Canon XEED WUX450

XEED WUX450

Najkompaktniji WUXGA instalacijski projektor tvrtke Canon. Snažnih 4500 lumena konstantno je* u cijelom rasponu zumiranja. Vrlo kvalitetni objektiv sa zumiranjem od 1,8x može se okomito i vodoravno pomicati radi jednostavne instalacije.

Prednosti

  • Izvorna WUXGA razlučivost
  • 4500 lumena
  • Kontrast 2000:1
  • Objektiv sa zumiranjem od 1,8x te okomitim i vodoravnim pomakom
  • Slika uz sliku i stapanje rubova
  • HDMI™ i DVI ulazi
  • Prezentacija bez računala
  • Lak pristup žarulji i filtru
  • Energetska učinkovitost vodeća u klasi**

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon XEED WUX450

Kompaktan instalacijski projektor visoke razlučivosti


Multimedijski projektor XEED WUX450 najkompaktniji je instalacijski WUXGA model tvrtke Canon koji pruža svijetle slike visoke razlučivosti bez obzira na udaljenost projekcije.

Dosljedna* svjetlina


Najnovija generacija optičkog sustava AISYS tvrtke Canon pruža snažnih 4500 lumena svjetline i omjer kontrasta od 2000:1. Projekcijski objektiv sa zumiranjem od 1,8x ima konstantni F2,8 otvor blende. Svjetlina se gotovo ne mijenja bez obzira na postavku zumiranja, a prema telefoto kraju raspona gotovo da nema njezinog smanjenja.

Moćne nove značajke prikaza slike


Kvalitetu slike poboljšava potpuno novi procesor slike. To pruža ugrađenu opciju stapanja rubova i prilagodbe registracije, što je savršeno za instalacije s više zaslona. Podržan je prikaz slike uz sliku iz dva digitalna izvora, što je korisno za video-konferencije. Smanjenjem zamućenja kod pokreta slika se održava oštrom, čak i tijekom prikaza videozapisa s brzim pokretima, dok korekcija iskrivljenja u 4 koraka omogućava projekciju iz gotovo svakog kuta. Izvorna WUXGA razlučivost (1920 x 1200 piksela) i Full HD mogućnosti podržane su zahvaljujući tehnologiji prikaza LCOS koja pruža zapanjujuću, a ipak savršeno glatku sliku.

Jednostavno nevjerojatan


Objektiv projektora ima okomiti i vodoravni pomak radi lakše instalacije, dok ravan gornji dio i dodatni nogari omogućavaju razne konfiguracije među kojima je i slaganje.

Prilagodljivo povezivanje


Na raspolaganju su vam HDMI i DVI priključnice za digitalni ulaz, dok se programske datoteke mogu brzo i jednostavno ažurirati putem USB priključnice projektora, što omogućava i projekciju izravno s USB flash pogona. Crestron RoomView® omogućava trenutno daljinsko upravljanje i nadzor, dok funkcija Network Multi-Projection (NMPJ) omogućava jednostavnu projekciju putem LAN mreže.

Lako održavanje


Model XEED WUX450 ima nove, izdržljivije optičke komponente koje zahtijevaju rjeđe servisiranje. Žarulja traje do 5000 sati kada se koristi u načinu rada ECO, a lak pristup žarulji i zračnom filtru omogućava održavanje u okruženju u kojem je projektor instaliran. Modularni dizajn omogućava jednostavnu instalaciju i servisiranje uređaja.

Energetska učinkovitost vodeća u klasi**


Model XEED WUX450 pruža najmanju potrošnju energije u svojoj klasi, dok namjenska tipka ECO trenutno aktivira način rada žarulje za malu potrošnju energije i pruža izravan pristup drugim značajkama za uštedu energije.

*Svjetlina se može smanjiti za do 5%. Na temelju veličine jedne slike.
**Projektori s 3000 - 6000 lumena, veličine prikaza 0,8 inča ili manje, modeli s jednom žaruljom. Na temelju istraživanja tvrtke Canon Inc u svibnju 2013.

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon XEED WUX450, njegovim značajkama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu svjetlinu i visoki omjer kontrasta

HDMI Port

HDMI ulaz

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videozapis reproduciran uz savršene detalje

Crestron

Crestron