Canon Camera

Kompaktni digitalni

Canon PowerShot ZOOM (crno-bijelo) s unaprijeđenim programskim datotekama

Približite se objektima s pomoću ovog ergonomski oblikovanog kompaktnog telefoto monokulara crne boje. Uz brzo zumiranje u 3 koraka, idealno za diskretno uočavanje i nadzor uz senzor od 12 MP koji daje slike s oznakom datuma i vremena, viši ISO raspon i produženo vrijeme snimanja uz poboljšane programske datoteke.

Predstavljamo crni PowerShot ZOOM tvrtke Canon s poboljšanim programskim datotekama

Uz crni PowerShot ZOOM* poboljšane programske datoteke pružaju sljedeće tri značajke: veći ISO raspon, produženo snimanje videozapisa te fotografije s oznakom datuma i vremena.

Veći ISO raspon

Zbog specifičnih potreba profesionalaca za nadzor, ISO vrijednost dodatno je povećana s ISO 3200 na ISO 12 800 radi veće osjetljivosti pri slabom osvjetljenju. Ta dodatna osjetljivost znači da se objekti lakše prepoznaju čak i u mračnijim situacijama.5

Prošireno snimanje videozapisa

Za razliku od standardnog ograničenog vremena snimanja modela PowerShot ZOOM od 9 m 59 s, ovaj model ima poboljšano vrijeme snimanja, snimajući kontinuirane videozapise u Full HD rezoluciji do 29 m 59 s. Ugrađena baterija pruža vrijeme snimanja do 60 minuta, što je idealno za prikupljanje dokaza.6

Oznaka datuma i vremena

Jedinstvena značajka ovog modela mogućnost je vremenske oznake fotografija koje pomažu u dokumentiranju događaja prilikom prikupljanja dokaza, što je idealno za hitne i uniformirane službe.

Malen, moćan, džepni

Ovaj posebni PowerShot ZOOM dolazi u mat crnoj varijanti, pogodan je za hitne i ujednačene usluge, ali i za državne službe. Nudi mnoštvo novih značajki koje se ne mogu pronaći na standardnom modelu zahvaljujući posebnom ažuriranju programskih datoteka.

Džepni fotoaparat PowerShot s kojim uvijek možete prići blizu

Ovo prijenosno digitalno monokularno rješenje nudi diskretno sigurnosno praćenje i nadzor zahvaljujući odličnoj ergonomiji i mat crnoj završnoj obradi, uz dodatak USB-C punjenja2 za maksimalnu svestranost.

Dodatna snaga za specifične potrebe

Snimajte materijal u Full HD razlučivosti, u trajanju do 29 min i 59 s6 ili fotografije s vremenskom oznakom u razlučivosti od 12 MP3, za izvrsne rezultate čak i pri slabom osvjetljenju zahvaljujući visokoj vrijednosti ISO5.

CANON PowerShot ZOOM Black

Instinktivna kontrola za velik domet

Uz potpuno automatsku kontrolu i osnovne postavke, fotoaparat pruža optičko zumiranje od 3 koraka, uključujući optičke žarišne duljine od 100 i 400 mm1 te digitalnu žarišnu duljinu od 800 mm, za olakšano približavanje objektu.

CANON PowerShot ZOOM Black

Siguran i stabilan pregled

Snimajte s apsolutnom sigurnošću zahvaljujući optičkom stabilizatoru slike u 4 osi te kroz svijetlo i oštro elektroničko tražilo od 2,36 MP pratite točno ono što snimate

Povežite se, upravljajte, stvarajte

Aplikacija Canon Camera Connect omogućava daljinsko snimanje uz Wi-Fi. Fotografije možete označiti zemljopisnim oznakama pomoću Bluetooth®4 veze s pametnim uređajem.

Približite se. Zatim još bliže.

Od 100 mm do 400 mm, a potom još dalje.

Tehnički podaci

 • Notification Imagee

  Visoki ISO5

  Snimajte i gledajte čak i pri iznimno slabom osvjetljenju

 • Notification Imagee

  Oznaka datuma i vremena

  Zabilježite dokaze s oznakom datuma i vremena3

 • Notification Imagee

  Zumiranje u 3 koraka

  Brza zamjena žarišnih duljina od 100 mm, 400 mm i 800 mm1

 • Notification Imagee

  Senzor s 12 megapiksela

  Snimite detaljne fotografije

 • Notification Imagee

  Full HD videozapisi

  Snimite videozapise visoke kvalitete u 30p/25p/24p

 • Notification Imagee

  USB-C

  Za brzo i praktično punjenje2

 • Notification Imagee

  EVF

  Pregledavajte, snimajte i mijenjajte postavke putem svijetlog elektroničkog tražila od 2,36 MP

 • Notification Imagee

  Optički stabilizator slike u 4 osi

  Snimajte i pregledavajte ručno, s manje zamora

 • Notification Imagee

  Daljinsko upravljanje

  Upravljajte putem aplikacije Canon Camera Connect za diskretno snimanje

 • Notification Imagee

  Brzo kontinuirano snimanje

  Snimite akciju s do 10 fps

Želite li da vam se obrati predstavnik tvrtke Canon?

