Canon XEED WX6000

XEED WX6000

Model XEED WX6000 ima tehnologije LCOS i AISYS te motorizirano pomicanje objektiva kako bi pružio svjetlinu boja od 5700 lumena i WXGA+ razlučivost - savršeno za tvrtke koje prelaze na široku projekciju.

Prednosti

  • Izvorna WXGA+ razlučivost
  • LCOS tehnologija
  • Svjetlina boja od 5700 lumena
  • Omjer kontrasta 1000:1
  • Motorizirano zumiranje, izoštravanje i pomak objektiva
  • Izbor od 4 izmjenjiva objektiva
  • Napredna prilagodba RGB i gama vrijednosti
  • DVI i HDMI™ ulazi
  • Mrežni ulaz koji podržava PJLink™
  • Instalacija od 360°

Detaljne značajke

Pogledajte detaljnije informacije za Canon XEED WX6000

Svijetla, detaljna projekcija


Pružajući izuzetnih 5700 lumena, XEED WX6000 idealan je LCOS instalacijski projektor. Pružajući izvornu WXGA+ (1440 x 900) visoku razlučivost, savršen je za prostore gdje je svjetlina važna: npr. konferencijske dvorane i veliki prostori.

Nevjerojatna kvaliteta slike


Uz 0,7-inčni LCOS s optičkim sustavom AISYS tvrtke Canon publika će vidjeti samo savršenu, besprijekornu sliku - čak i u zahtjevnim prostorima kao što su hotelske konferencijske dvorane ili izložbeni centri.

Projekcija formata 16:10 i veliki omjer otvora blende osiguravaju gladak prikaz, što ovaj model čini ozbiljnom opcijom za kreativne tvrtke koje izlažu logotipove i druge precizne dizajne. Duboke crne nijanse i žive boje zajamčene su zahvaljujući omjeru kontrasta od 1000:1.

Nenadmašna kvaliteta objektiva tvrtke Canon


Instalacijski projektori moraju imati vrlo precizne objektive, a XEED WX6000 nudi i kvalitetu i prilagodljivost koju zahtijevate. Uz tehnologiju objektiva tvrtke Canon zajamčeni su vrhunska razlučivost slike i maksimalna svjetlina.

Napredna instalacijska značajka preciznosti od ½ piksela omogućava vam da ponosno pokazujete svoje slike u njihovom najboljem svjetlu - to je od ključne važnosti za razne projektorske instalacije kao što su 3D projekcija, slaganje, kombinirani sustavi i kupole.

Odaberite idealan objektiv


Četiri izmjenjiva vrlo precizna objektiva, uključujući standardni za zumiranje od 1,5x, širokokutni, za zumiranje na veliku daljinu od 1,7x i za zumiranje na izuzetno veliku duljinu od 1,95x, omogućavaju održavanje kvalitete slike čak i u velikim prostorijama.

Kontrolirajte sliku


Model XEED WX6000 ima niz naprednih značajki koje će vam pomoći da svoje slike predstavite vjerno i precizno. Individualna RGB kontrola, prilagodba boje u 6 osi i gama detalja pomažu vam da postignete izuzetno usklađivanje boja koje je vrlo blizu onome koje pružaju profesionalno kalibrirani uređaji.

Prilagodljivo povezivanje i rukovanje


XEED WX6000 pruža velik izbor opcija za povezivanje pogodnih za poslovna, obrazovna i javna okruženja. DVI i HDMI™ priključnice omogućavaju projekciju digitalnih slika i videozapisa visoke razlučivosti, dok mrežni i RS232C ulazi omogućavaju jednostavno povezivanje s kontrolnim sustavima u prostoriji i LAN mrežom. Dostupna je i podrška za industrijski standard PJLink™koji omogućava kontrolu i upravljanje putem IP mreže. Zajedno s instalacijom od 360°, te značajke čine XEED WX6000 izuzetno višenamjenskim uređajem za tvrtke.

Smanjite troškove i emisije


Uz manje od 0,08 W po jedinici svjetline, potrošnja energije modela XEED WX6000 može se opisati kao jedna od najekonomičnijih koje su dostupne.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon XEED WX6000, njegovim značajkama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu svjetlinu i visoki omjer kontrasta

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole