Canon XEED WUX450ST

XEED WUX450ST

Ovaj svijetli i svestrani kompaktni WUXGA projektor za rad na male udaljenosti daje 4500 lumena te nudi HDBaseT i okomito pomicanje objektiva od 75%, pružajući široki izbor mogućnosti montaže.

XEED WUX450ST

Prednosti

  • Jasni, detaljni prikazi zahvaljujući nativnoj WUXGA razlučivosti (1920 x 1200)
  • Projekcije gotovo bez izobličenja putem objektiva kratke udaljenosti projekcije tvrtke Canon
  • Sjajni, intenzivni prikazi svjetline 4500 lumena
  • Duboke, živopisne boje i nativni omjer kontrasta od 2000:1
  • Izuzetno prilagodljivo postavljanje, uključujući okomito pomicanje objektiva od 75%
  • Brojne mogućnosti povezivanja uključuju HDBaseT, HDMI™ i DVI ulaze s funkcijom Wi-Fi
  • Prilagodljive opcije načina rada slika-u-slici i stapanje rubova
  • USB prezentacija bez računala za do 9 projektora povezanih u LAN vezu
  • Velikodušno 3-godišnje jamstvo za zamjenu žarulje i iznajmljivanje tijekom servisa već sljedeći dan*
  • Izuzetna energetska učinkovitost, trajanje žarulje od 5000 sati i samo 30 dBa (u ekološkom načinu rada)

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon XEED WUX450ST

Pomični objektiv kratke udaljenosti projekcije


Model XEED WUX450ST iznimno je fleksibilan i svestran kompaktni multimedijski projektor visoke razlučivosti. Zahvaljujući okomitom i vodoravnom pomaku, projektor se može diskretno postaviti iznad i ispod platna - uključujući iznimno velik okomiti raspon od 75% koji ga čini prikladnim za prednju i stražnju projekciju.

Preciznost i fleksibilnost


Unatoč maloj žarišnoj duljini, objektiv projicira slike dijagonale od 30 inča do ogromnih 300 inča. Izobličenja su gotovo eliminirana (tipično 0,1 %), a omjer projekcije od 0,56:1 omogućava projiciranje slike dijagonale 100 inča s udaljenosti od svega 1,2 m - što je oko trećine dometa projekcije koji zahtijevaju standardni projektori.

Svijetle, uglađene slike


XEED WUX450ST ima najnoviju verziju optičkog sustava AISYS tvrtke Canon te je iznimno učinkovit u radu i omogućava reprodukciju konzistentno impresivnih slika. Uz svjetlinu od 4500 lumena i nativni kontrast od 2000:1 vaša će publika moći uživati u jasnim, svijetlim i živopisnim prikazima - s jednako izuzetno preciznim bojama i glatkim prikazom kakav biste očekivali od uređaja iz XEED asortimana.

Napredna obrada


Jednostavno postizanje zapanjujućih, savršeno glatkih slika u širokom rasponu okruženja za montažu. Profesionalna tehnologija prikaza LCOS podržava nativnu WUXGA razlučivost projektora od 1920 x 1200 piksela i Full HD. Dostupna je verzija s DICOM simulacijom s Blue-base i Clear-base načinima rada, uz podršku za DICOM simulaciju i sRGB u načinu rada slika-u-slici.

Opcije kreativnog prikaza


Novi procesor slike modela XEED WUX450ST nudi bogat izbor značajki za instalaciju, uključujući hardversko stapanje ruba, prilagodbu registracije i ugrađene testne uzorke. Prezentaciju bez računala putem USB-a možete koristiti s jednim projektorom ili u kombinaciji do 9 projektora povezanih LAN kabelom. Prikaz slike uz sliku podržava dva digitalna ulaza pa je savršen za moderne primjene za video-konferencije. Slike možete projicirati iz gotovo svakog kuta, u savršenoj geometriji, pomoću funkcije za korekciju iskrivljenja u 4 koraka.

Dizajn koji olakšava instalaciju


Kompaktna veličina projektora prava je prednost u učionicama, prostorijama za sastanke i drugim manjim okruženjima. Muzeji i okruženja za kreativno prikazivanje moći će iskoristiti praktičnu mogućnost montaže nogara na ravnu gornju stranu kućišta koja je idealna za naprednu montažu većeg broja projektora. Lako možete slagati sustav i osigurati okomitu projekciju uz rotaciju unutar 360°.

Prilagodljivo povezivanje


Nove opcije povezivanja rezultiraju još većim brojem mogućnosti za postavljanje. Šaljite svoje zvučne, slikovne i kontrolne signale putem jedinstvenog kabela duljine do 100 m koristeći HDBaseT; ili pak bežično, na udaljenosti do 25 m, putem ugrađene funkcije Wi-Fi. Funkcija Network Multi Projection (NMPJ) omogućava i uspostavu jednostavne LAN veze. HDMI i DVI-I priključci omogućavaju istovremeni digitalni izlaz, a Crestron RoomView® omogućava trenutačno objedinjeno daljinsko upravljanje i nadzor.

Izdržljiv i cijenom prihvatljiv


Žarulja modela XEED WUX450ST traje do 5000 sati kada se koristi u načinu rada ECO. Izuzetna energetska učinkovitost ostvaruje se upotrebom namjenske tipke ECO koja trenutačno aktivira način rada žarulje za malu potrošnju energije i druge značajke za uštedu energije. Produženo jamstvo za žarulju osigurava do tri besplatne zamjenske žarulje u razdoblju od 3 godine, a poboljšano trogodišnje jamstvo tvrtke Canon s uslugom iznajmljivanja omogućuje zamjenski projektor već sljedeći dan* dok je vaš uređaj na servisu ili popravku.

*Sljedeći dan znači da će, ako je moguće, zamjenski proizvod biti dostupan dan nakon zahtjeva za popravak uređaja. Ako se zahtjev zaprimi nakon podneva, vikendom ili praznikom, zamjenski će proizvod biti dostupan unutar dva dana. Ova usluga iznajmljivanja podliježe svim uvjetima i odredbama i dostupna je samo na određenim područjima.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon XEED WUX450ST, njegovim značajkama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu svjetlinu i visoki omjer kontrasta

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videozapis reproduciran uz savršene detalje

HDMI Port

HDMI ulaz

Supporting HD video, audio and control

Podržava HD video, zvuk i kontrolu

Wi-Fi CERTIFIED

Certificirano za Wi-Fi

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole

Crestron

Crestron

3 Yr XEED Extended warranty
3yr Lamp Promotion