Grupa Sanders privukla je nove klijente uz plošne UV pisače tvrtke Canon

Tvrtka je započela s radom 1985. godine, a bavila se uvozom i prodajom magnetskih supstrata – čiji su kupci bili tiskare, dizajneri i oglašavači – da bi uskoro postala vodeći globalni igrač u proizvodnji i distribuciji fleksibilnih magnetskih materijala velikim maloprodajnim lancima i proizvođačima reklama.

Godine 1998. tvrtku je preuzeo Marco de Wert, koji je danas njezin glavni direktor. Godine 2009. Grupa Sanders radikalno je promijenila poslovni model i uvela nove tehnologije plošnih UV pisača tvrtke Canon, čime je oštro promijenila smjer – to se pokazalo odličnim ulogom za budućnost, jer otvorile su joj se razne mogućnosti za poslove koji donose velike marže, a postupak proizvodnje otisnutih magnetskih proizvoda fundamentalno je promijenjen.

Sanders-image1
Sanders-image2

"Uređaji Océ Arizona promijenili su moju tvrtku. Za vrijeme financijske krize mnoge su tvrtke propale, a meni su ovi uređaji omogućili bolju zaradu uz smanjeni promet. Ukratko, promet se smanjio, a marže su mi porasle, jer počeo sam prodavati proizvod s dodanom vrijednošću. Uspio sam ispuniti zahtjeve tržišta s obzirom na kratke rokove, fleksibilnu primjenu i kreativna rješenja."

Marco de Wert, glavni direktor