Canon XEED SX6000

XEED SX6000

Model XEED SX6000 ima tehnologije LCOS i AISYS te motorizirano pomicanje objektiva kako bi pružio svjetlinu boja od 6000 lumena i SXGA+ razlučivost - idealno kad je potreban tradicionalni omjer visine i širine.

Prednosti

  • Izvorna SXGA+ razlučivost
  • LCOS tehnologija
  • Svjetlina boja od 6000 lumena
  • Omjer kontrasta 1000:1
  • Motorizirano zumiranje, izoštravanje i pomak objektiva
  • Četiri izmjenjiva objektiva
  • Napredna prilagodba RGB i gama vrijednosti
  • DVI i HDMI™ ulazi
  • Mrežni ulaz koji podržava PJLink™
  • Instalacija od 360°

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon XEED SX6000

Svijetla, detaljna projekcija


Model XEED SX6000 najsvjetliji je LCOS instalacijski projektor tvrtke Canon. Uz visoku razlučivost SXGA+ (1400 x 1050) i 6000 lumena, idealan je u prostorima gdje je svjetlina važna, npr. okruženja za višestruki prikaz, veliki prostori i dvorane.

Nevjerojatna kvaliteta slike


Uz 0,7-inčni LCOS s optičkim sustavom AISYS tvrtke Canon publika će vidjeti samo savršenu, besprijekornu sliku - čak i u zahtjevnim prostorima kao što su hotelske konferencijske dvorane ili predavaonice.

Projekcija formata 4:3 i veliki omjer otvora blende osiguravaju gladak prikaz, što ovaj model čini idealnim za profesionalne fotografe koji žele istaknuti suptilne nijanse svojih radova. Duboke crne nijanse i žive boje zajamčene su zahvaljujući omjeru kontrasta od 1000:1.

Nenadmašna kvaliteta objektiva tvrtke Canon


Instalacijski projektori moraju imati vrlo precizne objektive, a XEED SX6000 nudi i kvalitetu i prilagodljivost koju zahtijevate. Uz tehnologiju objektiva tvrtke Canon zajamčeni su vrhunska razlučivost slike i maksimalna svjetlina.

Napredna instalacijska značajka preciznosti od ½ piksela omogućava vam da ponosno pokazujete svoje slike u njihovom najboljem svjetlu - to je od ključne važnosti za razne projektorske instalacije kao što su 3D projekcija, slaganje, kombinirani sustavi i kupole.

Odaberite idealan objektiv


Četiri izmjenjiva vrlo precizna objektiva, uključujući standardni za zumiranje od 1,5x, širokokutni, za zumiranje na veliku daljinu od 1,7x i za zumiranje na izuzetno veliku duljinu od 1,95x, pružaju vam prilagodljivost za izražavanje kreativnosti čak i u najvećim prostorima.

Kontrolirajte sliku


Model XEED SX6000 ima niz naprednih značajki koje će vam pomoći da svoje slike predstavite vjerno i precizno. Individualna RGB kontrola, prilagodba boje u 6 osi i gama detalja pomažu vam da postignete izuzetno usklađivanje boja koje je vrlo blizu onome koje pružaju profesionalno kalibrirani uređaji.

Prilagodljivo povezivanje i rukovanje


XEED SX6000 pruža velik izbor opcija za povezivanje pogodnih za poslovna, obrazovna i javna okruženja. DVI i HDMI™ priključnice omogućavaju projekciju digitalnih slika i videozapisa visoke razlučivosti, dok mrežni i RS232C ulazi omogućavaju jednostavno povezivanje s kontrolnim sustavima u prostoriji i LAN mrežom. Podržan je i industrijski standard PJLink™ koji omogućava kontrolu i upravljanje putem IP mreže. U kombinaciji s instalacijom od 360°, te značajke čine XEED SX6000 izuzetno prilagodljivim.

Smanjite troškove i emisije


Uz manje od 0,08 W po jedinici svjetline, potrošnja energije modela XEED SX6000 može se opisati kao jedna od najekonomičnijih koje su dostupne.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon XEED SX6000, njegovim značajkama i mogućnostima.

For powerful brightness and a high contrast ratio

Za snažnu svjetlinu i visoki omjer kontrasta

HD Ready

HD Ready

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole

Serijske naredbe

Preuzmite serijske naredbe nužne za postavljanje daljinskog upravljača za SX6000

Preuzmi (pdf)

Case Study Gesundheit Nord Medical

Medicinski centri Gesundheit Nord

Videoprojektori tvrtke Canon pružaju najoštriju sliku za liječnike grupe "Gesundheit Nord Klinikverbund Bremen gGmbH". Uporabom videoprojektora XEED SX80 Mark II Medical tvrtke Canon, grupa je modernizirala svakodnevni rad, a digitalni rentgenski sustavi sada se koriste u svakodnevnom savjetovanju u četiri klinike u Bremenu.

Case Study inamo Restaurant

inamo restoran, London

2010. godine u restoran inamo st james montirano je više od 90 XEED projektora tvrtke Canon. Projektori su dio rješenja E-TableTM koje je osmislio restoran inamo, a koje gostima restorana omogućava naručivanje obroka, odabir digitalnog stolnjaka, gledanje zbivanja u kuhinji putem kamere – "ChefCam" i čak naručivanje taksija za povratak kući, a sve pomoću prikaza projiciranog na stolu.