ABC- Hero1

Tvrtka Armstrong Watson udružila se s tvrtkom Canon kako bi ostvarila korporacijsku strategiju društvene odgovornosti "Vizija budućnosti"

Računovodstvena tvrtka koja pruža punu uslugu, Armstrong Watson, imala je asortiman različitih zastarjelih i nepouzdanih uređaja za ispis koji su rezultirali velikim troškovima pa je morala ispis uskladiti sa svojim pravilima korporacijske društvene odgovornosti – područjem koje ima znatan utjecaj na odlučivanje klijenata. Blisko surađujući s tvrtkom Canon, uspjeli su dalje razviti razlike koje ih čine konkurentnima tako što su ostvarili vlastite ciljeve vezane uz utjecaj na okoliš u sklopu korporacijske društvene odgovornosti – smanjenje količine papira i energije te smanjenje broja uređaja za ispis za više od 70%.

ABC-image1
ABC-image1

"Prije davanja ikakvih preporuka tvrtka Canon potrudila se upoznati našu organizaciju i razumjeti što je trebalo poboljšati te na koji način to učiniti. Razumijevanje poslovanja naših klijenata filozofija je koju nastojimo strogo poštovati pa smo bili sigurni da je Canon pravi partner za nas."

David Clarkson, komercijalni direktor