Canon LV-X300

LV-X300

Uz LV-X300 tvrtke Canon projicirajte svijetle, detaljne slike u klasičnom omjeru 4:3. Projektor je pouzdan i tih tijekom rada, nudi XGA razlučivost, HDMI ulaz i kompaktne dimenzije.

Prednosti

  • Uživajte u preciznoj, vjernoj slici uz klasičnu XGA razlučivost (1024 x 768 piksela)
  • Reproducirajte svijetle, živopisne projekcije uz svjetlinu od 3000 lumena i omjer kontrasta 2300:1
  • Objektiv sa zumiranjem od 1,1x omogućuje prilagodljivo postavljanje projektora
  • Kompaktan i lagan: samo 2,5 kg
  • Korekcija okomitog iskrivljenja
  • Vijek trajanja žarulje od 5000 sati (6000 sati u ekološkom načinu rada)
  • HDMI™ ulaz i 2 VGA ulaza
  • RJ-45 mrežni ulaz za kontrolu i nadziranje na daljinu
  • Ugrađeni zvučnik od 10 W

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-X300

Svijetla, oštra i vjerodostojna slika


Kupci koji traže vrlo kvalitetan projektor sa svijetlim prikazom za malo novca oduševit će se modelom LV-X300. Uz izvornu XGA razlučivost (1024 x 768 piksela), svjetlinu od 3000 lumena i omjer kontrasta 2300:1 DLP tehnologija projektora omogućuje prikaz oštre, precizne slike. Objektiv sa zumiranjem od 1,1x omogućuje prilagodljivost prilikom postavljanja projektora LV-X300 - to predstavlja važnu prednost u manjim okruženjima kao što su prostorije za sastanke.

Praktičan za transport


Kako teži samo 2,5 kg, LV-X300 je dovoljno lagan za prenošenje s jednog mjesta na drugo. To ga čini odličnim izborom za poslovne i obrazovne ustanove u kojima je potrebno organizirati projekcije u raznim prostorijama ili uredima.

Jednostavan za postavljanje


Uz korekciju okomitog iskrivljenja (+/- 30 stupnjeva) možete biti sigurni da će vaše slike zadržati savršenu geometriju čak i u malim prostorima. Kao dodatnu pomoć u dobivanju odličnih rezultata projekcije u prostorima bez platna koristite značajku korekcije boje za prikaz. Ona kompenzira obojenje slika koje se događa prilikom projekcije na zidu u boji - možete prikazati jasne slike prirodnih boja čak i kada platno nije dostupno.

Smanjite troškove, a ne kvalitetu


Vijek trajanja žarulje projektora LV-X300 od 5000 sati omogućuje niske troškove posjedovanja, a taj se rok može produžiti i do 6000 sati upotrebom ekološkog načina rada za uštedu energije. Uz to ekološki način rada smanjuje potrošnju energije na samo 275 W. Projektor troši manje od 1 W u stanju pripravnosti (uz isključeni LAN). Ekološki način rada omogućuje stvaranje tihe okoline bez ometanja uz smanjenje buke ventilatora na samo 29 dBA.

Razne mogućnosti povezivanja


Opsežan izbor ulaza na projektoru LV-X300 omogućuje projekcije statičnih i pokretnih slika sa širokog raspona izvora. Putem HDMI™ ulaza projicirajte svijetle i oštre slike s današnjih digitalnih izvora, uključujući Blu-ray reproduktore i prijenosna računala. Ili se jednostavno povežite putem jednog od dva VGA ulaza. LV-X300 se može nadzirati i kontrolirati na daljinu putem RJ-45 ulaza, a podržava i standard Crestron Connected™. Putem ugrađenog zvučnika od 10 W prezentacijama dodajte vrlo kvalitetan zvuk.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-X300, njegovim značajkama i mogućnostima.

DLP

DLP

Crestron

Crestron

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole