Za posao

Analize slučajeva

Ovdje priču prepuštamo svojim klijentima. Od generiranja novih izvora prihoda za grafički dizajn do smanjenja troškova ispisa za tijela lokalne uprave, naši klijenti objašnjavaju prednosti koje su ostvarili kroz suradnju s tvrtkom Canon.

U nastavku pogledajte i pročitajte priče naših klijenata te saznajte kako su rješenja tvrtke Canon pomogla u rješavanju stvarnih izazova poslovanja.

Sljedeći koraci

Sve analize slučajeva

ABC Imaging

ABC- Hero1

Zahvaljujući radnom procesu Océ PRISMA i tehnologiji imagePRESS tvrtke Canon, optimizirali smo svoje operacije i dobit zahvaljujući 50% većoj propusnosti i 30% manjim troškovima.

Ray Hawkins, izvršni direktor

Alfa Laval

DWF-logo.jpg

Odjel za ispis danas je profitabilan i isplativiji od vanjskih alternativa.

Jørgen Beck-Jørgensen, voditelj odjela za ispis

Antonius Hypercare

AH-Hero1

Postavljanje mrežnih sigurnosnih kamera tvrtke Canon bilo je fantastična odluka, kako zbog njihove visoke kvalitete, tako i zbog utjecaja koji imaju na naše svakodnevne zadatke. Rezultate smo primijetili odmah.

René Groot, glavni direktor

Armstrong Watson

Prije davanja ikakvih preporuka tvrtka Canon potrudila se upoznati svoje organizacije i razumjeti što je trebalo poboljšati te na koji način to učiniti. Razumijevanje poslovanja naših klijenata filozofija je koju nastojimo strogo poštovati pa smo bili sigurni da je Canon pravi partner za nas.

David Clarkson, komercijalni direktor

Barry Callebaut

DWF-logo.jpg

Canon nam je pomogao da prihvatimo globalni pristup ispisivanju. U jednom potezu, Canon nam je pomogao da transformiramo organizaciju diljem svijeta.

BD&H

Nakon razmatranja ponuda raznih proizvođača, utvrdili smo kako nam Océ uređaji mogu ponuditi najveću brzinu produkcije i najbolju kvalitetu slike uz konkurentnu cijenu. Zahvaljujući tehničkoj podršci tvrtke Canon i vrhunskoj Océ tehnologiji, sada možemo ponuditi još više po pitanju kreativnosti.

James Fox, direktor

Beiersdorf

DWF-logo.jpg

Ne samo da smo uštedjeli vrijeme već smo i promijenili način rada.

Papanikolaou Zina, marketing

BM Druck

DWF-logo.jpg

Razgovarali smo s mnogo dobavljača, ali teško je bilo previdjeti Canon – to je dobavljač s kojim smo imali vrlo pozitivan odnos mnogo godina.

Rene Cassis, izvršni direktor

Borealis AG

borealis

Naš je cilj bio postići jednostavan prijelaz na standardizirano okruženje za ispis koje je istovremeno i potpuno umreženo. Motivirala nas je želja za pružanje centralizirane podrške našim korisnicima, kao i ostvarivanje ušteda po pitanju održavanja i podrške.

Jacky Cillen, voditelj tima za informacijske tehnologije i sustave (ITS)

Britanska biblioteka

British-image1

Toliko smo impresionirani vrlo kvalitetnim mrežnim kamerama tvrtke Canon da nastojimo povećati broj modela na lokaciji na 400.

Bhanu Goud, voditelj sustava za sigurnost

Cavelti

DWF-logo.jpg

Canon je analizirao sva područja našeg poslovanja kako bi utvrdio kako bismo mogli poboljšati svoj višekanalni pristup.

Marcel Bieri, direktor za pripremu za tisak i digitalne medije

Clive Booth

Poseban je osjećaj držati u ruci otisnuti papir. Kada kupujete umjetničko djelo, obično se radi o oslikanom platnu. Isto vrijedi za fotografiju; kada je kupujete, želite je kupiti na papiru, a ne na monitoru. Otiske na papiru možete držati u ruci i to je jedan poseban osjećaj. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih sam kupio pisač.

Clive Booth

Institut Colchester

Uistinu nam se svidio pristup baziran na uslugama za upravljanje ispisom koji nam je preporučila tvrtka Canon, kao i profesionalizam predstavljenog projektnog tima tvrtke Canon te razina integracije koju namjeravaju uspostaviti s našim projektnim timom.

