XA10

Inovativni kamkorder XA10 za snimanje u AVCHD formatu obuhvaća profesionalnu tehnologiju tvrtke Canon u izuzetno kompaktnom kućištu. Izuzetna funkcionalnost i višenamjensko korištenje osiguravaju izvanredne radne značajke za videozapise i zvuk.

Prednosti

  • Canon HD videoobjektiv (zumiranje od 10x, 30,4 mm, F1,8)
  • Canon HD CMOS Pro senzor
  • Profesionalni zvuk
  • Videozapisi u AVCHD formatu u memoriju kapaciteta 64 GB; 2 utora za SDXC kartice
  • Način rada za IC snimanje
  • Potpuna ručna kontrola
  • LCD od 8,8 cm; elektronsko tražilo od 0,6 cm
  • Dinamički optički stabilizator slike, optički stabilizator slike, Instant AF
  • Svestran i s mogućnošću proširenja

Detaljne značajke

Detaljnije pregledajte Canon XA10

Canon HD videoobjektiv


Brz, širokokutni HD videoobjektiv tvrtke Canon (30,4 mm; F1,8) osigurava kompaktnom kamkorderu profesionalnu kvalitetu slike. Ima optičko zumiranje od 10x promjenjive brzine i bez trešnje te blendu s 8 listića za privlačniji efekt zamućivanja.

HD CMOS Pro senzor 1/3


HD CMOS Pro senzor - originalno dizajniran i proizveden u tvrtki Canon za njihove profesionalne kamkordere - omogućava snimanje u izvornoj Full HD rezoluciji od 1920x1080. Uz veličinu piksela 2,6x veću u odnosu na standardne CMOS senzore pruža širi dinamički raspon i veću osjetljivost.

Profesionalni zvuk


Opcije za profesionalni zvuk obuhvaćaju 2 XLR ulaza, priključak za mikrofon od 3,5 mm i ugrađeni mikrofon niske razine šuma. Zvuk se snima u 2-kanalnom Dolby Digital formatu pomoću kombinacije ulaza.

64 GB memorije i 2 utora za SDXC


XA10 omogućava snimanje Full HD AVCHD videozapisa pri brzini do 24 Mb/s u ugrađenu flash memoriju kapaciteta 64 GB. Funkcija prijenosa snimanja između 2 utora za SDXC memorijske kartice omogućava neprekinuto snimanje. Snimanje uz dva utora omogućava istovremenu pohranu istog snimljenog materijala na dvije kartice.

Funkcija infracrvenog snimanja


XA10 pruža infracrveno (IR) snimanje u Full HD rezoluciji, za snimanje noću ili pri slabom osvjetljenju. Dostupne su zelena i bijela boja koje će zadovoljiti stilske potrebe vašeg projekta. Canonov jedinstveni premaz za objektive i ugrađeni difuzor osiguravaju jasne, oštre snimke u cijelom kadru. IC svjetiljka ugrađena je u dršku kamkordera.

Potpuna ručna kontrola


Prsten za ručnu kontrolu objektiva omogućava intuitivnu kontrolu izoštravanja. Puna ručna kontrola ekspozicije, otvaranja blende, brzine zatvarača i pojačavanja može se ostvariti pomoću LCD zaslona osjetljivog na dodir. Tipka za prilagodbu i kontrolni kotačić pružaju vam potpunu kontrolu nad kreativnošću.

LCD od 8,8 cm; elektronsko tražilo od 0,6 cm


Veliki LCD zaslon montiran s bočne strane, dijagonale 8,8 cm (3,5 inča) s oštrom rezolucijom s 920 000 točaka, pruža odlične mogućnosti pregleda. Grafički prikaz valnog oblika i funkcije za pomoć pri izoštravanju olakšavaju kadriranje. Dostupno je i elektronsko tražilo od 0,61 cm (0,24 inča) s 260 000 točaka.

Dinamički optički stabilizator slike, optički stabilizator slike, Instant AF


Canonov napredni sustav dinamičke optičke stabilizacije slike s funkcijom Powered IS osigurava videozapise bez podrhtavanja. Instant AF svakoj snimci osigurava izuzetno precizno izoštravanje.

Svestran i s mogućnošću proširenja


Izuzetno kompaktni model XA10 svestran je sustav koji se može proširiti - može se prilagoditi za korištenje u svakoj situaciji. Drška se može odvojiti radi korištenja u uskim prostorima i ima tipku za zaustavljanje/pokretanje i kontrolu zumiranja. U kompletu su i navoj filtra objektiva i priključak za dodatnu opremu.

Tehnički podaci proizvoda

Saznajte više o modelu Canon XA10, njegovim značajkama i mogućnostima.

CPN.jpeg

Profesionalna mreža tvrtke Canon

Nadahnuće, edukacija, informacije o proizvodima i sveobuhvatne novosti za profesionalne fotografe i videografe tvrtke Canon, kao i napredne entuzijaste diljem svijeta.