Canon LX-MU500

LX-MU500

Pružajući 5000 lumena i omjer kontrasta 2500:1, ovaj WUXGA poluinstalacijski projektor savršen je za korisnike koji žele svijetlu, vrlo kvalitetnu sliku od cijenom pristupačnog, svestranog uređaja.

LX-MU500

Prednosti

 • Poluinstalacijski projektor velike svjetline koji nudi izvanrednu vrijednost za novac
 • Izvorna WUXGA (1920 x 1200 piksela) razlučivost uz omjer od 16:10
 • Tehnologija DLP™ pruža velik kontrast i jake boje
 • 5000 lumena osigurava svijetlu, jasnu sliku unatoč kompaktnoj veličini projektora
 • Omjer kontrasta 2500:1 omogućuje duboke boje i vjerne crne nijanse
 • 2 HDMI priključka (podržavaju MHL) i RJ-45 mrežni priključci maksimalno povećavaju prilagodljivost
 • Objektiv s ručnim zumiranjem od 1,6x smješten je u sredini kako bi se olakšala promjena položaja instalacije
 • Korekcija iskrivljenja u 4 kuta (+/- 30°) lako održava geometriju slike
 • Prilagodba boja u 6 osi pomaže u postizanju nevjerojatnih rezultata za širok raspon slika
 • Trajanje žarulje do 2500 sati i prošireno 3-godišnje jamstvo za žarulju
 • Zvučnik snage 10 W s linijskim audioizlazom čini ga potpunim rješenjem za AV potrebe

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LX-MU500

Živopisna i precizna slika


Izvorna WUXGA (1920 x 1200) razlučivost kod modela LX-MU500 osigurava oštriju sliku, uglađeniju grafiku i tekst koji se lakše čita. WUXGA razlučivost idealna je i za računalne izvore i videoizvore, a naročito je pogodna za moderna prijenosna računala širokog zaslona. DLP panel maksimalno povećava svjetlinu i sitne detalje, istovremeno maksimalno smanjujući izobličenje kao što je efekt mreže koji se često može vidjeti kod standardnih LCD projektora.

Svijetle boje i vjerni detalji


Pružajući svjetlinu od 5000 lumena neobičnu za tako kompaktan projektor, LX-MU500 daje zamjetno svjetliju sliku u okruženjima srednje veličine kao što su predavaonice, sobe za sastanke i dvorane za upravni odbor. Omjer kontrasta 2500:1 postiže čiste boje i dublje crne nijanse za superioran doživljaj gledanja, dok je preciznost boja poboljšana novim algoritmom Brilliant Colour™ - čime se osigurava vjerno prenošenje izvornog materijala.

Fleksibilne mogućnosti povezivanja


LX-MU500 ima 2 HDMI priključka te HDBaseT i RJ-45 mrežne priključke koji osiguravaju kompatibilnost sa širokim rasponom digitalnih videoizvora, kao i računalnih i mobilnih izvora. Koristite HDBaseT priključnicu za prijenos HD videozapisa, zvuka i kontrolnih¹ signala jednim LAN kabelom na udaljenostima do 100 m - to dodaje praktičnost i fleksibilnost konfiguracijama sustava i instalacijama. Jedan od dva HDMI ulaza na projektoru podržava MHL, omogućujući povezivanje bilo kojeg tableta ili pametnog telefona koji podržava MHL široko dostupnim MHL kabelom.

Jednostavno do sjajnih rezultata


LX-MU500 ima objektiv s ručnim zumiranjem od 1,6x smješten u sredinu, a naročito ga je lako postaviti zahvaljujući korekciji iskrivljenja u 4 kuta. Osim njegove standardne okomite i vodoravne prilagodbe (+/-30 %), neovisna prilagodba kuta omogućuje vam da bez napora postignete geometrijski savršeno preciznu sliku - čak i kada se projektor koristi pod povišenim kutom ili izvan svoje osi. Uz prilagodbu boja u 6 osi, 5 načina rada slike i 2 načina rada koja korisnik može definirati vaša će publika gledati projicirane sadržaje upravo onako kako su originalno zamišljeni.

Kompaktan dizajn i jednostavno, isplativo vlasništvo


LX-MU500 obuhvaća besplatno 3-godišnje jamstvo za žarulju koje pruža do 3 zamjenske žarulje u slučaju kvara². Kako biste bili još mirniji, u malo vjerojatnom slučaju da se vaš projektor pokvari, na raspolaganju vam je usluga iznajmljivanja u sklopu jamstva koja omogućuje zamjenski projektor već sljedeći dan dok je vaš na popravku. Žarulje modela LX-MU500 lako se mogu zamijeniti bez uklanjanja projektora iz okruženja u kojem je postavljen, a žarulja traje do 2500 sati. Zvučnik snage 10 W s linijskim audioizlazom znači da LX-MU500 može zadovoljiti sve vaše audio-vizualne potrebe.

¹ U stanju pripravnosti, uključivanje se ne prihvaća kao HDBaseT naredba.
² Zahtijeva registraciju proizvoda.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LX-MU500, njegovim značajkama i mogućnostima.

Full HD video reproduced in perfect detail

Full HD videozapis reproduciran uz savršene detalje

HDMI Port

HDMI ulaz

Supporting HD video, audio and control

Podržava HD video, zvuk i kontrolu¹

MHL

Izravan ulaz s MHL uređaja

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole

Crestron

Crestron