Gary Horne, zamjenik ravnatelja zadužen za financije i financijske operacije

Documenteam

ABC- Hero1

Male serije ne mogu se proizvoditi ekonomično u ofsetnom tisku. Istovremeno, serije određenih veličina previše su skupe kad se ispisuju na sustavima koji koriste tonere.

Thorsten Bischof

Druck and Medien

DM-hero1.jpg

U MSP-u, naš je glavni cilj ispuniti zahtjeve svojih klijenata na najbolji mogući način. Spremni smo dati sve za zadovoljstvo naših kupaca. Smatramo kako nam prijelaz na digitalni inkjet tisak omogućava pružanje inovacija koje naša tržišta očekuju danas i ubuduće. Canon se od samog početka pokazao kao sjajan partner u donošenju odluka za našu buduću strategiju i implementaciju odgovarajućih rješenja. S tvrtkom Canon kao partnerom osjećamo se spremnijima za budućnost!

Markus Stricker

DWF

DWF-logo.jpg

Canon je proučio jedinstvene potrebe i viziju naše organizacije kao cjeline i njihovi su nam savjeti pomogli u identifikaciji područja u kojima nam tehnologija može pomoći da radimo pametnije.

Janice Moores, voditeljica nabave i pružanja usluga

East Lothian Council

Imali smo okvirnu ideju u kom smjeru želimo ići, ali nismo znali kako točno tamo stići. Stoga nam je iskustvo tvrtke Canon u implementaciji raznih rješenja za druge klijente doista pomoglo da dođemo do odgovarajućeg rješenja.

Julie Caughey, financijska upraviteljica

EH Booth & Co Ltd

Uvijek nastojimo surađivati s lokalnim dobavljačima, a raspon i format faktura koje ispostavljaju našim prodavaonicama vrlo je raznolik – od onih pisanih rukom, preko fizičkih faktura na više stranica, sve do elektroničkih faktura. Novi sustav za obradu faktura prodavaonicama Booths nudi veću funkcionalnost s obzirom na obradu faktura i bolji uvid u fakture koje su trenutno u optjecaju.

Steve Sumner, financijski kontrolor

Elwe

Sarab-LOGO.jpg

Arizona 660XT omogućuje nam da zadržimo kvalitetu i zadovoljimo rokove. Možemo ponuditi prodajne materijale u manjim količinama po konkurentnim cijenama.

Kirsten van Brummen, Elwe posebne promocije

Vijeće gradske četvrti Enfield

DWF-logo.jpg

U suradnji s tvrtkom Canon poduzeli smo osnovne korake kako bismo stvorili osnove za zaštitu položaja odjela i njegovanje budućeg razvoja.

Eureco-Pharma BV

Sve do prošle godine prihvaćao sam nedostatke angažiranja vanjskih resursa za ispis brošura i nikada se nisam raspitao o mogućnostima. Međutim, nakon razgovora s ljudima iz tvrtke Canon, počeo sam shvaćati potencijalne prednosti.

Jan de Kreij, glavni direktor i vlasnik

Evercore

DWF-logo.jpg

Budući da se radi o tvrtki za upravljanje bogatstvom, ne treba naglašavati da integritet brenda mora biti besprijekoran kako bi ulijevao povjerenje unutar i izvan organizacije. Canon je odigrao važnu ulogu u održavanju tog integriteta.

Vanessa O’Reilly, voditeljica marketinga

Eyes on Media

Kvaliteta slike i mogućnosti primjene uređaja Arizona značajno su unaprijedili našu uslugu ispisa fotografija i pomogle nam privući nove klijente. Veliko nam je zadovoljstvo što smo primili poziv organizacije World Press Photo, čijem se radu divimo godinama. Znali smo kako ćemo uz pomoć tvrtke Canon i uređaja Arizona uspjeti ostvariti taj zahtjevan zadatak.

Martin Minoli, vlasnik

Falquon

Tvrtka Canon pružila nam je podršku i omogućila nam da maksimalno iskoristimo paket ONYX za radne procese za napredno upravljanje bojom. To za nas predstavlja ključni aspekt tijeka rada, a postojanost izlaznih rezultata uređaja Océ Arizona sada je iznimna.

Martin Prager, direktor, Falquon

FC Dordrecht

FC-hero1

Htjeli smo cijelo vrijeme snimati izuzetno kvalitetne slike, naročito na dijelovima stadiona koji su najslabije osvijetljeni. Smatrali smo da je prelazak s analognog na digitalno bio jedini način da to postignemo.

