A surfer holds the IVY REC up and looks through the viewfinder.

PRIJENOSNI FOTOAPARATI

Upoznajte Canon IVY REC, prijenosni fotoaparat za snimanje akcije

Stigao je Canon IVY REC – prijenosni fotoaparat otporan na udarce,* vodonepropustan,** savršen za snimanje u pokretu. Uz senzor od 13 megapiksela, snimanje Full HD 1080p videozapisa pri 60 fps te Wi-Fi i Bluetooth povezivanje, dizajniran je za snimanje akcije u visokoj razlučivosti, u situacijama u kojima ne želite riskirati s običnom kamerom svog pametnog telefona. Ovaj robusni mali fotoaparat možete zakvačiti na remen ili torbicu kako bi vam uvijek bio nadohvat ruke, a najbolje od svega je što svoje snimke možete odmah podijeliti putem aplikacije Canon Mini Cam.***

Uz širinu od svega 110,5 mm i masu od približno 90 g, Canon IVY REC neće vas usporiti niti vam stati na put. Zaboravit ćete gdje se nalazi sve dok vam ne zatreba, tako da ćete se moći usredotočiti na akciju.

A pink IVY REC being attached to the back of a surfboard resting on the sand.
Canon IVY REC je otporan na udarce* i vodonepropustan,** što ga čini idealnim za akcijske sportove i jednostavnim za upotrebu, gdje god se nalazili.

Zaronite

Canon IVY REC je vodonepropustan** do dubine od dva metra i 30 minuta u slatkoj vodi, što ga čini savršenim suputnikom pored bazena. Tražilo služi i kao kopča, tako da Canon IVY REC možete zakvačiti na remen ili ruksak dok planinarite ili ga montirati na prednji dio bicikla za snimke iz prvog lica. Slobodno ga ponesite sa sobom i kad kiši ili idete u prirodu. Izrađen je za avanture i život u pokretu!

Canon IVY REC možete postavljati i na stative, ali i zakvačiti na odjeću ili čak montirati na sportsku opremu.

Ne suzdržavajte se

A green Canon IVY REC tumbles into the sand in the wake of a mountain bike.
Zahvaljujući jarkim bojama, ako Canon IVY REC izgubite u snijegu, blatu ili vodi, lako ćete ga uočiti – a budući da nema zaslon koji bi mogao napuknuti, čvrst je i robustan.

Za razliku od pametnog telefona, Canon IVY REC nema zaslon, što ga čini robusnijim – otporan je na udarce* te može preživjeti pad s visine od dva metra, što je savršeno ako se vozite biciklom ili trčite u prirodi. Dolazi u paleti od četiri upečatljive boje, što ga ne čini samo dopadljivim, već i uočljivim u slučaju ako padne u blato, pijesak ili snijeg. Bez obzira na to vozite li bicikl, skijate ili vozite skateboard, rado će vam se pridružiti u vožnji.

Brži od vas

A blue Canon IVY REC being used with the Canon Mini Cam app on a smartphone, displaying a photo on its screen.
Povežite Canon IVY REC sa svojim mobilnim uređajem putem besplatne aplikacije Canon Mini Cam.*** Nakon toga moći ćete upotrebljavati značajku daljinskog snimanja, prenositi fotografije s fotoaparata na uređaj i dijeliti ih s prijateljima i pratiteljima.

Canon IVY REC je jednostavan i lako se koristi, pristupačan je i brz. Njime možete snimati fotografije, videozapise ili pak oboje odjednom, a nakon povezivanja s pametnim telefonom nudi i dodatne prilagodbe. Uz Wi-Fi i Bluetooth sinkronizaciju, podržava trenutačno dijeljenje fotografija i videozapisa na društvenim mrežama (pod uvjetom da imate mrežnu vezu). S pomoću aplikacije Canon Mini Cam*** možete na zaslonu pametnog telefona vidjeti ono što vidi fotoaparat, što znači kako ga možete dati prijatelju dok pregledavate snimke ili upotrijebiti značajku daljinskog snimanja.

Živite u trenutku i ponesite Canon IVY REC na vožnju! Uz lako dostupan birač koji omogućava jednostavno prebacivanje između načina snimanja, nema toga što nećete moći snimiti ovim zabavnim malim akcijskim fotoaparatom.

Napisao David Osgar*Otporan na udarce s visine do 2 metra. Metode testiranja otpornosti na udarce jedinstvene su za ovaj proizvod i ne daju garanciju da se proizvod ne može oštetiti ili pokvariti.
**Vodonepropustan do 30 min, do dubine od 2 metra. Testiran samo u slatkoj vodi. U slučaju izlaganja vodi koja nije slatka, preporučujemo da ga odmah isperete slatkom vodom.
Za upotrebu opcionalne aplikacije Canon Mini Cam potrebno je da kompatibilan uređaj bude povezan na Canon IVY REC putem Bluetooth® i Wi-Fi® veze. Aplikaciju Canon Mini Cam možete besplatno preuzeti na web-mjestima App Store i Google Play. Za preuzimanje besplatne aplikacije Canon Mini Cam mogu se primijeniti troškovi za prijenos podataka. Kompatibilno s mobilnim uređajima sa sustavom iOS 11 ili novijim i Android uređajima sa sustavom Android 5.1 ili novijim.

Slični članci
Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

MODELI ISPISANI NA PISAČU

Iskažite kreativnost uz asortiman Canon Zoemini

Oslobodite svoju kreativnost u pokretu uz pomoć instantnog fotoaparata i džepnog pisača.

A trail runner captured jumping in the air on a rocky beach, creating a bold silhouette.

AKCIJSKA FOTOGRAFIJA

5 najboljih savjeta za snimanje akcije

Otkrijte kako snimiti kreativne akcijske snimke svakodnevnih avantura uz savjete profesionalnog fotografa Toma Binga.

Povezani proizvodi

Slični članci

"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Natrag na Svi savjeti i tehnike