Canon Zoemini S
Blank-Rect Image

Canon Zoemini S

Trenutni ispisi za trenutno stvaranje uspomena. Snimite savršen selfie uz ugrađeno zrcalo i prstenasto svjetlo, povežite aplikaciju Canon Mini Print i postignite vrhunsku grupnu fotografiju zahvaljujući snimanju s daljinskim okidanjem – sve to pruža Canon Zoemini S.

Pogledajte novi model

Canon Zoemini S

Upoznajte Zoemini S tvrtke Canon

Pretvorite uspomene u simpatične suvenire s pomoću elegantnog ugrađenog fotoaparata sa zrcalom za selfie, prstenastim svjetlom i daljinskim zatvaračem kod modela Canon Zoemini S

Pogledajte videozapis

Kul odbljesci: zrcalo i prstenasto svjetlo za selfie snimke vrijedne dijeljenja

Kreirajte najbolje snimke s pomoću ovog pisača s fotoaparatom s 8 megapiksela. Uz prstenasto svjetlo za uspješne selfie snimke, snimanje uz daljinsko okidanje s pametnog telefona putem aplikacije Canon Mini Print i trenutne ispise s ljepljivom poleđinom, ovo je neizostavan uređaj za ljubitelje fotografiranja.

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Canon Zoemini S Specification Intro

Kombinacija lijepa poput slike

Snimajte i ispisujte s istog uređaja uz ovaj pametni 2 u 1. Zahvaljujući njegovom fotoaparatu s 8 megapiksela, utoru za Micro SD karticu* i tehnologiji Zink™, Canon Zoemini S sve je što trebate za fotografije dok ste u pokretu.

Picture-perfect combo

Elegantno rješenje

Dostupan u bojama Matt Black, Pearl White i Rose Gold, ovaj lagani pisač s fotoaparatom savršen je prijenosni partner i lako se može nositi u džepu ili torbici.

Sleek solution
Shareable selfies

Selfie snimke koje se mogu dijeliti

Zrcalo na prednjoj strani i prstenasto svjetlo osiguravaju spektakularne selfie snimke, dok funkcija daljinskog zatvarača aplikacije Canon Mini Print olakšava grupne snimke.

Pametne snimke

Upotrebljavajte Bluetooth** i aplikaciju Canon Mini Print za ispisivanje slika s pametnog telefona, uz mnogo privlačnih filtara i opcija za kolaže. Aplikaciju možete upotrijebiti i za programiranje fotoaparata prilagodljivim zvukovima i postavkom samookidača za savršeno poziranje.

Smart snaps

Ispišite, odlijepite i zalijepite

Zahvaljujući kapacitetu od 10 listova papira za ispisivanje Zink™ otpornog na cijepanje i s ljepljivom pozadinom, omogućuje lako usmjeravanje, ispisivanje i ukrašavanje predmeta omiljenim snimkama.

8 kreativnih ideja za ispise

Print, peel and stick
Canon Mini Print app

Aplikacija Mini Print tvrtke Canon

Povežite svoj pisač Zoemini tvrtke Canon s mobilnim telefonom ili tabletom putem aplikacije Mini Print tvrtke Canon, koja se besplatno može preuzeti na web-mjestima App Store i Google Play***. Snimite vlastite fotografije ili preuzmite izravno s Facebooka, Instagrama, Google fotografija, Dropboxa ili iClouda. Zatim možete dodati filtre, značajku proširene stvarnosti, izobličenja, crteže ili tekst kako biste potpuno prilagodili sliku.

Preuzimanje na web-mjestu App Store
Preuzmite na web-mjestu Google Play

Fotopapir ZINK™ tvrtke Canon

Papir ZINK ima sloj mikrokristala koji reagiraju kad se zagriju, stvarajući sliku otpornu na razmazivanje, trganje i vodu bez ikakve tinte.

Kupi 20 listova

Kupi 50 listova

Canon ZINK™ Photo Paper

Canon nastoji postići neto nultu emisiju CO2 iz svojih poslovnih aktivnosti do 2050.

To ćemo postići tako da postignemo prosječno poboljšanje od 3 % godišnje u indeksu smanjenja emisija CO2 tijekom životnog ciklusa po proizvodu. Ako bi se održalo, to bi značilo smanjenje od približno 50 % do 2030. godine u odnosu na razine iz 2008. Potvrđujemo da je to u skladu s razinom smanjenja koju zahtijeva Pariški sporazum.

Nastavit ćemo provoditi preglede ciljeva iz dugoročne perspektive u svrhu provjere našeg doprinosa ostvarenju društva s niskim udjelom ugljika.

Otkrijte više

Ključni tehnički podaci

zink

ZinkTM

Tehnologija ispisivanja

Smartphone-ready

Podrška za pametni telefon

iOS i Android

Chic and lightweight

Moderan i lagan

Model od 188 grama u bojama Matt Black, Pearl White ili Rose Gold

Resolution

314 x 600 dpi

Razlučivost

Available in 4 colours

Bluetooth®

Bluetooth® povezivanje

5 Megapixels

8 megapiksela

Kamera

Remote shutter

Daljinski zatvarač

Uz aplikaciju Canon Mini Print

Micro SD

Micro SD*

Podrška za memorijske kartice

Prikaz potpunih tehničkih podataka

Key Specifications
What’s in the box

Sadržaj pakiranja

Sve što vam treba da počnete snimati, prilagođavati i ispisivati:

Instant pisač s fotoaparatom Canon Zoemini S tvrtke Canon (dostupan u bojama Matt Black, Pearl White ili Rose Gold)

USB kabel

List s podacima o sigurnosnoj sukladnosti

EWS (jamstveni) list

Kratke upute za upotrebu (kartica)

Fotopapir Zink™ tvrtke Canon (10 listova) + 1 SMARTSHEET

Traka za nošenje oko zgloba

Kompatibilna dodatna oprema

#FreeYourStory

Budite odvažni. Budite izražajni. Budite originalni. Pokažite nam život kroz svoj objektiv. Bilo da se radi o fotografiji, ispisu ili filmu, želimo vidjeti vašu jedinstvenu perspektivu na svijetu, onako kako je vi snimite.

Saznajte više

Free Your Story Canon PowerShot G7 X Mark III

Povezani proizvodi

*Fotografije snimljene s pomoću Canon Zoemini S mogu se spremiti na Micro SD karticu. Slike se ne mogu prenijeti na Canon Zoemini S s kartice.

**Bluetooth® riječ, oznaka i logotipovi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Bluetooth SIG, Inc., a tvrtka Canon Inc. ima licencu za njihovu upotrebu. Drugi zaštitni znakovi i nazivi vlasništvo su odgovarajućih vlasnika.

***Odricanje odgovornosti: Mobilni uređaj mora biti povezan s fotopisačem Zoemini tvrtke Canon putem Bluetooth® veze i aplikacije Mini Print tvrtke Canon, koja se besplatno može preuzeti na web-mjestima App Store i Google Play. Kompatibilno s mobilnim uređajima sa sustavom iOS 9.0 ili novijim i Android uređajima sa sustavom Android 4.4 ili novijim.