Jacques de Zeeuw, nadzor sigurnosti

Formara

Od samog početka tvrtka Canon blisko je surađivala s tvrtkom Formara, podržavajući našu potragu za odgovarajućim rješenjem za svoje potrebe, a zatim pružajući nam opsežan pregled načina na koji će se rješenje uklopiti u naše poslovanje i koristiti mu te u konačnici postavljanje i obuku za jednostavan prijelaz na novi uređaj i povećanje produktivnosti.

Freddie Kienzler, glavni direktor

Francis Combe Academy

DWF-logo.jpg

Canon je bio jedini dobavljač koji je naše potrebe doista stavio u središte te predstavio jasne mjere koje bi se mogle poduzeti u svrhu ostvarenja naše dugoročne vizije.

Chris Turton – e-upravitelj

FT Solutions

FT-hero1

Ulaganje u vrhunske sustave za digitalni tisak od presudne je važnosti za nastavak našeg uspješnog poslovanja; već smo ostvarili fantastične rezultate za FT Solutions i naše korisnike u vidu veće kvalitete i fleksibilnosti.

Tom Gurd, glavni direktor

Gary Knight

Ovaj pisač koristim već šest godina i ne pada mi na pamet kupovati neki drugi. Vrlo dobro i dosljedno obavlja sve što od njega zatražim. Izuzetno sam zadovoljan njime – to je moj omiljeni dio opreme.

Gary Knight

GEV

Želio sam nešto robusno, jednostavno za upravljanje i prilagodljivo našim potrebama. Dostupna su mnoga dobro dizajnirana rješenja, ali za malu tvrtku sa sedam zaposlenih kao što je moja, neka se rješenja za upravljanje dokumentima nikada ne bi isplatila.

Friedrich Staller, glavni direktor

Vijeće okruga Hertsmere

DWF-logo.jpg

Canon je pokazao predanost našoj dugoročnoj strategiji, detaljno objašnjavajući kako bi nam digitalno ispisivanje moglo pomoći da isplativo radimo uz brzinu, fleksibilnost i visok standard koje vijeće očekuje.

Mark Roberts

hs Druck

Tvrtka Canon održala je tečaj u sklopu programa Essential Business Builder o personalizaciji ispisa na našoj lokaciji. Njihovo stručno vodstvo doista je pomoglo cijelom timu da shvati potencijal tehnologije i stekne pouzdanje kako u operativnom smislu tako i po pitanju načina na koji bismo te mogućnosti mogli predstaviti klijentima.

Helmut Hörmanseder, suosnivač

Imagination

Toliko smo dobili. Troškovi vezani uz ispis znatno su smanjeni, a to je imalo značajan krajnji učinak. Imamo manje uređaja, koji su prilagodljiviji i otporniji, te imamo prave uređaje na pravim mjestima. Sada možemo preciznije pratiti troškove ispisa te klijentima pružati ispise u boji dosljedno visoke kvalitete

Sue Chick, voditeljica projekta

I-Pack

ipack-logo

Cilj nam je povećati količine za 25 % do kraja 2015. te za 15 % do 2016. Zahvaljujući podršci i tehnologiji tvrtke Canon, već smo uvelike na pola puta da ostvarimo svoje poslovne ciljeve.

Atle Andreassen, osnivač

Jetsign

Sarab-LOGO.jpg

Zahvaljujući suradnji s tvrtkom Canon, uspjeli smo uspostaviti odjel za izradu znakova koji karakterizira relativno brz rast.

Adrie Hoogeveen, direktor tvrtke

Kahle

DWF-logo.jpg

Iako je tehnologija vrlo važna, ona nije bila jedini razlog zašto sam odabrao tvrtku Canon. Najvažniji faktor bio nam je paket usluga koji se pruža uz uređaje, a koji uključuje nastavak brige o klijentu, obuku i podršku. Temeljem dosadašnjeg iskustva, bio sam uvjeren kako će nam osigurati rješenje za ispis koje će promijeniti naš posao.

Dan Batek, odjel za tehnologiju i financije, KAHLE

Sveučilište KEPLER

kepler-logo

U suradnji s Canonom bacili smo se u potragu za rješenjem koje bi našim studentima donijelo olakšanje, ali tako da ih ne ometamo u izvršenju studentskih obveza.

