Aplikacija EOS 1200D Companion tvrtke Canon

eos_1200d_app

Osigurajte najbolji početak u fotografiji uz EOS 1200D i aplikaciju Companion

Preuzimanje na web-mjestu App Store
Preuzimanje na web-mjestu Google play

Informacije o aplikaciji EOS 1200D Companion

Upoznajte EOS 1200D. Naučite osnove DSLR fotografiranja uz detaljne vježbe i praktične video-vodiče. Praktični zadaci pomoći će vam da pronađete nove motive i stilove snimanja.

  • Vodič za tipke pruža informacije o kontrolama modela EOS 1200D
  • Istražite osnove DSLR fotografije uz videozapise s vodičima
  • Saznajte kako primijeniti principe fotografije uz detaljne vježbe
  • Pronađite rješenja za najčešće fotografske probleme
  • Pronađite nadahnuće u fotografskim izazovima

Napominjemo da aplikacija Canon EOS 1200D Companion trenutno ne podržava 7-inčne uređaje.

Česta pitanja

Kako mogu preuzeti aplikaciju EOS 1200D Companion na iPhone ili iPod Touch tvrtke Apple?

Potražite "Canon EOS 1200D Companion" u prodavaonici App Store s uređaja i odaberite je iz rezultata pretraživanja tako da dodirnete ikonu. Kada se stranica aplikacije učita, dodirnite gumb Free (Besplatno) radi instalacije. Kako biste izbjegli troškove za prijenos podataka, aplikaciju preuzmite putem Wi-Fi veze. Možete preuzeti EOS 1200D Companion i iz softvera iTunes s PC ili Mac računala. Potražite aplikaciju po nazivu u trgovini iTunes Store i odaberite je iz rezultata pretraživanja tako da pritisnete ikonu. Pritisnite gumb Free (Besplatno) kako biste je preuzeli. Aplikacija EOS 1200D Companion instalirat će se na iPhone ili iPod Touch pri sljedećoj sinkronizaciji uređaja s PC ili Mac računalom.

Kako mogu preuzeti aplikaciju EOS 1200D Companion na svoj Android pametni telefon?

Potražite "Canon EOS 1200D Companion" u prodavaonici Play Store s uređaja i odaberite aplikaciju iz rezultata pretraživanja tako da dodirnete ikonu. Kada se stranica aplikacije učita, dodirnite gumb Install (Instaliraj). Kako biste izbjegli troškove za prijenos podataka, aplikaciju preuzmite putem Wi-Fi veze.

Aplikaciju EOS 1200D Companion možete preuzeti i s web-stranice play.google.com/store s PC ili Mac računala. Potražite aplikaciju po nazivu u prodavaonici i odaberite je iz rezultata pretraživanja tako da pritisnete njezinu ikonu. Pritisnite gumb Install (Instaliraj) i prijavite se pomoću Google računa ako se to zatraži, pratite upite na mreži i aplikacije će se instalirati na uređaj.

Kako koristiti aplikaciju EOS 1200D Companion?

Pokrenite aplikaciju tako da dodirnete ikonu na početnom zaslonu uređaja. Kada se prikaže zaslon dobrodošlice aplikacije EOS 1200D Companion, počnite se kretati kroz aplikaciju pomoću ikone izbornika u gornjem lijevom kutu stranice.

Kako biste prešli na određeni odjeljak u aplikaciji (npr. Početak), dodirnite odgovarajuću opciju u izborniku. Imajte na umu da se neke stavke izbornika mogu proširiti radi prikaza pododjeljaka kada ih dodirnete.

Mogu li koristiti EOS 1200D Companion bez internetske veze?

Nakon početne instalacije aplikacija treba preuzeti videosadržaj i priručnik putem interneta (kako bi se izbjegli troškovi za prijenos podataka, preporučuje se da to učinite preko Wi-Fi veze). Nakon toga sav sadržaj bit će spremljen na uređaju i moći će se koristiti izvan mreže, bez potrebe za povezivanjem s internetom.

Kako ću ažurirati aplikaciju EOS 1200D Companion?

Ako postoji ažuriranje za aplikaciju EOS 1200D Companion na web-mjestu iTunes ili Play Store, dobit ćete obavijest na uređaju. Na uređaju iPhone ili iPod Touch, idite na karticu Ažuriranja u aplikaciji App Store kako biste preuzeli ažuriranje.

Ako ste uključili automatska ažuriranja (dostupna samo na sustavima iOS7 i iOS8), ažurirana aplikacija automatski će se preuzeti na uređaj.

Na Android pametnom telefonu slijedite odzivnike na uređaju ili otvorite Play Store i odaberite Moje aplikacije putem gumba izbornika kako biste preuzeli ažuriranje.

Kako da pošaljem povratne informacije o aplikaciji EOS 1200D Companion?

U glavnom izborniku aplikacije dodirnite About (Više o) i zatim Send Feedback (Pošalji povratne informacije). Rado ćemo čuti vaše povratne informacije o aplikaciji, bilo da su dobre ili loše. Osim toga, voljeli bismo čuti vaše prijedloge o tome kako bismo mogli poboljšati aplikaciju EOS 1200D Companion.

Korisne informacije

iPad, iPhone, iPod i iPod touch zaštitni su znakovi tvrtke Apple Inc. registrirani u SAD-u i u drugim državama.

Android™ je registrirani zaštitni znak tvrtke Google Inc.

Odredbe i uvjeti upotrebe

  • Canon
  • Apps
  • ...
  • Aplikacija Canon EOS 1200D Companion za iPhone, iPad, Android, iOS