Canon X MARK I PRINT

X MARK I PRINT

Proizveden od recikliranih materijala tvrtke Canon, ovaj jedinstveni poslovni kalkulator s funkcijom ispisa, koji vam može stati u dlan, kombinira elegantnu jednostavnost s ekološkom osviještenošću – za maksimalnu eleganciju i minimalnu količinu otpada.

Prednosti

  • Jednostavnost i elegancija
  • Donji dio kućišta / poklopac odjeljka za baterije izrađeni su od materijala iz recikliranih proizvoda tvrtke Canon
  • Dva izvora napajanja: baterije i standardno mrežno napajanje (pomoću dodatnog adaptera)
  • Brz ispis u dvije boje
  • Poslovne funkcije, izračunavanje poreza i preračunavanje u eurima
  • Veliki LCD zaslon s pozadinskim osvjetljenjem
  • Energetski učinkovit

Detaljne značajke

Pregledajte detaljnije Canon X MARK I PRINT

Recikliranje radi štednje resursa


Ovaj jednostavni prijenosni kalkulator s 12 znamenki i mogućnošću ispisa nudi najpametniji način povećanja učinkovitosti izračunavanja uz istodobno čuvanje novih prirodnih resursa. Donji dio kućišta kalkulatora i poklopac odjeljka za baterije izrađeni su od recikliranih proizvoda tvrtke Canon. Time se smanjuje količina opada pa je X MARK I PRINT kalkulator s funkcijom ispisa uređaj koji biraju ekološki osviješteni direktori, profesionalci i pojedinci.

Povećavanje energetske učinkovitosti


X MARK I PRINT ima dva izvora napajanja. Rabi zamjenjive baterije (AA x 4) s indikatorom slabih baterija pa ih možete u potpunosti iskoristiti prije zamjene. Dostupan je i dodatni adapter (AD-11 III) kompatibilan s direktivom EuP* koji omogućuje standardno, mrežno napajanje kalkulatora. Uz to, funkcija automatskog isključivanja isključuje pozadinsko osvjetljenje nakon 30 sekundi. Također isključuje napajanje nakon 7 minuta neaktivnosti, štedeći dodatnu energiju.

Praktične funkcije za poslovne korisnike


Poslovne funkcije te izračunavanje poreza i preračunavanje iznosa u eurima čine ovaj prijenosni kalkulator s ispisom nezamjenjivim u uredu te za rad kod kuće ili na putovanju. Određivanje porezne stope jednim dodirom, brzo preračunavanje valuta i automatsko izračunavanje zarade pomoću posebnih tipki za razliku prodajne cijene i troškova. To je najlakši način da se pojednostave složeni izračuni i uštedi vrijeme.

Brz ispis u dvije boje


Ovaj kalkulator s ispisom pomoću tintnog valjka s brzinom od 2,3 reda u sekundi. Ispis u dvije boje jamči precizne rezultate bez pogrešaka. Pozitivne vrijednosti ispisuju se crnom tintom, a negativne su jasno istaknute crvenim ispisom.

Veliki i svijetli zaslon s pozadinskim osvjetljenjem i udobnim tipkama


Nagnuti veliki zaslon s pozadinskim osvjetljenjem nudi visokokontrastni prikaz za lako čitanje znakova, čak i uz stalno korištenje. Nadalje, velike tipke, gotovo poput onih na računalnoj tipkovnici, omogućuju brz i lak unos znamenki.

Blještavo bijelo ili sjajno crno


Odaberite željenu boju X MARK I PRINT kalkulatora. Elegantna, sjajna površina u crnoj i bijeloj verziji. U oba slučaja možete iskoristiti pogodnosti vrhunskog stila kao i učinkovitosti izračuna u kombinaciji s ekološkom osviještenošću.

  • * Direktiva Europske unije koja postavlja stroge ekološke zahtjeve za proizvode koji troše energiju.

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon X MARK I PRINT, njegovim značajkama i mogućnostima.