Alexander Freischlager, vodeći upravitelj operacija

KnowledgePoint

KP-Hero1

Pristup koji je tvrtka Canon koristila da nam pomogne u zadovoljavanju naših poslovnih izazova odražava našu vlastitu metodologiju, a to se uvijek cijeni. Upravo taj odnos bit će ključan za bilo koja naša buduća ulaganja. Do sada smo bili sretni surađujući s tvrtkom Canon i svakako ćemo nastaviti raditi s njima ubuduće.

Andre Philpot, direktor operacija

Kyas Photography

Uređaj imagePROGRAF podržava razvoj studija. Dobivamo bolje, veće poslove i projekte kojima strastveno pristupamo, a to je važno. Zahvaljujući uštedi vremena koju nam ovaj uređaj osigurava, sada se možemo usredotočiti na personalizirane portfelje za projekt svakog klijenta, vodeći računa o kreiranju, korekcijama i poboljšanju svojih fotografija kako bismo ih učinili što boljima.

Jörg Kyas, Kyas Photography

London, Newham

IT odjeli često koriste udaljenu dijagnostiku i održavanje te smo pomislili kako bi sličan pristup mogao rezultirati značajnim prednostima za operacije ispisa. Osim toga, znali smo kako ćemo u tom slučaju moći bolje prepoznati trendove u upotrebi ispisa, što će nam onda pomoći u oblikovanju strategije ispisa u budućnosti.

Gary Sussex, voditelj odjela za ICT usluge

Gradsko vijeće Leedsa

DWF-logo.jpg

Prioritet nam je bio implementirati pametno rješenje koje bi Vijeću uštedjelo vrijeme i novac.

Kirsty McCarthy, voditeljica usluga za upravljanje ispisivanjem

LO Media

DWF-logo.jpg

Primjenom znanja koja nam je prenijela tvrtka Canon i koje smo usvojili neovisnim istraživanjem, došli smo u mogućnost ponuditi kvalitetne digitalne usluge, ali dobili smo i viziju i strpljenje za strateško razmišljanje.

Lars Langbo, voditelj odjela za ispis

Mailing Andalucia

DWF-logo.jpg

Ulaganje u tiskarski stroj imagePRESS 1135 za crno-bijelu obradu i sabiračicu velikog kapaciteta odmah je utjecalo na produktivnost

Daniel Sánchez, direktor

Marne Drukkers

Ručno razvrstavanje velikih postera vremenski je i financijski zahtjevno, zbog čega smo odlučili potražiti bolje rješenje.

Guus Sligter, direktor tvrtke

Martin Parr

Parr-Hero1

Bilo u našem studiju u Londonu ili na izložbama diljem svijeta, podrška tvrtke Canon omogućuje nam da oživimo Martinovu fotografiju na način koji plijeni pažnju i osigurava neprolaznost.

Louis Little, upravitelj produkcijskog tiska

Maya Vik

Svoj uspjeh u velikoj mjeri imamo zahvaliti iznimnoj razini profesionalizma i podrške iz tvrtke Canon. Produkcijska kvaliteta svega što je tvrtka Canon isporučila bila je doista visoka i bilo je jednostavno nevjerojatno imati partnera koji je mogao zadovoljiti sve naše potrebe za medijima za ovakav projekt koji je zahtijevao više vrsta medija.

Pål Laukli, profesionalni fotograf

Nama d.d. Ljubljana

nama-hero1

Nevjerojatno smo zadovoljni svojim novim sustavom nadzora. Od njegove implementacije znatno smo smanjili krađe u trgovini, a sada smo si postavili novi cilj da ih smanjimo još više. Sustav se lako koristi i omogućio nam je da poboljšamo način interakcije s kupcima i prodaje.

Branka Jerala, direktor marketinga

Sveučilište Nottingham

Naše sveučilište istražuje najnovije tehnologije kao što je 3D ispisivanje. Rješenje tvrtke Canon bilo je fantastično – možemo izraditi lijepe, sofisticirane modele kakve zahtijevaju studenti arhitekture.

John Morgan, asistent arhitekture

Online Reprographics

online-repro-hero1

Tvrtka Canon pokazala je vjeru u nas od samog početka, a to nastojimo prenijeti na način na koji radimo sa svojim klijentima.

John Foy, osnivač

Poslovne usluge tvrtke Orange

DWF-logo.jpg

Ne samo da je tvrtka Canon imala dokazane vještine u ispisivanju s mobilnih uređaja koje smo tražili nego je i kao globalna kompanija sposobna pružiti nam podršku i izvan Ujedinjenog Kraljevstva.

