Društvo – društveno odgovorno poslovanje

Cilj nam je ispuniti svoje korporacijske društvene odgovornosti prema vlasnicima udjela. Filozofija Kyosei naša je vizija za sve ljude, bez obzira na rasu, političko opredjeljenje, spol, mogućnosti, religiju ili kulturu, koja se odnosi na zajednički rad u harmoniji.

To obuhvaća:
• Poštovanje kupaca
• Obuku zaposlenika
• Pružanje podrške zajednicama u kojima poslujemo
• Smanjenje utjecaja na prirodno okruženje.

Naši vlasnici udjela obuhvaćaju ulagače, nevladine organizacije i kupce, kao i lokalne zajednice, naše zaposlenike i dobavljače. Odgovorni smo za svaku tu grupu i radimo na ispunjavanju njihovih očekivanja i svojih obaveza prema njima. Pomažemo svojim zaposlenicima da razumiju svoju ulogu u podršci našeg poštenog i etičkog poslovanja uz istovremeno promicanje održivog ekonomskog rasta.

Surađujemo s organizacijama, pojedincima i zajednicama u kojima poslujemo te pomažemo u rješavanju društvenih i zdravstvenih problema i promičemo stvaranje bogatstva i prihoda. Ulažemo u regionalne i lokalne projekte te oživljavamo aktivnosti korporacijske društvene odgovornosti u zajednicama o kojima ovisimo.

Područja podrške
Naša sponzorstva i partnerstva pokrivaju pet područja. Ona daju sliku o nama kao tvrtki koja proizvodi proizvode za obradu slike i našoj korporacijskoj filozofiji.

  • Umjetnost i kultura: obuhvaća sponzorstva tjedana mode u Londonu, Milanu i Parizu te Londonskog simfonijskog orkestra
  • Sport: u EMEA području, dugoročni smo sponzor nogometnih natjecanja, kao i sponzor ISU natjecanja u umjetničkom klizanju i IAAF svjetske atletske serije do 2016.
  • Obrazovanje i znanost:Canon zaklada promiče kulturološko i znanstveno razumijevanje između Europe i Japana na području
  • Humanitarni rad: naša podrška Crvenom križu obuhvaća donacije za ublažavanje posljedica velikih katastrofa i pomoć nepovlaštenim mladim ljudima

Više informacija

Što je Kyosei?
Pročitajte više o našim regionalnim projektima.
Pročitajte više o našim lokalnim projektima za podršku.
Saznajte više o pravilima na radnom mjestu i podršci zaposlenicima.
Saznajte kako Canon smanjuje utjecaj na okoliš.
Saznajte kako Canon ostvaruje sukladnost zakonima i propisima vezanima uz ekonomiju i poslovanje.
Izvješće o održivosti tvrtke Canon za EMEA područje 2013.

spacer
					image
Društvo
Regionalno
Lokalno
Radno mjesto
Održivost
Okoliš
Društvo
Poslovanje
Nagrade
Izvješća o održivosti
Canon Europe sustainability report