Suradnja tvrtki Eyes On Media i Canon dobra je vijest za World Press Photo

Tvrtka iz Amsterdama pruža širok raspon usluga profesionalnim fotografima, pomažući im u snimanju, uređivanju i tisku kvalitetnih fotografija za gornje tržišne niše – naročito u izložbenim, muzejskim, arhitektonskim, umjetničkim i maloprodajnim sektorima. Kroz blisku suradnju s organizacijom World Press Photo i tvrtkom Canon, a s ciljem pronalaska najboljeg mogućeg rješenja, u tvrtki Eyes On Media odabrali su plošni pisač Océ Arizona 480 GT i digitalni rezač Océ Procut tvrtke Canon za izravan ispis na dibond i forex ploče debljine 1 mm, čime je osigurana izuzetno precizna i profesionalna završna obrada.

Organizacija World Press Photo u konačnici je dobila izdržljivo rješenje, zaštićeno od potencijalnih oštećenja u transportu, a fotografije su dobile novi štih, vizualno dopadljiv efekt koji je pridonio uspjehu izložbe.

EOM-image1

"Kvaliteta slike i mogućnosti primjene uređaja Arizona značajno su unaprijedili našu uslugu ispisa fotografija i pomogle nam privući nove klijente. Veliko nam je zadovoljstvo što smo primili poziv organizacije World Press Photo, čijem se radu divimo godinama. Znali smo kako ćemo uz pomoć tvrtke Canon i uređaja Arizona uspjeti ostvariti taj zahtjevan zadatak."

Martin Minoli, vlasnik