Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

i-SENSYS FAX-L3000IP

Ovaj moćni laserski faks s naprednim funkcijama za faksiranje i kopiranje se s lakoćom nosi s velikim količinama posla. Dodatna funkcija SEND (SLANJE) povećava njegovu učinkovitost i kompatibilnost.

Prednosti

  • Super G3 faks
  • Standardna memorija za 1500 stranica*
  • Ugrađena podrška za umrežavanje & PCL 5e/6 podrška
  • Maksimalni kapacitet od 1100 listova papira uključujući dodatnu kazetu za papir
  • Zaštita: Potraživanje identifikacije
  • 22 kopije/ stranice u minuti (A4)
  • Automatska ladica za papir s obostranim kopiranjem i kapacitetom od 50 stranica (45 inča u minuti/A4)
  • Dodatna funkcija SEND (SLANJE)**

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS FAX-L3000IP

Brzo efikasno faksiranje


Ovaj otporni faks je vrhunsko efikasno rješenje za velike urede. Super G3 modem s funkcijom telefaksa odašilje dokumente brzinom od 3 sekunde po stranici* i tako smanjuje telefonske troškove. Moguće je primati više faksova odjednom bez blokiranja linije što također dovodi do uštede vremena.

Ispis i kopiranje


Uživajte u pogodnostima profesionalnog laserskog ispisa i kopiranja brzinom od 22 kopije/ stranice u minuti (A4). Vrijeme čekanja na izlazak prve kopije po uključivanju iz stanja mirovanja iznosi manje od 13 sekundi, a gotovo trenutačno izlazi iz stanja mirovanja i spreman je za rad.

Automatski obostrani ispis i umetanje dokumenata


Automatsko obostrano faksiranje, kopiranje i ispis povećavaju učinkovitost i smanjuju troškove nabavke papira. Automatska ladica za papir s obostranim ispisom i kapacitetom od 50 stranica omogućava skeniranje brzinom od 45 slika u minuti (A4). Moguće je čak i skeniranje dokumenata A3 formata (samo jednostrano).

Ugrađena podrška za umrežavanje


Ugrađena podrška za umrežavanje omogućava umreženo ispisivanje i faksiranje svim korisnicima na vašoj mreži. Povezivanje s udaljenim korisnikom omogućava lako provjeravanje statusa uređaja. PCL5e/6 podrška jamči potpunu kompatibilnost s postojećim radnim okruženjem PCL pisača.

Dodatna funkcija SEND (SLANJE)


S dodatnom funkcijom za slanje FAX-L3000IP postaje središnja točka komunikacije pri digitalnom dijeljenju uredskih dokumenata, te povećava efikasnost i produktivnost u radu. Korisnici mogu skenirati dokumente u boji i otvoriti ih izravno u E-pošti, na mrežnom poslužitelju (SMB i FTP) ili Internetskom faksu. Prosljeđivanje faksova omogućava automatsko ili uvjetno prosljeđivanje faksova.

Veliki kapacitet opskrbe papirom


Standardna količina papira je 500 listova u kazeti i 100 listova u višenamjenskoj ladici. Dodatna kazeta za 500 listova povećava zalihu papira na 1100 listova kako bi vaš uređaj bio spreman za dugotrajno korištenje.

Sigurnost i kontrola nad troškovima


Potraživanje identifikacije odjela i korisnika korištenje dozvoljavaju samo za to ovlaštenim zaposlenicima i omogućavaju vam kontrolu nad svim troškovima. Moguće je dodijeliti drugu identifikaciju ili lozinku svakom odjelu i korisniku, te tako steći potpunu zaštitu.

Faksiranje bez rizika


Ako nestane papira ili tonera standardna memorija za 1500 stranice* pohranjuje sve dokumente u dolasku kako biste ih kasnije mogli ispisati. U slučaju nestanka struje , dodatna memorijska pohrana čuva faksove i druge podatke do najviše 3 sata.

Brzo biranje


Biranje postaje lakše pomoću 80 tipki za brzo biranje i 200 kodiranih (maks. 500) kako biste mogli pohraniti brojeve koje često koristite.


*bazira se na ITU-T standardnoj tablici br. 1
** s dodatnim priborom za slanje

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS FAX-L3000IP, njegovim značajkama i mogućnostima.

PCL Printing

PCL ispis

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

Use and share over network

Korištenje i dijeljenje putem mreže

Automatic double sided printing

Automatski obostrani ispis

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionalna kaseta za papir

Duplex Automatic Document Feeder

Automatski obostrani ulagač dokumenata

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zašto odabrati originalne spremnike za laserske pisače tvrtke Canon?

Saznajte više