Digitalno ispisivanje

Trostruko se ulaganje
isplati

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Svestrani dizajneri u komercijalnom ispisivanju

Solent Design Studio davatelj je usluge komercijalnog ispisivanja koji pruža punu uslugu. Ta obiteljska tvrtka proizvodi širok raspon tiskanih proizvoda među kojima su poslovni uredski materijali, leci, priručnici, kalendari i knjige za klijente na jugu Engleske.

Two men stand back to back in front of Solent warehouse

Ulaganje u digitalno ponovo je u igri

Tvrtka Solent Design Studio prigrlila je digitalno ispisivanje malih serija, znajući da njihovi kompleti za digitalno ispisivanje nisu dostatni. Tvrtka je trebala proširiti opseg rada s malim serijama, migrirati rad s litografskog na digitalni i proširiti portfelj primjena novim supstratima, formatima i matiranim doradama.

Nakon razgovora sa savjetnicima tvrtke Canon i posjete izložbenom salonu, tvrtka Solent Design Studio uložila je u dva digitalna tiskarska stroja za rad u boji – Canon imagePRESS C10000VP brzine 100 ppm i imagePRESS C750 te VarioPrint 6160 za monokromatski rad.

Man examines pages of photo prints from commercial printer

Digitalna revolucija uz vrlo kvalitetne ispise fotografija

Uz održivi rast digitalni dio poslovanja sada čini gotovo pola prihoda tvrtke.

Ogromno poboljšanje kvalitete digitalnog ispisivanja omogućilo je tvrtki Solent Design Studio da migrira znatan dio litografskih radnih procesa u digitalne – čak i kada su u pitanju zadaci koji zahtijevaju duboke pune boje, posebne boje i nijanse. To znači da Studio sada može uzimati nove poslove s malim serijama, što prije nije bilo moguće zbog ograničenog rada sa serijama na litografskim tiskarskim strojevima i slabije kvalitete prethodnih digitalnih pisača koje je tvrtka upotrebljavala.

Man crouches with hand on top of tall stack of matt finish printed pages


CIJELO ISKUSTVO S TVRTKOM CANON OD TRENUTKA UPOZNAVANJA BILO JE APSOLUTNO INSPIRATIVNO.

Martin Reynolds,
glavni direktor tvrtke Solent Design Studio

Nove mogućnosti i više od toga

Dojmljiva kvaliteta ispisa i proširene opcije za medije na Canonovim digitalnim tiskarskim strojevima otvaraju vrata za Solent Design Studio.

Usluga ispisivanja već se proširila na knjige širokog A4 formata zahvaljujući opciji obostranog ispisivanja natpisa kod uređaja imagePRESS C750. Osim toga, 90 % rada s posjetnicama sada se obavlja digitalno na uređaju imagePRESS C10000VP – koji može precizno uskladiti Pantone boje i rukovati malim serijama za ambalažu.

Kako baza novih klijenata postojano raste, Solent Design Studio može se istaknuti među drugima pružajući bolju kvalitetu ispisa i širi raspon proizvoda.KADA KLIJENTIMA POKAŽEMO ŠTO SADA MOŽEMO PROIZVESTI DIGITALNO, OSTAJU ZAPANJENI.

Saznajte kako naše usluge digitalnog ispisivanja mogu unaprijediti vaše poslovanje

Razgovarajte s našim timom