Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

KREATIVNO ISPISIVANJE

Pet zabavnih načina za pripremu za svjetsko prvenstvo Rugby World Cup 2019™

Glavni sportski događaj u 2019. gotovo je stigao: 20. rujna u Japanu započinje svjetsko prvenstvo u ragbiju Rugby World Cup 2019™. Tvrtka Canon sponzor je turnira* koji je svaki put sve dramatičniji i uzbudljiviji.
Budući da se svih 48 utakmica održavaju se u državi poznatoj po origamiju, umijeću presavijanja papira, predstavljamo zabavne ideje za pripremu za natjecanje alatom Creative Park tvrtke Canon, neovisno o tome gledate li uživo u Japanu ili ustajete rano ujutro doma kako biste utakmice pratili na televiziji. Jednostavno preuzmite predloške, ispišite ih i počnite preklapati prije sviranja nacionalne himne na dan natjecanja vaše ekipe.
Detaljni predlošci popraćeni su preciznim uputama za sastavljanje, stoga trebate samo sljedeće (uz malo pažnje pri upotrebi oštrih predmeta):

• Pisač – saznajte koji vam pisač najbolje odgovara
• Papir
• Škare, skalpel
• Ljepilo u stiku i ljepilo za drvo
• Ravnalo ili trokut
• Olovka
• Predmet s oštrim vrhom
• Čačkalica
• Pinceta

1. Napravite svoje maskote

Rugby World Cup 2019™ mascots Ren and G created with Canon's Creative Park.

Sportski događaj nezamisliv je bez maskote, a Japan je poznat po brojnim umiljatim stvorenjima. Na prvenstvu Rugby World Cup 2019™ Ren i G zajedno s navijačima navijaju za sve ekipe. Obojicu je lako sastaviti, samo je pitanje hoćete li izraditi čvrstog bjelokosog igrača krila skupa Rena ili upadljivog crvenokosog krilnog igrača G.

2. Pokušajte pogoditi gol

Slični članci
A printer on a table next to pens, pencils and desk toys.

MOGUĆNOSTI ISPISIVANJA

Otkrijte mogućnosti ispisivanja

Moderni pisači mogu postići više od onoga što možda očekujete. Saznajte koliko kreativnih stvari možete postići njima.

A table is filled with Christmas-themed paper crafted decorations and gifts.

ISPISIVANJE MODELA OD PAPIRA

Šest nevjerojatnih stvari za koje niste znali da možete sa svojim pisačem

Izrazite kreativnost te izradite vlastite božićne darove, ukrase i igre. Sve predloške možete slobodno preuzimati i ispisivati.

Canon Zoemini C and Canon Zoemini S on a table with a notebook with pictures stuck to it.

MODELI ISPISANI NA PISAČU

Iskažite kreativnost uz asortiman Canon Zoemini

Oslobodite svoju kreativnost u pokretu uz pomoć instantnog fotoaparata i džepnog pisača.

The Rugby Goal Kick Game created with Canon's Creative Park.

Igra gađanja gola u ragbiju nije samo izazovnija za izradu, ona također provjerava vaše vještine na terenu i podnošenje pritiska u natjecanju s prijateljima. Upute za igru vrlo su dobro objašnjene, tako da ćete biti spremni ući u cipele legendarnog igrača Walesa Dana Biggara i ostvariti pobjednički udarac na gol.

3. Plješćite i navijajte

Rugby World Cup 2019™ Cheer Sticks and a hat created with Canon's Creative Park.

Uzevši u obzir pobuđene strasti pri navijanju za svoju državu, nitko vam neće zamjeriti što tijekom utakmice vičete i stvarate što više buke. Navijačke udaraljke i megafon s Renom i G-om koji prodiru u kut savršeni su za pobuđivanje atmosfere ispred televizora – premda su igrači u Japanu možda malo predaleko da bi čuli vaše bodrenje.

4. Napravite poklon

A Rugby World Cup 2019™ Money Envelope and Tags created with Canon's Creative Park.

Uz sve ove papirnate zanimljivosti koje možete izraditi kako biste potakli prihvaćanje navijačkog duha kod prijatelja i obitelji za svjetskom prvenstvu Rugby World Cup 2019™, također možete izraditi i druge poklone. Što mislite o ovoj jednostavno sklopivoj omotnici za novac – savršeno za pokloniti novac nekome tko štedi za sljedeće prvenstvo RWC – ili o ovim privjescima u obliku lopte za ragbi – idealnim poklonima na temu ragbija za svakog sportskog navijača u obitelji?

5. Sklopite kasicu

A Rugby Ball Money Box created with Canon's Creative Park.

Ako si niste mogli priuštiti odlazak u Japan na ovogodišnje natjecanje, započnite štedjeti za natjecanje u 2023. godini u Francuskoj. Ova moderna kasica u obliku lopte za ragbi zasigurno će vam pomoći skupiti kovanice. Kovanice se skupljaju u postolju na dnu, pa kada dođe vrijeme možete šutanjem lopte kasicu otvoriti sa stilom.

Napisao Adam Rees


*Canon je službeni sponzor svjetskog prvenstva u ragbiju Rugby World Cup 2019™ koje se održava u Japanu od 20. rujna do 2. studenog. Logotip Rugby World Cup 2019 je ™ & © za Rugby World Cup Limited 2015. Sva prava pridržana.

Povezani proizvodi

Slični članci"Pronađite inspiraciju" vaš je najvažniji izvor korisnih savjeta o fotografiji, vodiča za kupce i pronicljivih intervjua – sve što trebate za pronalaženje najboljeg fotoaparata ili pisača te ostvarenje sljedeće kreativne ideje.

Natrag na Svi savjeti i tehnike