Spazio-hero1

Spazio81 jača odnos s tvrtkom Canon u svrhu dodatnog povećanja brzorastućeg poslovanja

Od osnutka tvrtke Spazio81 iz Milana 2008. godine, specijalizirane za finu umjetnost, njezino poslovanje povezano s ispisivanjem i ugled brzo su rasli. Nakon što je stvorila zavidan međunarodni portfelj klijenata, među kojima su vrhunski fotografi i luksuzne robne marke, na temelju svoje kvalitete ispisivanja fotografija – u čemu je uspjela zahvaljujući svom pisaču za velike formate imagePROGRAF tvrtke Canon od 60 inča i s 12 boja – tvrtka Spazio81 nastavila je raditi s tvrtkom Canon, spajajući digitalno naslijeđe iz obje tvrtke kako bi proširila portfelj usluga i iskoristila prednosti mnogih mogućnosti koje pruža digitalno ispisivanje.

Tvrtka Spazio81 zaključila je da se mora prilagoditi i proširiti kako bi razvila poslovanje. Blisko surađujući s tvrtkom Canon, talijanski stručnjak za obradu slike tražio je dodatno rješenje koje bi nastavilo zadovoljavati i premašivati zahtjeve klijenata, a istovremeno pomoglo u proširenju na nova tržišta kao što su arhitektura, inženjerstvo i građevinarstvo (AEC) te dizajn interijera.

Spazio-image1

"Iako Marco živi čak u New Yorku, i dalje inzistira na upotrebi naše tvrtke za svoje potrebe ispisivanja, a to nam predstavlja veliki kompliment."

Alessandro Locatelli, Spazio81, izvršni direktor