Canon LV-7297A

LV-7297A

LV-7297A nudi XGA razlučivost, 2600 lumena, HDMI™ i zvuk snage 10 W. Idealan je za poslovna i obrazovna okruženja u kojima se zahtijevaju izvrsni rezultati, jednostavno postavljanje i manji troškovi.

Prednosti

  • Izvorna XGA razlučivost
  • 2600 lumena
  • Omjer kontrasta od 2000:1
  • Canon objektiv za zumiranje 1,2x
  • Automatsko postavljanje
  • HDMI™ ulaz i RJ-45 mrežni ulaz
  • Ugrađeni zvučnik od 10 W
  • Duži radni vijek žarulje: do 6000 sati
  • Značajke za održivost: potrošnja ispod 1 W u pripravnom stanju (isključena mrežna funkcija)
  • 29 dBA u ekološkom načinu rada

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-7297A

Svijetla, oštra projekcija


XGA razlučivost (1024 x 768 piksela) osigurava prikaz oštrih, jasnih slika. Uz svjetlinu od 2600 lumena, projektor LV-7297A iz serije Advance Portable prikazat će sjajne slike čak i u uvjetima jakog osvjetljenja, zbog čega je idealan za projiciranje u dobro osvijetljenim prostorijama škola, laboratorija i dvorana.

Živopisne, detaljne slike


Automatsko otvaranje blende pritiskom za automatsko prilagođavanje promijenjenim uvjetima osvjetljenja osigurava živopisne boje, bez obzira na okruženje. U kombinaciji s visokim omjerom kontrasta od 2000:1, možete uživati u dubokim crnim tonovima i bogatim nijansama boja. Objektiv tvrtke Canon sa zumiranjem od 1,2x osigurava odlične rezultate u gotovo svim uvjetima.

Lako se postavlja i koristi


Čak će i neiskusnim korisnicima biti jednostavno postaviti projektor LV-7297A. Jedna od mnogih automatskih funkcija, značajka automatskog traženja, automatski će prepoznati priključene ulazne signale te u skladu s tim prilagoditi postavke. Funkcija za automatsko ispravljanje kuta prikaza kompenzira izobličenje slike do kojeg dolazi ako projektor nije poravnat sa zaslonom za prikaz.

Zvučni priključci


Ugrađeni zvučnik snage 10 W reproducira zvuk u slučaju kada nisu povezani vanjski zvučnici. Možete koristiti i linijski izlaz kako biste povezali zvučne sustave u prostoriji ili na lokaciji na kojoj se nalazite. Predavači mogu dodati svoje komentare putem mikrofona priključenog u ulazni audio priključak (mikrofonski ulaz), a HDMI™ ulaz omogućava projekciju videozapisa visoke kvalitete iz digitalnih izvora kao što su računala, DVD reproduktori, Blu-ray snimači i slični uređaji.

Učinkovitije raspolaganje resursima


Održivost projektora LV-7297A povećana je zahvaljujući dugom radnom vijeku lampe (do 6000 sati u ekološkom načinu rada) i filtra zraka (s radnim vijekom od oko 5500 sati). Time se značajno smanjuje vrijeme potrebno za održavanje i osigurava učinkovitije raspolaganje resursima. Potrošnja energije ispod je 1 W (u pripravnom stanju), a projektor je tijekom prezentacija vrlo tih i generira tek 29 dBA.

Daljinska kontrola i upravljanje


Projektor možete kontrolirati i njime upravljati preko mreže, putem RJ-45 i žičanog LAN priključka. Na taj način možete daljinski uključiti/isključiti projektor i mijenjati postavke, čak i ako se nalazite negdje drugdje. Osim toga, možete daljinski pratiti upotrebu lampe i njeno stanje. Idealno za integraciju u sustave kontrole i povezivanje s korporacijskom LAN mrežom; projektor također podržava PJLINK™.

Sigurne prezentacije


Neovlašteno korištenje projektora onemogućeno je lozinkom za zaštitu, a aktivacijom blokade tipki na upravljačkoj ploči možete biti sigurni kako prezentacija neće biti prekinuta zbog nehotičnog pritiska pogrešne tipke.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-7297A, njegovim značajkama i mogućnostima.

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole

Serijske naredbe

Preuzmite serijske naredbe nužne za postavljanje daljinskog upravljača za serije LV A i M

LV A, M and S series Basic [PDF, 238KB]

LV A and M series Extended [PDF, 431KB]