Nick Jones, voditelj odjela za upravljanje nekretninama i poslovnim objektima za sjevernu i zapadnu Europu

PCS

DWF-logo.jpg

Postoji stalni dijalog s tvrtkom Canon koji nam pomaže u promicanju naših usluga.

Asad Butt, upravitelj za ispisivanje

Polomnis

Prelazak sa starog pisača na model Arizona potakli su problemi s prianjanjem tinte kod našeg starog pisača.

Job ten Doeschate, direktor tvrtke

Printondemand-worldwide

Naravno, učinkovitost je ključna, ali i pouzdanost je od velike važnosti. Možete imati odličan uređaj, ali ako je njegov rad prekinut 10 % vremena, imate problem. Taj problem nismo imali s tvrtkom Canon. Čak i ako dođe do zastoja u radu uređaja, to nikad ne traje dugo jer serviseri problem rješavaju u roku od dva sata.

Andy Cork, glavni direktor tvrtke Printondemand-worldwide

ProjectColor

Zaposlenici više ne moraju pokrivati više zasebnih RIP radnih postaja i pisač kako bi upravljali produkcijskim tiskom. Pored toga, budući da je Onyx Thrive zasnovan na softveru Adobe PDF Print Engine, mi i naši klijenti potpuno se pouzdajemo u rasterizaciju složenih efekata za grafički dizajn, uključujući prozirne slojeve, prostore miješanih boja i upravljanje spot bojama.

Norman Scheffer, direktor

Pulp Grafisk

DWF-logo.jpg

Uz podršku tvrtke Canon, tvrtka Pulp Grafisk udvostručila je kapacitet ispisa materijala velikih formata te se u realizaciji ispisa više ne mora oslanjati na vanjske suradnike.

Terje Gulbrandsen

RDaSH

DWF-logo.jpg

Tvrtka Canon bila je vrlo iskrena u svom pristupu te nam je rekla što se točno može postići s DSF-om i koje prednosti možemo očekivati.

Lisa Grandcourt, voditelj odjela za usluge

Replay Studio

Replay-logo

Tvrtka Canon za nas je uvijek bila odličan savjetnik, predlažući ideje i pružajući stručan savjet kada je to potrebno. Pažljivo su nas saslušali i znali su točno što bi našoj tvrtki dalo prednost.

Andy Halasz, administrator

Ritz

DWF-logo.jpg

Savjeti tvrtke Canon kroz program Business & Innovation Scan i u sklopu prijedloga za prodaju uputili su nas na unapređivanje strateškog pristupa i reorganizaciju našeg poslovanja.

Kurt Habersatter, izvršni direktor

Rohner Spiller

DWF-logo.jpg

Kao rezultat našeg partnerstva s tvrtkom Canon, multimedija je sada veliki dio naše ponude usluga, a kampanje naših klijenata mjerljivije su.

Remo Martin, izvršni direktor

Grupa Sanders

Uređaji Océ Arizona promijenili su moju tvrtku. Za vrijeme financijske krize mnoge su tvrtke propale, a meni su ovi uređaji omogućili bolju zaradu uz smanjeni promet. Ukratko, promet se smanjio, a marže su mi porasle, jer počeo sam prodavati proizvod s dodanom vrijednošću. Uspio sam ispuniti zahtjeve tržišta s obzirom na kratke rokove, fleksibilnu primjenu i kreativna rješenja.

Marco de Wert, glavni direktor

Sarab Entreprenad AB

Sarab-Entreprenad

Promijenili smo način na koji poslujemo. Ulazni računi razvrstavaju se na način kakav dosad nismo mogli ni zamisliti. Sada mi ostaje više vremena koje mogu provesti na terenu, sa zaposlenicima i klijentima.

Johan Selenius Rosengren, direktor tvrtke

Screentec

Kada bih jednom riječju morao opisati klijenta tvrtke Canon, rekao bih "spokojan". Od pouzdanosti i prilagodljivosti uređaja do usluge i podrške koju pružaju zaposlenici i inženjeri, teško da bih igdje mogao pronaći manu.

Darren James, glavni direktor

Spazio81

Uzevši u obzir asortiman usluga koje pružamo, kreirali smo široku i raznoliku bazu klijenata koji su vrlo odani i uzbuđeni što rade s nama. To poboljšava naš ugled na globalnoj razini pa sada dobivamo narudžbe čak iz SAD-a i Kine.

