High speed header

Snimanje odličnih zimskih akcijskih fotografija

Pogledajte ambasadora tvrtke Canon, Richarda Walcha, dok objašnjava kako snimiti dramatične akcijske snimke u zimskom snijegu i istražuje prikladne tehnike za snimanje objekata koji se brzo kreću. Saznajte kako odabirom velike brzine zatvarača možete snimiti oštre pojedinosti, zašto telefoto objektiv pomaže odvojiti objekt od pozadine i zašto pomicanjem snimke možete postići rezultate koji oduzimaju dah.

Ako vas je nadahnuo naš videozapis o akcijskim fotografijama snimljenim velikom brzinom, zašto se ne biste zaputili u prirodu i uhvatili energiju zimskog godišnjeg doba?

Iako je za neke vrijeme za zimski san, život ne prestaje zimi. Gradski festivali i zabavni parkovi uzbudljiva su mjesta za snimanje raznolikih atrakcija u pokretu. Pokušajte snimiti svjetla vrtuljka ili lica osoba na vožnjama.

Ako imate psa, ponesite loptu i pretvorite zimsku šetnju u nešto više dok snimate svoje klupko energije u pokretu. Pokušajte snimiti i divlje životinje. Ptice u letu nude brojne trenutke za snimku koju tražite.

Zimski sportovi nude još više prilika za odlične akcijske fotografije. Pokušajte snimiti klizače dok se kreću po ledu, hrabre plivače dok skaču u ledena jezera ili trkače dok im stopala udaraju o zamrznuto zimsko tlo.

Nakon što ste snimili svoju verziju brze zimske akcije, podijelite je u kako bi u njoj mogli uživati i drugi.