Za posao

PTZ kamere

Bez napora možete nadzirati velika područja i lako pratiti subjekte našim kamerama s funkcijama za zumiranje te okomite i vodoravne pokrete. Ovi modeli lako se montiraju i imaju široko vidno polje, što ih čini idealnima za prometnu kontrolu, gradski nadzor i prodajna mjesta.

Široko vidno polje

Kada je potreban nadzor velikih područja, od velike su koristi kamere s funkcijama za zumiranje te okomitim i vodoravnim pokretima. Ogromna područja mogu se brzo pratiti, ručno ili automatski, a subjekti se lako mogu pratiti i nadzirati. Ako je potrebna daljnja provjera, funkcija snažnog zumiranja omogućava detaljno, vrlo kvalitetno snimanje izbliza, čak i pri slabom osvjetljenju.

Fieldof View
Optional housings

Opcionalna kućišta i dodatna oprema

Zajamčena je prilagodljiva montaža jer se naše PTZ kamere mogu napajati putem strujne mreže ili Ethernet veze. Opcije kućišta kamere, primjerice u zatamnjenoj ili prozirnoj izvedbi, pružaju prilagodljivost montaže za razna okruženja – od parkirališta do koncertnih dvorana.

Kamere sa standardnim kućištem (box)

Box Cameras

Napravljene za razne primjene, naše kamere sa standardnim kućištem imaju široke kutove gledanja i lako se montiraju, bilo na zid ili strop.

Kamere s kupolastim kućištem (dome)

Dome Cameras

Naše kamere s kupolastim kućištem dokazuju da nadzor može biti i diskretan. Kompaktne i estetski privlačne, savršene su za zatvorene i otvorene prostore.