HSD-hero1

Tvrtka hs Druck zacrtala je svoj plan uspjeha personalizacijom digitalnog tiska

"Kada smo donijeli odluku za osnivanje tvrtke hs Druck, vjerovali smo da digitalni ispis klijentima može pružiti nešto posebno, nešto što nadilazi odličan ispis", prisjeća se Helmut Hörmanseder. "Naša motivacija nisu bila tržišta kratkoročne proizvodnje – poticala nas je mogućnost da upotrijebimo personalizaciju kako bismo klijentima pomogli u pomicanju granica ispisanog marketinškog materijala."

Tvrtka hs Druck koristi tri produkcijska tiskarska stroja imagePRESS tvrtke Canon, softver za promjenjive podatke PrintShop Mail tvrtke Objectif Lune, koji podržava Canon, uz DirectSmile za personalizaciju slika. "Tvrtka Canon bila je vrlo susretljiva, pomažući nam da najbolje iskoristimo digitalne tiskarske strojeve i alate za personalizaciju", kaže Hörmanseder. Omogućen je tečaj u sklopu programa Essential Business Builder Program (EBBP) tvrtke Canon, savjetodavne usluge koje pružaju neovisni stručnjaci iz industrije kako bi klijentima pomogli da najbolje iskoriste svoje poslovanje i marketinški potencijal.

HSD-image1
HSD-image2

"Naša vizija za hs Druck je imati mogućnost ponude univerzalnih marketinških usluga klijentima – od fotografije, kreativnog dizajna i marketinškog savjetovanja do osobno prilagođenog ispisa i ostvarenja. Svojim klijentima možemo ponuditi jednu točku kontakta i preuzeti ukupno upravljanje kampanjom, od početka do kraja. Po našem mišljenju, to je pozitivna budućnost ispisa. Zahvaljujući tehnologiji i poslovnim savjetima tvrtke Canon tu viziju pretvaramo u stvarnost".

"Tvrtka Canon održala je tečaj u sklopu programa Essential Business Builder o personalizaciji ispisa na našoj lokaciji. Njihovo stručno vodstvo doista je pomoglo cijelom timu da shvati potencijal tehnologije i stekne pouzdanje kako u operativnom smislu tako i po pitanju načina na koji bismo te mogućnosti mogli predstaviti klijentima."

Helmut Hörmanseder, suosnivač