Canon LV-7292A

LV-7292A

LV-7292A nudi XGA razlučivost, 2200 lumena, HDMI™ i zvuk snage 10 W. Idealan je za poslovna i obrazovna okruženja u kojima se zahtijevaju odlične radne značajke, jednostavno postavljanje i manji troškovi rada.

Prednosti

  • Izvorna XGA razlučivost
  • 2200 lumena
  • Omjer kontrasta od 2000:1
  • Canon objektiv za zumiranje 1,2x
  • Automatsko postavljanje
  • HDMI™ ulaz i RJ-45 mrežni ulaz
  • Ugrađeni zvučnik od 10 W
  • Duži radni vijek žarulje: do 6000 sati
  • Značajke za održivost: potrošnja ispod 1 W u pripravnom stanju (isključena mrežna funkcija)
  • 29 dBA u ekološkom načinu rada

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon LV-7292A

Jasna, svijetla projekcija


Izvorna XGA razlučivost (1024 x 768 piksela) uz svjetlinu od 2200 lumena uređaju LV-7292A omogućava projiciranje čiste, detaljne slike, čak i u uvjetima jakog osvjetljenja. Ovaj projektor iz serije Advance Portable idealan je za upotrebu u učionicama, dvoranama za sastanke i laboratorijima.

Visoki kontrast


Zahvaljujući automatskom otvaranju blende i automatskoj reakciji na promjene, boje su živopisne, a slike kvalitetne bez obzira na osvjetljenje. Visoki omjer kontrasta od 2000:1 omogućava detaljan prikaz dubokih crnih tonova i bogate nijanse boja, a objektiv tvrtke Canon sa zumiranjem od 1,2x osigurava izvrsnu kvalitetu slike.

Jednostavan za korištenje


LV-7292A ima niz automatskih funkcija koje olakšavaju postavljanje i pokretanje, bez obzira na razinu iskustva korisnika. Značajka automatskog traženja prepoznaje ulazne signale, a funkcija za automatsko ispravljanje kuta prikaza kompenzira izobličenje slike do kojeg dolazi naginjanjem projektora.

Velike mogućnosti povezivanja


Projekcije će popratiti zvuk iz ugrađenog zvučnika snage 10 W. Možete koristiti i linijski izlaz kako biste povezali vanjske zvučne sustave. Predavači mogu dodati svoje komentare putem mikrofona priključenog u ulazni audio priključak (mikrofonski ulaz). HDMI™ ulaz omogućava povezivanje računala, DVD reproduktora, Blu-ray snimača i sličnih uređaja za kvalitetne digitalne projekcije.

Trajni resursi


Dugi radni vijek lampe (do 6000 sati u ekološkom načinu rada) i filtar zraka (s radnim vijekom od oko 5500 sati) čine LV-7292A vrlo pouzdanim uređajem. Potrebno ga je rjeđe održavati, što podrazumijeva i manje troškove. Uz potrošnju energije ispod 1 W (u pripravnom stanju), projektor je i vrlo tih, s 29 dBA u ekološkom načinu rada.

Jednostavna kontrola i upravljanje


Projektor je jednostavno kontrolirati i njime upravljati mrežnim putem. Putem RJ-45 i kabelskog LAN priključka projektor možete uključiti ili isključiti, mijenjati postavke te pratiti upotrebu i stanje lampe - čak i ako se nalazite negdje drugdje. Idealno za integraciju u sustave kontrole i povezivanje s korporacijskom LAN mrežom; projektor također podržava PJLINK™.

Siguran rad


Postavite li lozinku za zaštitu, samo će ovlašteni korisnici moći uključiti projektor i rukovati njime; osim toga, blokirate li tipke na upravljačkoj ploči, onemogućit ćete nehotično pritiskanje pogrešne tipke za vrijeme prezentacije.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon LV-7292A, njegovim značajkama i mogućnostima.

HDMI Port

HDMI ulaz

Industry standard control protocol

Standardni protokol kontrole