Canon i-SENSYS FAX-L3000

i-SENSYS FAX-L3000

Ovaj moćni laserski faks s naprednim funkcijama za faksiranje i kopiranje je idealan za velike urede. Može primiti puno papira, a pruža mogućnost obostranog ispisa i umrežavanja te tako jamči maksimalnu učinkovitost.

Prednosti

  • Super G3 faks
  • Standardno memoriranje 512 stranica*
  • Maksimalni kapacitet od 1100 listova papira uključujući dodatnu kazetu za papir
  • Zaštita: Potraživanje identifikacije
  • Kopiranje brzinom od 22 kopije u minuti
  • Automatska ladica za papir s obostranim kopiranjem i kapacitetom od 50 stranica (37 inča u minuti/A4)
  • Oslikavanje iznimno visoke kvalitete
  • Sve u jednoj patroni
  • Po izboru Ispis i umrežavanje**

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon i-SENSYS FAX-L3000

Brzo pouzdano faksiranje


Izdržljiv dizajn modela FAX-L3000 omogućava brzo i pouzdano faksiranje velikih količina dokumenata u velikim uredima. Modem faksa Super G3 odašilje dokumente brzinom od 3 sekunde po stranici*, pa se tako smanjuju telefonski troškovi, a zaposlenici manje vremena provode u stajanju pokraj uređaja. Moguće je primati više faksova odjednom bez blokiranja linije što također dovodi do uštede vremena.

Praktično kopiranje


Ovaj namjenski faks također služi kao brz visoko kvalitetan kopirni aparat koji radi brzinom od 22 kopije u minuti i daje prvu kopiju u manje od 13 sekundi.

Automatski obostrani ispis i umetanje dokumenata


Automatsko obostrano faksiranje, kopiranje i ispis** povećavaju učinkovitost i smanjuju troškove nabavke papira. Automatska ladica za papir s obostranim kopiranjem i kapacitetom od 50 stranica ubrzava izlaz ispisa. Skenirajte dokumente formata A4 obostrano brzinom od 37 slika u minuti i uštedite si vrijeme i trud.

Veliki kapacitet opskrbe papirom


Standardna količina papira je 500 listova u kazeti i 100 listova u višenamjenskoj ladici. Dodatna kazeta za 500 listova povećava zalihu papira na 1100 listova kako bi vaš uređaj bio spreman za dugotrajno korištenje.

Sigurnost i kontrola nad troškovima


Potraživanje identifikacije odjela i korisnika korištenje dozvoljavaju samo za to ovlaštenim zaposlenicima i omogućavaju vam kontrolu nad svim troškovima. Moguće je dodijeliti drugu identifikaciju ili lozinku svakom odjelu i korisniku, te tako steći potpunu zaštitu.

Faksiranje bez rizika


U slučaju nestanka papira ili tonera standardna funkcija memoriranja 512 stranica* (maksimalno 1500)** pohranjuje sve dokumente u dolasku kako biste ih kasnije mogli ispisati. U slučaju nestanka struje , dodatna memorijska pohrana čuva faksove i druge podatke do najviše 3 sata.

Brzo biranje


Biranje postaje lakše pomoću 80 tipki za brzo biranje i 200 kodiranih kako biste mogli pohraniti brojeve koje često koristite.

Izrazito visoka kvaliteta


Pri odašiljanju dokumenata s mnogo detalja poput dijagrama ili fotografija u kombinaciji s tekstom naša tehnologija visoke kvalitete vam osigurava savršene rezultate. Rasterska reprodukcija s 256 tonova sive pruža dodatnu dubinu i kontrast.

Sve u jednoj čistoj patroni


Jednostavno zamijenite patronu koja sadrži sve potrebne dijelove i toner i bez problema možete nastaviti s radom. Nema prljanja niti muke - samo stalna kvaliteta ispisa.

Mogućnost umreženog ispisa


Dodatni pribor za ispis omogućava umreženo ispisivanje i faksiranje svim korisnicima na vašoj mreži. Povezivanje s udaljenim korisnikom omogućava lako provjeravanje statusa uređaja.

*bazira se na ITU-T standardnoj tablici br. 1
** s dodatnim priborom za ispisivanje

Nagrade

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS FAX-L3000, njegovim značajkama i mogućnostima.

Copy

Kopiranje

Super G3 FAX

Super G3 FAKS

USB connection

USB veza

+1 Optional Paper Cassette

+1 opcionalna kaseta za papir

Duplex Automatic Document Feeder

Automatski obostrani ulagač dokumenata

Cartridge Replacement

i-SENSYS Cartridges

Zašto odabrati originalne spremnike za laserske pisače tvrtke Canon?

Saznajte više