Za posao

Alati za dizajniranje sustava

Ti alati pomoći će vam u dizajniranju prilagođenog rješenja za svaki scenarij.
Imajte na umu da je Axis Communications, tvrtka Canon grupe, sada odgovorna za prodaju mrežnih kamera tvrtke Canon i pružanje podrške za njih ›

Alati za dizajniranje sustava

Alat za izračunavanje potrebnog prostora na disku

Određivanje zahtjeva za spremanjem i propusnosti ključni je dio dizajniranja svakog umreženog rješenja za nadzor. Pomoću ovog jednostavnog kalkulatora možete birati između raznih podržanih kodeka, brzina izmjene sličica i razlučivosti kako biste odredili ukupne zahtjeve pohrane.

Alat za izračunavanje kuta gledanja

Maksimalno povećanje širokih kutova gledanja može pomoći u smanjenju troškova projekta. Samo odaberite odgovarajuću kameru, razlučivost i veličinu objekta, a ovaj alat izračunat će sve detalje koji vam trebaju.

Simulator rasporeda kamera

Simulator rasporeda kamera pomoći će vam u dizajniranju prilagođenog rasporeda za svaku situaciju. Samo učitajte nacrt objekta, postavite omjer te počnite povlačiti i ispuštati kamere na nacrt.

Canonov alat za upravljanje kamerom (CCMT)

CCMT je jednostavan i učinkovit alat osmišljen da postavljanje i konfiguriranje rješenja za nadzor učini jednostavnim zadatkom. CCMT ima alate za početno postavljanje te složenije i naprednije postavke kamere, a vjerojatno je jedini alat koji će inženjer trebati za primjenu rješenja.

Alat za postavljanje kuta kamere (PTRZ)

Intuitivno korisničko sučelje alata za postavljanje kuta kamere omogućuje daljinski pristup smjeru gledanja, zumiranju i fokusiranju PTRZ kamere.

PTZ kamere:
VB-M600D/VE, VB-M620D/VE, VB-M640V/VE, VB-M641V/VE,
VB-H610D/VE, VB-H630D/VE
VB-M700F, VB-M741LE, VB-M740E
VB-H710F, VB-H730F

Alat za kompatibilnost dodatne opreme za kameru

Ova interaktivna Excel proračunska tablica pomoći će vam da odredite koja bi vam dodatna oprema i priključci mogli trebati za različite opcije montiranja.

Tablica kompatibilnosti za VMS rješenje

Kao rezultat međunarodnog integracijskog programa, mrežne kamere tvrtke Canon kompatibilne su sa sve većim brojem softverskih rješenja za videonadzor (VMS) i mrežnih videosnimača (NVR) drugih proizvođača. Za dodatne pojedinosti preuzmite najnoviju Excelovu tablicu.

Podrška za mrežnu kameru

Preuzmite softver, programske datoteke, priručnike i upute za rješavanje problema s kamerom.

Tražite starije modele NVS kamera

Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnoj dodatnoj opremi za starije NVS modele u našem odjeljku za arhivirane proizvode.