Canon LV-X320

LV-X320

Prijenosni XGA projektor koji pruža svijetlu sliku iz praktičnog, malog i laganog uređaja. Pouzdan rad i lako održavanje čine ga vrlo kvalitetnih izborom za kupce koji paze na budžet.

LV-X320

Prednosti

  • Projicirajte svijetlu i vrlo kvalitetnu sliku u klasičnoj XGA razlučivosti (1024 x 768 piksela)
  • Uživajte u jarkim bojama i dubokim crnim nijansama uz 3200 lumena i omjer kontrasta od 10 000:1
  • Iskusite oštru i detaljnu sliku zahvaljujući DLP™ panelu
  • Lagan i kompaktan, mase samo 2,5 kg za lako nošenje
  • Objektiv s ručnim zumiranjem od 1,1x za fleksibilno smještanje
  • RJ-45 priključak i HDMI™ priključak koji podržavaju MHL; podrška za 3D sadržaj putem sustava DLP-Link
  • Korekcija okomitog i vodoravnog iskrivljenja (+/-30°) održava sliku prirodnom
  • Prilagodba boje u 6 osi i značajka Screen Colour prilagođavaju se okruženju
  • Trajanje žarulje do 6000 sati i 3-godišnje jamstvo za zamjenu žarulje*
  • Ugrađeni zvučnik od 10 W i linijski audioizlaz te tih rad pri samo 29 dB

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-X320

Svijetla i precizna slika


Ako tražite prijenosni projektor koji pruža izvanrednu kvalitetu po naročito konkurentnoj cijeni, odaberite LV-X320 tvrtke Canon. Vaša publika uživat će u preciznoj, oštroj slici nativne XGA razlučivosti (1024 x 768 piksela), sa svijetlim, realističnim bojama i dubokim crnim nijansama zahvaljujući svjetlini projektora od 3200 lumena i omjeru kontrasta od 10 000:1. Tehnologija DLP panela eliminira izobličenje slike i pruža prirodniju svjetlinu u odnosu na prijenosne projektore slične cijene, što ovaj model čini izvanrednim izborom za kupce s ograničenim budžetom.

Lako postavljanje


Čak i u malim prostorima možete osigurati geometrijski savršenu sliku zahvaljujući korekciji okomitog i vodoravnog iskrivljenja od +/- 30°. Radi dodatne prilagodljivosti, ručno zumiranje od 1,1x daje vam kontrolu nad smještanjem projektora: idealno za manja okruženja. U okruženjima s jakim prirodnim svjetlom ili tamo gdje je potrebno projicirati na površine u boji, korekcija boje na zaslonu pobrinut će se da i dalje uživate u svijetloj i oštroj slici prirodnih boja.

Povezivanje na željeni način


LV-X320 vam omogućava projiciranje vrlo kvalitetne slike iz raznih izvora zahvaljujući velikom izboru ulaza. HDMI priključnica omogućava vam da iskoristite prednosti HDMI izlaza koji su danas uobičajeni na prijenosnim računalima radi postizanja oštrije, jasnije i detaljnije slike; dok se upečatljivi 3D sadržaj lako reproducira pomoću sustava DLP-Link. Radi dodatne praktičnosti, podrška za MHL omogućava projiciranje s bilo kojeg tableta ili prijenosnog računala koje podržava MHL putem HDMI priključka na projektoru. Povezivanje, kontrola i održavanje putem IT mreže jednostavni su uz mrežni priključak RJ-45, čime se smanjuje količina posla IT tima.

Lagan i prijenosan


Mase samo 2,5 kg, model LV-X320 lagan je i kompaktan pa se može bez napora nositi na sastanke, predavanja, seminare ili prezentacije. Za lakše nošenje dok ste u pokretu koristite opcionalnu meku zaštitnu torbu za nošenje. I povezivanje projektora na odredištu jednostavno je: svi njegovi priključci i ulazi praktično su smješteni u grupi kako biste im vrlo lako pristupali. Učinite prezentacije upečatljivima i poboljšajte doživljaj publike tako da povežete bilo koji izvor za zvuk s ugrađenim vrlo kvalitetnim zvučnikom ili tako da projektor povežete s pojačalom ili sustavom za razglas koristeći linijski audioizlaz.

Smanjite troškove, a ne kvalitetu


Odaberite LV-X320 i vaši troškovi vlasništva ostat će primamljivo niski. Žarulja traje do 6000 sati u ekološkom načinu rada; dok velikodušno 3-godišnje jamstvo tvrtke Canon na žarulju* pruža do 3 zamjenske žarulje unutar jamstvenog razdoblja u slučaju da se žarulja pokvari uslijed uobičajene upotrebe, čime se učinkovito eliminira potencijalno visok trošak. Potrošnja energije samo je 350 W tijekom rada (240 W u ekološkom načinu rada) kako bi se smanjile režije i kako biste lakše vodili održivu organizaciju. Troškovi održavanja održavaju se na apsolutno minimalnoj razini zahvaljujući dizajnu bez filtra i lakoj zamjeni žarulje kroz gornju ploču projektora. Kako vašu publiku ne bi ometala pozadinska buka, ventilator modela LV-X320 radi pri samo 29 dB u ekološkom načinu rada.

*Razlikuje se ovisno o državi. Proizvod se mora registrirati u roku od 60 dana.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-X320, njegovim značajkama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole

MHL

MHL