Inclusivity at Canon

Uključivost u tvrtki Canon

Pretražite naše poslove

Odvažnost. Poštovanje. Zajedništvo.

Smatramo kako naša radna snaga treba odražavati raznolikost i složenost našeg društva. S 15000 zaposlenika diljem Europe i 182000 diljem svijeta, susrećete se sa ljudima iz svih sfera života.

Canon i Kyosei

Filozofija tvrtke Canon, Kyosei, odražava našu ambiciju da pomognemo svim ljudima bez obzira na rasu, religiju ili kulturu, kako bismo mogli živjeti i zajedno raditi za opće dobro. Redovna istraživanja tvrtke Canon „Vaš glas“ pronose priče o ponosnim, motiviranim i raznolikim zaposlenicima koji duboko mare za jednakost, održivost i budućnost.

Canon and Kyosei

Razumijevanje uključive vizije ljudi

„Raznolikost i uključenost ključni su za našu filozofiju i cilj nam je to oživjeti putem aktivnih grupa resursa za zaposlenike, kalendara proslava i predanih ambasadora za uključenost“, kaže Caroline Price, viša potpredsjednica odjela za ljudske resurse. „To nam pomaže u odražavanju raznolikosti naših klijenata i tvrtki te nas čini uključivim radnim okruženjem.”

Realising an Inclusive People Vision

Proširujemo svoje obveze...

Raznolikost i uključenost ugrađeni su u naš prijedlog vrednovanja zaposlenika (EVP) i predstavljeni kroz cijeli životni ciklus naših zaposlenika, od zapošljavanja do mirovine. Ispunjavanjem tih obveza vezanih uz raznolikost i uključenost, stvaramo uključiviju organizaciju u kojoj se svi mogu osjećati poštovano i cijenjeno.

Ovdje možete pronaći više o našoj podršci

EXPANDING OUR COMMITMENTS

…I želimo učiniti više

U cijelom procesu zapošljavanja, razvoja talenata i upravljanja nastojimo postavljati, razvijati i nagrađivati najbolje osobe za određene uloge, od naučnika i pripravnika, pa sve do viših rukovoditeljskih dužnosti.

Team members with hands in circle_GettyImages-837737106

Više o tvrtki Canon

Raznolikost, jednakost i uključenost ključni su stupovi naših vrijednosti i programa društvene odgovornosti naše tvrtke. Cilj nam je pružiti mogućnosti za rast, učenje i razvoj koji podržavaju naša nastojanja u području stvaranja znanstvenih i tehnoloških inovacija te nam pomažu ostvariti društvo u kojem svi mogu igrati aktivnu ulogu.

Search our latest jobs

Naši najnoviji poslovi, vaš sljedeći poziv

Dođite i provjerite gdje se uklapate


Pogledajte naše uloge