Canon i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw

i-SENSYS LBP151dw je brz, kompaktan crno-bijeli laserski pisač s podrškom za PCL, Wi-Fi vezu te povezivanje s mobilnim uređajima, cijenom pristupačan i idealan za širok raspon namjena.

Prednosti

  • Brzina: 27 str./min, prvi ispis u roku od 8 sekundi, automatski obostrani ispis i tehnologija Quick First-Print tvrtke Canon
  • Elegantan, uredan i kompaktan dizajn
  • PCL5e/6 optimizirano ispisivanje za kompatibilnost s postojećom infrastrukturom
  • Podrška za Wi-Fi i Ethernet umrežavanje
  • Podrška za povezivanje s mobilnim uređajima i uslugom Google Cloud Print
  • Mala potrošnja energije i energetska učinkovitost vodeća u klasi.

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS LBP151dw

Brz, malih dimenzija i štedljiv


i-SENSYS LBP151dw izuzetno je brz i dimenzijama kompaktan uređaj, a usto i vrlo povoljan. Brzo ispisivanje od 27 str./min upotpunjavaju funkcija za obostrano ispisivanje, vrijeme do ispisivanja prve stranice (FPOT) od 8 sekundi i tehnologija Quick First-Print tvrtke Canon, koje omogućuju brzo ispisivanje čak i iz stanja mirovanja.

Podrška za Wi-Fi vezu te povezivanje s mrežom i mobilnim uređajima


Povezivanje pisača s Ethernet ili Wi-Fi mrežom obavlja se pritiskom jedne tipke. Putem besplatnog programskog dodatka možete bežično ispisivati s bilo kojeg mobilnog uređaja s podrškom za značajku Mopria. Osim toga, možete pristupati velikom broju naprednih značajki svojih iOS ili Android uređaja putem besplatne aplikacije Canon PRINT Business.

Podrška za Google Cloud Print


i-SENSYS LBP151dw povezat će se izravno s računalnim oblakom, bez posredovanja računala. Možete ga povezati sa svojim Google Cloud Print računom u roku od nekoliko sekundi i odmah započeti s ispisivanje s bilo kojeg aktivnog uređaja.

Podrška za PCL


Za IT profesionalce, i-SENSYS LBP151dw predstavlja savršeno rješenje za brojne probleme zbog podrške za jednostavno umrežavanje i zbog svojih kompaktnih dimenzija te pouzdanosti rada, a sve to uz prihvatljivu cijenu.

Učinkovitost i mala potrošnja energije


Osim što je tih, što ga čini idealnim za upotrebu u prodavaonicama, bankovnim podružnicama i recepcijama hotela, ovaj pisač odlikuju i energetska učinkovitost vodeća u klasi te mala potrošnja energije.

Spremnik "sve-u-jednom"


Spremnik "sve-u-jednom" omogućava rad bez potrebe za održavanjem i omogućava pouzdano ispisivanje visoke kvalitete. Originalni spremnici tvrtke Canon za laserske pisače sastoje se od tonera, bubnja i jedinice za čišćenje a jednostavno ih je zamijeniti u roku od nekoliko sekundi.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS LBP151dw, njegovim značajkama i mogućnostima.

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

Use and share over network

Korištenje i dijeljenje putem mreže

USB connection

USB veza

PCL Printing

PCL ispis

Use and share wirelessly

Bežično korištenje i dijeljenje

Tablet and smartphone ready

Podrška za tabletna računala i pametni telefon