hero

Povezivost tvrtke Canon

Naši povezani fotoaparati, pisači, aplikacije i Connect Station CS100 olakšavaju snimanje, dijeljenje, ispisivanje i pohranu dragocjenih fotografija i videozapisa.

Učinite više uz Wi-Fi i NFC

Uređaji tvrtke Canon s tehnologijom Wi-Fi omogućuju prijenos, dijeljenje, ispisivanje i pohranu fotografija i daljinsko snimanje. Primjerice, možete jednostavno prebaciti fotografije s fotoaparata tvrtke Canon s aktiviranom značajkom Wi-Fi na pametni telefon za uređivanje i dijeljenje. NFC* olakšava stvari i omogućuje uspostavljanje Wi-Fi veze uzajamnim dodirom dva uređaja s aktiviranom značajkom NFC. Na taj način možete, primjerice, jednim dodirom prebaciti fotografije s fotoaparata s aktiviranom značajkom NFC na Canon Connect Station CS100.

wi-fi-nfc
connected-services

Povezanost bez prekida

Bez obzira želite li pohraniti ili uređivati svoje fotografije, bežično ispisati s mobilnog uređaja ili dijeliti prethodno snimljene obiteljske trenutke, naša ponuda povezanih aplikacija i usluga pomoći će vam maksimalno iskoristiti svoje snimke.

lifecake

Lifecake

Pogledajte i dijelite djetetov napredak pomoću obiteljskih fotografija i video vremenske crte.

irista

irista

Pohranite, uredite i organizirajte fotografije i podijelite ih s cijelim svijetom.

pixma-cloud-link

PIXMA Cloud Link

Ispisujte izravno s online fotoservisa kao što su Facebook, Instagram i Google Drive te skenirajte fotografije i spremite ih u oblak pomoću poboljšanih pisača PIXMA Cloud Link.Povezani fotoaparati i više

Naši najnoviji fotoaparati, pisači i kamkorderi odlično su povezani i nude vam slobodu da učinite više s fotografijama i videozapisima. Neki od naših najnovijih modela sadrže tehnologiju NFC čime olakšavaju povezivanje uređaja i prijenos slika putem tehnologije Wi-Fi na kompatibilan pametni telefon ili Canon Connect Station CS100.

connected-products

Argentina

Skijoring

Come and see

apps

Aplikacije

Iskoristite sve mogućnosti svog fotoaparata, objektiva ili uređaja za slikovnu obradu

Odricanje od odgovornosti: značajke povezivanja dostupne su samo na određenim modelima fotoaparata. Neke značajke povezivanja zahtijevaju besplatnu aplikaciju koju je potrebno preuzeti.
*NFC nije dostupan na svim uređajima.
**Pictbridge putem bežičnog LAN-a.