Canon u svijetu

Canon je kompanija koja se neprekidno mijenja s ciljem poboljšanja. Uz godišnju neto prodaju od 3.467 milijardi jena i oko 110,000 zaposlenih u više od 200 kompanija, Canon teži da bude izvrsna kompanija koja je prepoznata diljem svijeta kao kompanija kojoj se može vjerovati. Kada biraju, korisnici Canonovih proizvoda dobivaju stil, tehnološke inovacije i sigurnu kvalitetu.

Canon Inc. / Tokyo

Također su sigurni da podupiru kompaniju koja se vodi filozofijom Kyosei što u prijevodu znači živjeti i raditi za opće dobro. Ova filozofija jamči da Canon poduzima sve korake potrebne za brigu o okruženju i zajednici u svim područjima na kojima posluje. Canon je prepoznat u stvaranju popisa najuspješnijih organizacija od svjetski poznatih časopisa:

  • Business Week je smjestio Canon brend među 35 najboljih svjetskih brendova 
  • Fortune je postavio Canon na  broj 30 svog 'All Star' popisa najcjenjenijih svjetskih kompanija u 2005. a na broj 5 u računalnoj industriji.  Ljestvica je izrađena na temelju svjetskog ispitivanja 10,000  direktora, izvršnih direktora i analitičara sigurnosti zaposlenih u najvećim kompanijama  
  • Financial Times smjestio je Canon na 25. mjesto  najcjenjenijih svjetskih kompanija a Canon Inc. predsjednik i generalni direktor, gdin. Fujio Mitarai je zauzeo 10. mjesto na ljestvici najcjenjenijih svjetskih vođa. Poredak je napravljen na temelju više od 1000 ispitanika iz 25 zemalja.

spacer
					image

O Canonu

Filozofija
Canon širom svijeta
Counterfeit