Canon LV-WX310ST

LV-WX310ST

Ovaj prijenosni WXGA projektor kratke udaljenosti projekcije lagan je, kompaktan i pruža svijetlu široku sliku s malih udaljenosti. Podrška za HDMI i MHL te mrežni priključak čine ga prilagodljivim, vrlo kvalitetnim izborom za kupce koji paze na budžet.

LV-WX310ST

Prednosti

  • Osigurajte oštru široku sliku u izvornoj WXGA razlučivosti (1280 x 800 piksela)
  • Uživajte u živopisnoj svjetlini od 3100 lumena i omjeru kontrasta od 10.000:1 za duboke crne nijanse
  • Projicirajte veliku sliku s male udaljenosti uz objektiv s omjerom projekcije 0,49:1 s kratke udaljenosti
  • DLP™ ploča pruža dosljedno oštru i preciznu sliku
  • Lagan i prijenosan od samo 2,8 kg
  • RJ-45 priključnica i HDMI™ priključnica koje podržavaju MHL; podrška za 3D sadržaj putem sustava DLP-Link
  • Korekcija okomitog i vodoravnog iskrivljenja (+/-15°) sprječava izobličenje
  • Prilagodba boje u 6 osi i značajka Screen Colour prilagođavaju se okruženju
  • Trajanje žarulje do 6000 sati i 3-godišnje jamstvo za zamjenu žarulje*
  • Ugrađeni zvučnik od 10 W i linijski audioizlaz te tih rad pri samo 29 dB

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-WX310ST

Svijetla, prirodna slika s male udaljenosti


Za one s ograničenim budžetom koji trebaju prijenosni projektor kratke udaljenosti projekcije koji pruža svijetlu široku sliku, model LV-WX310ST tvrtke Canon logičan je izbor. Uživajte u preciznoj, oštroj i širokoj slici zahvaljujući izvornoj WXGA razlučivosti (1280 x 800 piksela) te omjeru širine i visine od 16:10. Živopisne boje i duboke crne nijanse reproducirat će se zahvaljujući svjetlini projektora od 3100 lumena i omjeru kontrasta od 10.000:1. Omjer projekcije od 0,49:1 i namjenski fiksni objektiv od 1x za projiciranje s male udaljenosti pružaju različite mogućnosti smještanja - kao što je projiciranje slike od 2,5 m s udaljenosti od samo 1,22 m. U kombinaciji s tehnologijom DLP ploča koja poboljšava stvarnu kvalitetu slike, LV-WX310ST pruža dobitnu kombinaciju kvalitete i vrijednosti za uloženi novac.

Jednostavno do odličnih rezultata


Geometrijski precizna slika osigurana je zahvaljujući korekciji okomitog i vodoravnog iskrivljenja od +/- 15°. U okruženjima s jakim prirodnim svjetlom ili tamo gdje je potrebno projicirati na površine u boji, korekcija boje na zaslonu pobrinut će se da i dalje uživate u svijetloj slici prirodnih boja. Prilagodba boje u 6 osi pruža preciznu kontrolu nad nijansama, zasićenošću i drugim ključnim parametrima koji pomažu u projiciranju privlačne slike u gotovo svim uvjetima.

Jednostavno povezivanje


Uživajte u fleksibilnosti projiciranja vrlo kvalitetne slike iz raznih izvora zahvaljujući velikom izboru ulaza koje LV-WX310ST nudi. HDMI priključak omogućava vam da iskoristite prednosti HDMI izlaza na prijenosnim računalima radi postizanja oštrije i detaljnije slike; dok se upečatljivi 3D sadržaj lako reproducira pomoću sustava DLP-Link. Radi dodatne praktičnosti, podrška za MHL omogućava projiciranje s bilo kojeg tableta ili prijenosnog računala koje podržava MHL putem HDMI priključka na projektoru. Povezivanje, kontrola i održavanje putem IT mreže jednostavni su uz mrežni priključak RJ-45, čime se smanjuje količina posla IT tima.

Lagan i prijenosan


Uz masu od samo 2,8 kg, model LV-WX310ST dovoljno je lagan da ga udobno nosite. Ako želite još lakši transport, odaberite opcionalnu meku zaštitnu torbu. I povezivanje projektora na odredištu jednostavno je: svi njegovi priključci i ulazi praktično su smješteni u grupi kako biste im vrlo lako pristupali. Poboljšajte doživljaj publike tako da povežete bilo koji izvor za zvuk s vrlo kvalitetnim ugrađenim zvučnikom ili tako da projektor povežete s pojačalom ili sustavom za razglas koristeći linijski audioizlaz.

Niski troškovi vlasništva


Odaberite LV-WX310ST i vaši troškovi vlasništva ostat će primamljivo niski. Žarulja traje do 6000 sati u ekološkom načinu rada; dok velikodušno 3-godišnje jamstvo tvrtke Canon na žarulju* pruža do 3 zamjenske žarulje unutar jamstvenog razdoblja u slučaju da se žarulja pokvari uslijed uobičajene upotrebe, čime se učinkovito eliminira potencijalno visok trošak. Potrošnja energije samo je 350 W tijekom rada (240 W u ekološkom načinu rada) kako bi se smanjile režije i kako biste lakše vodili održivu organizaciju. Troškovi održavanja ostaju na minimalnoj razini zahvaljujući dizajnu bez filtra i lakoj zamjeni žarulje kroz gornju ploču projektora. Kako vašu publiku ne bi ometala pozadinska buka, ventilator modela LV-WX310ST radi pri samo 29 dB u ekološkom načinu rada.

*Razlikuje se ovisno o državi. Proizvod se mora registrirati u roku od 60 dana.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-WX310ST, njegovim značajkama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole

MHL

MHL