Zatražite više informacija pritiskom gumba kako bi vas kontaktirao stručnjak za proizvode tvrtke Canon
CANON PowerShot ZOOM Black

Sadržaj pakiranja

 • PowerShot ZOOM Black s unaprijeđenim programskim datotekama

 • Kabel za povezivanje IFC-100U

 • Traka za nošenje oko zgloba WS-800

 • Komplet korisničkih priručnika

Dodatna oprema

Canon preporučuje dodatnu opremu drugih proizvođača koja štiti i poboljšava iskustvo upotrebe uređaja PowerShot ZOOM. Ispunite kratki obrazac u nastavku kako biste zatražili da vam se obrati stručnjak za proizvode tvrtke Canon

Slični proizvodi

Pritisnite veze u nastavku kako biste saznali više o asortimanu dalekozora tvrtke Canon koji pružaju vrhunsku optičku kvalitetu, ali i stabilizaciju slike za izuzetno stabilan pogled.

 • PowerShot ZOOM

  PowerShot ZOOM

  Ako želite crni PowerShot ZOOM bez poboljšanih programskih datoteka, pregledajte pojedinosti u nastavku.
 • Canon Camera

  DALEKOZORI ZA VODENA OKRUŽENJA

  Idealni za jedrenje i druge upotrebe na kopnenim i morskim vodama, ovi dalekozori osiguravaju miran pogled čak i na nemirnim vodama.

  • Odaberite povećanje od 10x do 18x
  • Optički stabilizator slike za stabilan pregled
  • Zabrtvljen za zaštitu od vremenskih uvjeta i izdržljiv
 • Canon Camera

  DALEKOZORI ZA SPORTOVE S GLEDATELJIMA

  Naš kompaktni i prijenosni dalekozor za utrke omogućava vam približavanje na udoban način. Optički stabilizator slike donosi iznimno stabilan pogled u ruci, a široko vidno polje olakšava pregledavanje trkališta ili neba i praćenje brzih meta.

  • Odaberite povećanje od 8x do 12x
  • Optički stabilizator slike za stabilan pregled
  • Kompaktan i lagan
 • Canon Camera

  DALEKOZORI ZA PROMATRANJE ZVIJEZDA

  Naši dalekozori za promatranje zvijezda imaju veće objektive koji propuštaju više svjetlosti noću i pružaju veća povećanja, tako da možete vidjeti dalje. Stabilizator slike umiruje prikaz u slučaju promatranja zvijezda iz ruke, ili možete dalekozor jednostavno postaviti na stativ.

  • Odaberite povećanje od 10x do 18x
  • Optički stabilizator slike za stabilan pregled
  • Udoban za držanje
  1. Povećanje je 1,2x / 4,8x / 9,6x pri 100/400/800 mm, navedene žarišne duljine ekvivalentne su 35 mm, a 800 mm je digitalni zum od 2x optičke žarišne duljine od 400 mm.
  2. Uz fotoaparat se ne isporučuje punjač. Minimalni zahtjevi za punjenje obuhvaćaju izvor napajanja kompatibilan s USB PD s minimalno 5 V i 1,5 A, s izlazom USB tipa C te s isporučenim kabelom USB tipa C na tip C.
  3. Oznaka datuma samo za fotografije.
  4. Opremljen Bluetooth® niskoenergetskom tehnologijom. Bluetooth® riječ i logotipovi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Bluetooth SIG, Inc., a tvrtka Canon Europe Ltd. ima licencu za njihovu upotrebu. Drugi zaštitni znakovi i nazivi vlasništvo su odgovarajućih vlasnika. Wi-Fi® je registrirani zaštitni znak udruženja Wi-Fi Alliance. Bluetooth® riječ i logotipovi registrirani su zaštitni znakovi tvrtke Bluetooth SIG, Inc., a tvrtka Canon Inc. ima licencu za njihovu upotrebu. Drugi zaštitni znakovi i nazivi vlasništvo su odgovarajućih vlasnika.
  5. U usporedbi sa standardnim rasponom ISO osjetljivosti 100–3200, na slici će biti uočljiv šum (zrnatost, sjajne točke, pruge itd.) i neujednačenost boja kada se fotoaparat upotrebljava u gornjem ISO rasponu od 6400 do 12 800. Radne značajke automatskog izoštravanja pri slabom osvjetljenju (u ISO rasponu 6400 – 12 800) jednake su onima u standardnom ISO rasponu 100 – 3200.
  6. Maksimalno vrijeme snimanja videozapisa produženo je, ali ovisno o okruženju snimanja / situaciji, ponekad se može zaustaviti prije nego što dosegne 29:59. Ne možemo jamčiti kako ćete svaki put uspjeti snimiti videozapis maksimalne duljine.