Canon XEED WUX5000

XEED WUX5000

Model XEED WUX5000 koristi prednosti LCOS tehnologije s 5000 lumena, WUXGA razlučivosti, podrške za Full HD i izmjenjivih objektiva s motorom - i time postavlja novu definiciju kvalitete slike za instalacijske projektore.

Prednosti

  • Izvorna WUXGA razlučivost i podrška za Full HD (1080p)
  • LCOS tehnologija
  • 5000 lumena (4000 lm u tihom načinu rada)
  • Omjer kontrasta 1000:1
  • Pomicanje objektiva pomoću motora, zumiranje i izoštravanje
  • Izbor od 3 izmjenjiva objektiva
  • Napredna prilagodba RGB i gama vrijednosti
  • DVI i HDMI priključci
  • Mrežni priključak s podrškom za PJLink

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon XEED WUX5000

Savršena kombinacija za izvrsnu kvalitetu slike


Model XEED WUX5000 podiže granicu kvalitete instalacijskih projektora. Projicirajući pri WUXGA razlučivosti (1920 x 1200 piksela) daje slike s PC ili Macintosh računala iznimne jasnoće i reproducira Full HD videozapise uz savršene detalje. LCOS tehnologija tvrtke Canon stvara slike nevjerojatne kvalitete, što prevladava uobičajene posljedice konvencionalne projekcije slike koja dovodi do neželjenih efekata "rešetke" ili "duge".

Izuzetne radne značajke


Model XEED WUX5000 koristi najnoviju generaciju AISYS optičkog sustava tvrtke Canon, pružajući snažnih 5000 lumena za sav sadržaj, neovisno o boji. AISYS omogućava optimizaciju radnih značajki LCOS zaslona kako bi se postigla "stvarna" svjetlina boje. Visok omjer kontrasta 1000:1 osigurava živopisne boje i odlične razine crne boje. Delta-E podudaranje boja je izuzetno i jako nalikuje profesionalno kalibriranim uređajima.

Izmjenjivi objektivi tvrtke Canon s motorom


Velik izbor visokokvalitetnih izmjenjivih objektiva s motorom dostupan je za model XEED WUX5000. Standardni objektiv sa zumiranjem od 1,5 x idealan je za većinu instalacija dok je za velike prostore dostupan i objektiv za zumiranje dugačkog fokusa od 1,7 x. Izuzetno širokokutni fiksni objektiv savršen je za stražnju projekciju. Visokokvalitetni objektivi tvrtke Canon posebno su dizajnirani kako bi maksimizirali svjetlinu uz izuzetnu razlučivost i geometriju slike.

Napredne značajke za instaliranje


Za lakše korištenje značajke objektiva s motorom, pomicanja objektiva i izoštravanja mogu se promijeniti daljinskim upravljanjem na preciznost od pola piksela. Model XEED WUX5000 ima savršenu kontrolu potrebnu za postavljanje jednog ili više projektora, kao što su 3D, slaganje, kombinirani sustavi i kupole.

Prilagodljiva integracija i razne mogućnosti povezivanja


DVI-D i HDMI priključci povezuju model XEED WUX5000 s digitalnim izvorima visoke razlučivosti. Dostupni su i 15-pinski VGA terminal i tri mini-priključka za audio vezu. Serijski i mrežni priključci omogućavaju kontrolu i nadzor, dok je podrška za PJLink idealna za integraciju uređaja u AV sustav.

Lako održavanje


Održavanje nikada nije bilo brže niti lakše. Izuzetno učinkovita žarulja traje do 3000 sati (4000 sati u tihom načinu rada), a lako joj se pristupa sa stražnje strane projektora. Zračni filtar jednostavno se izvlači s bočne strane. Brz pristup omogućen je i za ključne optičke komponente, čime je uklonjena potreba za složenim rastavljanjem.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon XEED WUX5000, njegovim značajkama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu svjetlinu i visoki omjer kontrasta

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videozapis reproduciran uz savršene detalje

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole