektom, svačije je sljedeće poglavlje bolje uz ispisivanje.

Pisači danas mogu postići mnogo više od svojih prethodnika. Od ispisivanja iz računalnog oblaka do Wi-Fi povezivanja i uredskih predložaka koji se mogu preuzeti, toliko je toga za istražiti.

Saznajte više o kreativnom potencijalu ispisivanja i načinu na koji vam pisač može pomoći da se pripremite za sljedeći korak.

Organiziranje

Woman standing next to a printer and operating it via her tablet.

Materijali za ispisivanje savršen su način da ostanete organizirani i uštedite novce. Bilo da trebate planer za organiziranje fakultetskih zadataka, A3 kalendare za uredske sastanke ili tjedne popise zadataka koji će vam pomoći da organizirate obiteljski život, besplatan materijal lako možete pronaći na internetu.

Na mreži je vrlo lako pronaći besplatne materijale za ispisivanje pomoću kojih se možete organizirati. Aplikacija Easy-Photo Print Editor ima brojne različite predloške za kalendare, koje možete personalizirati vlastitim slikama.

Woman and child's hands on desk filled with creative nick-nacks.

Rješenje za kišovite dane

Zaokupiti pažnju djece vrlo je zahtjevno, naročito kad je vrijeme loše. No upravo tih tmurnih dana pisač može zasjati.

U aplikaciji Creative Park tvrtke Canon možete besplatno preuzeti stranice za bojanje, labirinte i druge ispisive aktivnosti iz odjeljka Zabava s djecom! – čime se lako spašava kišni dan. Funkcijom za uređivanje možete prilagoditi predloške i tako dodati osobnu notu ispisanim materijalima.

"Zaokupiti pažnju djece vrlo je zahtjevno, naročito kad je vrijeme loše. No upravo tih tmurnih dana pisač može zasjati"

Ako djecu morate dulje zabavljati, u aplikacijiCreative Park možete pronaći široku ponudu ispisivih igara, uključujući bingo, bacanje prstenova, čak i vaš vlastiti komplet za šah. Mogu se lako ispisati kod kuće, a njihova izrada bit će jednako zabavna kao i igranje.

Na web-mjestu aplikacije Creative Park potražite mnogo zabavnih papirnatih i trodimenzionalnih modela koji se mogu ispisati izravno s kućnog pisača, uključujući igračke, životinje i karte.

Woman printing photo cards using a Zoemini printer.

Organiziranje novog doma

Odlazak na fakultet podrazumijeva uređivanje studentske sobe tako da pruža osjećaj doma. Zašto ne biste ispisali svoje slike i tako uštedjeli na uređenju?

Canon Zoemini je džepni pisač tvrtke Canon koji se uparuje izravno s pametnim uređajima. To vam omogućuje ispisivanje slika izravno s mobilnog uređaja pa je uređenje prostora brže i lakše.

Mnogo je isplativih načina za izlaganje ispisanih priča. Ako ih ne želite povezivati užetom ili pribiti na pluteni pano, možete ih probati prikazati kao kolaž u okviru ili na platnu.

Serija Canon PIXMA TS5350 idealna je za modele i kreacije. Istražite širok asortiman papira za ispisivanje, od odvojivih foto-naljepnica i magnetskog fotopapira do papira za preslikavanje glačalom i obostranog mat papira. Zajedno s aplikacijama Easy-PhotoPrint Editor i Creative Park, nikada nije bilo lakše vaše predmete ukrasiti omiljenim snimkama.

Gdje doznati više

Saznajte više o PIXMA softveru i načinu na koji možete osloboditi kreativni potencijal pisača tvrtke Canon. Možete i pretražiti asortiman kako biste pronašli savršenog partnera za kućni ured i počeli s izrađivanjem vlastitih papirnatih modela.

Autor: Sasha Newbury

Slični članci
The ink levels showing on a setting bar of a Canon printer.

SAVJETI ZA ISPISIVANJE

Česta pitanja o pisaču, tinti i papiru

Stručnjak tvrtke Canon Suhaib Hussain odgovara na uobičajena pitanja o tehnologiji pisača, tinti i papiru.

Printer fun for everyone

KREATIVAN ISPIS

Zabava ispisivanja za sve

Šest načina na koje vaš pisač PIXMA može unijeti novu energiju u vaš dom, vaše obiteljske aktivnosti i vaše uređaje.

Povezani proizvodi

Slični članci

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Natrag na Svi savjeti i tehnike