Canon LV-X300ST

LV-X300ST

Uz ovaj kompaktni projektor kratke udaljenosti projekcije uživajte u jasnim slikama u klasičnom omjeru 4:3. Uz omjer projekcije od samo 0,61:1, izvornu XGA razlučivost i HDMI ulaz ovaj je projektor izbor prilagodljivih opcija za kupce koji cijene prenosivost i jednostavno postavljanje.

Prednosti

  • Reproducirajte preciznu, vjernu sliku uz klasičnu XGA razlučivost (1024 x 768 piksela)
  • Uživajte u živopisnoj svjetlini od 3000 lumena i omjeru kontrasta 2300:1
  • Omjer projekcije 0,61:1 - stvorite veliku sliku s male udaljenosti
  • Fiksni vrlo kvalitetni objektiv kratke udaljenosti projekcije sa zumiranjem od 1,0x
  • Kompaktan i lagan: samo 2,8 kg
  • Korekcija okomitog iskrivljenja od -18° / +12°
  • Vijek trajanja žarulje od 4000 sati (6000 sati u ekološkom načinu rada)
  • HDMI™ ulaz i 2 VGA ulaza
  • RJ-45 mrežni ulaz za kontrolu i nadziranje na daljinu
  • Ugrađeni zvučnik od 10 W

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-X300ST

Svijetla, oštra i vjerodostojna slika


Kupci koji trebaju vrlo kvalitetan, a ipak cijenom pristupačan projektor kratke udaljenosti projekcije sa svijetlim prikazom uvidjet će da je LV-X300ST savršen izbor. Uz klasični omjer 4:3 i XGA razlučivost (1024 x 768 piksela), svjetlinu od 3000 lumena i omjer kontrasta 2300:1 DLP tehnologija projektora daje oštru, preciznu sliku. Omjer projekcije 0,61:1 dramatično smanjuje udaljenost projekcije u usporedbi s klasičnim projektorima, time je ovaj projektor idealan za upotrebu u malim prostorijama za sastanke ili učionicama.

Praktičan za transport


LV-X300ST je s težinom od samo 2,8 kg dovoljno lagan za prenošenje s jednog mjesta na drugo. To ga čini odličnim izborom za poslovne i obrazovne ustanove u kojima je potrebno organizirati projekcije na više mjesta ili u većem broju ureda - uključujući male prostorije.

Jednostavan za postavljanje


Osigurajte sliku savršene geometrije - čak i u malim prostorima - uz upotrebu korekcije okomitog iskrivljenja (-18/+12 stupnjeva). Kao dodatnu pomoć u dobivanju odličnih rezultata projekcije u prostorima bez platna koristite značajku korekcije boje jer ona kompenzira obojenje slike koje se događa prilikom projekcije na zidu u boji. Svojoj publici možete prikazati jasne slike prirodnih boja čak i kada platno nije dostupno.

Smanjite troškove, a ne kvalitetu


Vijek trajanja žarulje projektora LV-X300ST od 4000 sati omogućuje niske troškove posjedovanja, a taj se rok može produžiti i do 6000 sati upotrebom ekološkog načina rada za uštedu energije. Uz to ekološki način rada smanjuje potrošnju energije na samo 270 W. Projektor troši manje od 1 W u stanju pripravnosti (uz isključeni LAN). Ekološki način rada omogućuje stvaranje tihe okoline bez ometanja uz smanjenje buke ventilatora na samo 29 dBA. A najbolje od svega je da ne postoje zračni filtri koje je potrebno čistiti ili mijenjati.

Razne mogućnosti povezivanja


Opsežan izbor ulaza na projektoru LV-X300ST omogućuje jednostavne projekcije statičnih i pokretnih slika sa širokog raspona izvora. HDMI™ ulaz daje svijetle i oštre slike s današnjih digitalnih izvora, uključujući Blu-ray reproduktore i prijenosna računala. Dva VGA ulaza omogućuju povezivanje sa starijim računalima. LV-X300ST se može nadzirati i kontrolirati na daljinu putem RJ-45 ulaza, a podržava i standard Crestron Connected™. Putem ugrađenog zvučnika od 10 W prezentacijama dodajte vrlo kvalitetan zvuk.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-X300ST, njegovim značajkama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole