Stay connected

Ostanite povezani

Besprijekorna
integracija

Koristite ugrađeni Wi-Fi i NFC modela EOS 5D Mark IV kako biste uspostavili vezu s pametnim telefonom, tabletom ili prijenosnim računalom, ili izravno s uslugama dijeljenja slika. Idealno za slanje slika klijentima i objavljivanje na društvenim mrežama. Podrška za FTP/FTPS izvrsna je za one koji snimaju na lokacijama s Wi-Fi signalom, u situacijama kad je potrebna dodatna zaštita.

Wi-Fi GPS and NFC on EOS 5D Mark IV

Povežite se i
snimajte daljinski

Model EOS 5D Mark IV može se kontrolirati daljinskim putem s pametnog uređaja koji ima Canon Camera Connect App (iOS ili Android). Osigurajte novi pogled s teško dostupnih mjesta i daljinskim putem upravljajte značajkama kao što je izoštravanje na dodir – odlično za približavanje izoštravanja u filmskom projektu.

Using tablet remote with the EOS 5D Mark IV

Obrezivanje i promjena veličine

Funkcija obrezivanja i promjene veličine tijekom reprodukcije kod modela EOS 5D Mark IV omogućuje korisnicima da nakon snimanja uređuju kompoziciju i lako mijenjaju veličinu slika kako bi ih trenutno dijelili putem ugrađene funkcije Wi-Fi. Kao i kod modela EOS-1D X Mark II, fotografi mogu obrezivati slike onako kako ih žele vidjeti objavljene te ih brzo slati urednicima i odjelima za slike u redakciji.

Crop and resize image with EOS 5D Mark IV

Povećajte svoj
Wi-Fi domet

Jedinica WFT-E7 povećava bežičnu fleksibilnost fotoaparata i fotografima nudi mogućnost prijenosa fotografija s fotoaparata na računalo preko većih udaljenosti, a donosi i napredno udaljeno snimanje te funkciju Media Server.

Wi-Fi transmitter WFT-E7 for EOS 5D Mark IV
Connect around the world with 5D Mark IV

U doticaju sa svijetom

Ugrađena funkcija GPS omogućava zemljopisno označavanje svake slike vašom lokacijom i održava unutarnji sat modela EOS 5D Mark IV preciznim. Osim toga, štedi napajanje pa ćete moći duže snimati. GPS podaci pomažu kod katalogiziranja slika i omogućavaju vam da pratite svoje kretanje te ponovo pronađete određenu lokaciju snimanja.

Nikada ne zaboravite podatke

Fotoreporteri ovise o snimanju svih detalja, a to uključuje i vitalne pisane informacije. Učitajte predloške metapodataka na EOS 5D Mark IV s osobnim podacima, uključujući i detalje snimaka. Svaka snimljena slika imat će te informacije u svojim poljima s IPTC metapodacima.

Share date via IPTC with EOS 5D Mark IV

Brz i pouzdan
prijenos podataka

Mogućnost USB 3.0 povezivanja pruža brz prijenos podataka na PC i Mac računala – idealno za udaljeno snimanje u studijima.

USB connectivity with EOS 5D Mark IV

Fleksibilne
mogućnosti snimanja

EOS 5D Mark IV nudi utore za SD i CF kartice koji prihvaćaju brze UDMA 7 kartice s brzinom pisanja do 167 MB u sekundi.

EOS 5D Mark IV dual card slots

Istražite druge prednosti