Alessandro Locatelli, izvršni direktor

Bolnica St James

Sama količina papirologije u bolnici bila je ogromna i za njenu je obradu trebalo iznimno puno vremena. Papirologija iz razdoblja od 18 mjeseci zauzimala je i velik prostor. Sada su svi ti podaci pohranjeni digitalno, što je rezultiralo sigurnijim i udobnijim radnim okruženjem.

Pat Bailey, podrška za SAP sustave

Staples

Za uvid u želje i potrebe naših klijenata trebao nam je konzultantski pristup. Trebale su nam odluke i strategija, a to smo dobili tek nakon što nam se pridružio odjel za pružanje usluga tvrtke Canon za korporacije.

Richard Houppermans, voditelj odjela za pružanje poslovnih usluga

Stralfors UK

Stralfors-Hero1

Većina naših klijenata sada koristi jednolinijsku produkciju. Zahvaljujući mogućnostima koje pruža ColorStream sada mogu postići više, primjerice upotpuniti svoje dinamične poruke digitalnim slikama. Bit je poboljšati informacije koje daju klijentima i učiniti ih relevantnijim.

Tony Plummer, glavni direktor za UK

The Print Foundry

Canon je partner s kojim je odlično raditi. Često do njih tražimo savjete za svoje zamisli te raspravljamo o novim rješenjima za proizvode i o najboljem načinu iskorištavanja uređaja imagePROGRAF, a uvijek su tu ako nam što zatreba.

Renato Tavares, osnivač

Hotel Student

student-hero1

Tvrtka Canon pružila nam je podršku na mnoge načine – ne samo svojim vrlo kvalitetnim kamerama nego i odličnim razinama podrške prije prodaje. Uspjeli smo kreirati rješenje koje naš tim može jednostavno koristiti i koje je savršeno zadovoljilo naše potrebe.

Jan-Pieter Muis, upravitelj imovinom

TJ International

TJI-hero1

Utjecaj tehnologije i radnog procesa na produktivnost znatan je; sada možemo proizvesti knjige mekog uveza u roku od samo 24 sata, a knjige tvrdog uveza u roku od 48 sati. Bez vještina, stručnosti i usluga savjetovanja tvrtke Canon, to nikada ne bi bilo moguće.

Angus Clark, izvršni direktor

UKE

Danas je podrška višenamjenskim sustavima i sustavima ispisa mnogo bolja jer je provode stručnjaci tvrtke Canon. Zahvaljujući tome, mi iz IT odjela možemo se posvetiti svojem poslu. Osim toga, troškovi ispisa niži su nego ikad dosad.

Florian Benthin, voditelj odjela računalnih usluga

Sveučilište u Glasgowu

DWF-logo.jpg

Moguća ušteda više od 5,5 milijuna funti tijekom trajanja projekta od 5 godina, što bi bila nevjerojatna priča.

Van Dillewijn Group

Sada imamo čvrstu kontrolu sustava obveza prema dobavljačima, a fakture obrađujemo 40% brže nego prije. Kada tome dodamo novac ušteđen zahvaljujući smanjenom iznosu kazni i naknada, rješenje tvrtke Canon smanjilo nam je ukupne troškove za 30%.

Bert Rijkmans, izvršni direktor za informiranje i komunikaciju

Volkswagen

Dva uređaja imagePRESS tvrtke Canon pokazali su se idealnim dodatkom postojećoj ofsetnoj i digitalnoj kombinaciji. U svjetlu zahtjeva za sve bržim izvršenjem zadataka s kratkim rokovima izvršenja nude savršenu ravnotežu između produktivnosti i kvalitete za velik dio našeg poslovanja.

Helmuth Oschmann, upravitelj odjela za tisak

Von Hagen

Océ Arizona ima sve: veličinu, produktivnost i svestranost za širok raspon fleksibilnih i krutih materijala. Ukupno, to znači da klijentima možemo ponuditi mnogo isplativiji i vremenski manje zahtjevan način za kreiranje njihovih štandova. Sada kada možemo ispisivati na bilo kojem supstratu, možemo ostvariti gotovo svaku kreativnu zamisao.

Von Hagen

Industrije

Pretražite industrijske sektore i odaberite granu industrije na padajućem popisu kako biste saznali više od rješenjima koja tvrtka Canon nudi za to područje