Za posao

Mrežne kamere

Tamo gdje je nadzor doista važan, asortiman mrežnih kamera tvrtke Canon pruža rješenje. Kompaktne, a ipak velike po pitanju radnih značajki, one pružaju izvanrednu kvalitetu slike, čak i u slabo osvijetljenim područjima gdje postoje veći sigurnosni rizici.

Prednosti tehnologije tvrtke Canon

Mrežne kamere tvrtke Canon pružaju lepezu mogućnosti: prilagodbu slike u stvarnom vremenu, višestruki prijenos i profinjenu analizu videozapisa, a sve to radi temeljite obrade, praćenja i ukazivanja na potencijalne sigurnosne prijetnje koje se pretvaraju u jake dokaze.

Prednosti tehnologije tvrtke Canon_370

Prednosti za klijente

Snimanje u svim uvjetima osvjetljenja

Imaging Across All Lighting Conditions

Koristeći prednosti niza optičkih tehnologija i tehnologija za obradu slike, mrežne sigurnosne kamere tvrtke Canon pružaju kvalitetne, izuzetno detaljne slike u svim uvjetima osvjetljenja.

Maksimalno smanjenje troškova projekta

Minimising Project Costs

Širok kut gledanja i napredne mogućnosti prepoznavanja alarmantnih situacija u kombinaciji s opsežnom zaštitom od vremenskih uvjeta i udaraca jamče pregršt sigurnosnih mogućnosti uz istovremeno smanjenje troškova projekta.

Asortiman proizvoda

Utemeljen na više od 70 godina stručnosti na polju snimanja, opsežni asortiman mrežnih kamera tvrtke Canon pokriva svaki kut. Asortiman obuhvaća PTZ kamere te kamere s kupolastim i standardnim kućištem s razlučivošću Full HD ili 1,3 MP, a one pružaju širok kut gledanja i impresivnu kvalitetu slike, čak i pri slabom osvjetljenju.

PTZ kamere

Kamere s kupolastim kućištem (dome)

Kamere sa standardnim kućištem (box)

Nadzirite prostrana područja i lako pratite subjekte zahvaljujući funkcijama za zumiranje te okomito i vodoravno pomicanje (PTZ). Idealno za prometnu kontrolu i gradski nadzor.

Naše kamere s kupolastim kućištem dokazuju da nadzor može biti i diskretan. Kompaktne i estetski privlačne, savršene su za zatvorene i otvorene prostore.

Napravljene za razne primjene, naše kamere sa standardnim kućištem imaju široke kutove gledanja i lako se montiraju, bilo na zid ili strop.

Učenje i podrška

Analize slučajeva

Case studies

Pročitajte priče naših klijenata te saznajte kako su mrežne kamere tvrtke Canon pomogle u rješavanju stvarnih sigurnosnih izazova.

Alati za dizajniranje sustava

System Design Tools

Ovi alati pomoći će vam u dizajniranju prilagođenog rješenja za svaki scenarij.

Dodatni resursi na mreži

Preuzmite softver, programske datoteke i priručnike za svoju mrežnu kameru.

Tražite starije modele mrežnih kamera

Pronađite specifikacije i informacije o kompatibilnoj dodatnoj opremi za starije modele mrežnih kamera u našem odjeljku za arhivirane proizvode.