ANALIZA SLUČAJA

Premier Insurance – osiguravanje budućnosti

Hero image

Preuzimanje analize slučaja za Premier Insurance


PISAČ MEGATANK TVRTKE CANON POMOGAO JE PRENIJETI NAŠU TVRTKU NA NOVU RAZINU.

Anik Islam, glavni direktor, Premier Insurance
Premier Insurance has been providing

Tvrtka Premier Insurance klijentima nudi osiguravajuće proizvod od 1983. Do prije nekoliko godina cijelo poslovanje vodila je jedna osoba. Tada je Anik Islam preuzeo uzde, ambiciozno "posežući za zvijezdama". Porast je brz i Premier Insurance sada je vodeći posrednički pružatelj usluga osiguranja u UK, a nema znakova usporavanja.

Resources need to meet demand

Resursi moraju ispunjavati potražnju

"Neki od naših pisača nisu omogućavali bežično povezivanje, a željeni smo pojednostaviti stvari, bez opasnih žica koje su posvuda. Najveći problem predstavljala je iskoristivost tinte jer smo stalno gubili vrijeme na naručivanje skupih spremnika i umetanje papira", objašnjava Anik.

Postojeći pisači radili su samo sa standardnim uredskim papirom, a kvaliteta ispisa je, u najboljem slučaju, bila prosječna.

Rješenje tvrtke Canon

Anik je proveo opsežna istraživanja kako bi pronašao rješenje koje ispunjava njihove različite potrebe: visoku produktivnost, povezivost, veliku učinkovitost i prilagodljivost ispisivanja.

"KADA SMO OTKRILI SERIJU PIXMA G TVRTKE CANON, ČINILA SE KAO ODGOVOR NA SVE NAŠE PROBLEME",

tvrdi Anik.

Quote image

Serija PIXMA G odlikuje se intuitivnim LCD korisničkim sučeljem, kapacitetom od 350 listova te automatskim obostranim ispisivanjem – idealno za užurbano uredsko okruženje tvrtke Premier Insurance. Mogućnosti etherneta omogućuju vrlo brze i sigurne veze kroz cijelu lokalnu uredsku mrežu.

Za seriju PIXMA G tvrtke Canon ključna je upotreba punjivih spremnika s tintom visokog učinka koja osigurava neprestanu produktivnost povoljniju nego s usporedivim pisačima. To znači da je sa samo tri bočice crne tinte moguće ispisati do 18.000 stranica, što je razlika koja omogućuje promjenu, tvrdi Anik.

Body image


POTPUNO JE POJEDNOSTAVNIO ADMINISTRATIVNI DIO NAŠEG POSLOVANJA. NEMAMO PREKIDE, A UČINKOVITOST JE ZAISTA VISOKA. NE MORAMO STALNO NARUČIVATI TINTU PA TROŠKOVE ODRŽAVAMO NISKIMA, A TINTU JE LAKO NADOLITI.

Serija PIXMA G radi s raznolikim rasponom medija – običnim papirom, omotnicama, karticama i fotopapirom u formatima od 3,5'' do A4. Također je opremljena dvosmjernim ulaganjem papira, što omogućuje smještanje omotnica u stražnje ulaganje, dok se običan papir postavlja u prednju kasetu. Time se uklanja potreba za međusobnom zamjenom i štedi dragocjeno vrijeme.

Crna pigmentna tinta idealna je za povoljno ispisivanje profesionalnih poslovnih dokumenata, a vrlo kvalitetne tinte u boji bez topivih bojila savršene su za klijentima prilagođene materijale.

Ove moćne nove mogućnosti pomogle su nam podići poslovanje tvrtke Premier Insurance na novu razinu. S pisačem serije PIXMA G certifikacije, marketinške materijale i omotnice sada ispisujemo u vrhunskoj kvaliteti koja prikazuje odvažni novi identitet robne marke Premier Insurance.

Mogućnosti u oblaku također su vrlo korisne. Praktična aplikacija Canon PRINT sa Canon PIXMA Cloud Link omogućuje ispisivanje putem internetske veze iz bilo kojeg dijela svijeta. Moguće je daljinsko ispisivanje iz računa u oblaku poput Google Drive, Dropbox ili Evernote, stoga je usluge oblaka lako integrirati u postojeće radne procese za besprijekornu integraciju vanjskog i uredskog osoblja.

Proširenje u UK sa serijom PIXMA G

Premier Insurance ima podjednako odvažne planove za napredak i prepoznaje stratešku prednost fizičkih lokacija za podršku klijenata diljem UK. Anik nepopustljivo želi svako od tih lokacija opremiti vlastitim PIXMA G6050.

Serija PIXMA G tvrtke Canon sada je neupitno nezamjenjivi član tima Premier Insurance.

Povezane analize slučajeva