Canon i-SENSYS MF4730

i-SENSYS MF4730

Kompaktni crno-bijeli pisač, fotokopirni uređaj i skener. Moderan, korisniku prilagođen dizajn s nagibnom upravljačkom pločom i tipkama za brzo biranje jednim dodirom čini ga savršenim za uporabu kod kuće ili u malom uredu.

Prednosti

  • Kompaktni crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj: ispis, kopiranje i skeniranje
  • Korisniku prilagođena nagibna ploča
  • Tipke za brzi odabir jednim dodirom pružaju brže skeniranje i kopiranje
  • ADF za 35 stranica
  • Energetska učinkovitost vodeća u klasi
  • Elegantan i kompaktan dizajn
  • Tihi način rada
  • Brzi ispis prve stranice

Detaljne značajke

Pregledajte detaljnije Canon i-SENSYS MF4730

Napredni višenamjenski uređaj


Ovaj crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj predstavlja pisač, skener i fotokopirni uređaj profesionalne kvalitete koji se lako koristi kod kuće ili u malom uredu.

Brzi ispis i kopiranje


Crno-bijeli laserski uređaj ima brzinu ispisa i kopiranja od 23 ppm, što znači da nema čekanja dokumenata pokraj uređaja. Poboljšana rezolucija od 1200 x 600 dpi osigurava dokumente profesionalnog izgleda s velikom razinom detalja, uključujući oštar prikaz teksta i glatke grafike.

Uređaj koji osigurava veću produktivnost


Jednostavan za rukovanje, čak i za početnike, model Carina 1 ima višenamjenski, nagibni zaslon koji se prilagođava vašem načinu rada. Ako uređaj namjeravate koristiti na stolu, ploča se može postaviti okomito, a ako preferirate stajati, ploča se može postaviti tako da gleda prema gore. Veliki LCD zaslon omogućava brz pregled potrebnih informacija.

Jednostavno upravljanje


Kako bi se postigla veća učinkovitost, radni tijekovi skeniranja i kopiranja lako se postavljaju pomoću tipki za odabir jednim dodirom koje služe za slanje skenova u datoteku, a papir se štedi kopiranjem nekoliko slika na jedan list.

Ušteda vremena


Radite produktivnije i provodite manje vremena čekajući pokraj uređaja uz automatski ulagač dokumenata (ADF) kapaciteta 35 listova.

Energetska učinkovitost vodeća u klasi


Uz model Carina 1 potrošnju energije – i troškove – možete smanjiti bez utjecaja na radne značajke. Uz TEC (tipična potrošnja energije) ocjenu vodeću u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,4 W u stanju mirovanja, čime se smanjuje utjecaj na okoliš.

Moderan i kompaktan


Elegantni, moderni izgled modela Carina 1 odgovarat će svakom uredskom okruženju. Njegov moderni, kompaktni dizajn znači da zauzima malo mjesta na radnoj površini i da se lako može smjestiti na gotovo bilo kojem mjestu.

Tihi način rada


Kako bi se postigao tihi način rada u svakom užurbanom okruženju, tihi način rada osigurava manju buku prilikom ispisa, tako da možete raditi bez ometanja.

Brzi ispis prve stranice


Nema čekanja dokumenata jer tehnologija Quick-First Print tvrtke Canon osigurava brzi ispis uređaja po izlazu iz stanja mirovanja.

Spremnik sve-u-jednom


Spremnik sve-u-jednom osigurava rad bez potrebe za održavanjem i povećava pouzdanost. Zamijenite originalni spremnik tvrtke Canon za laserske pisače – koji sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje – u roku od nekoliko sekundi i vaš višenamjenski uređaj bit će kao nov. Spremnici potrebu za potrošnim materijalom svode na najmanju moguću mjeru i lako se recikliraju.

Nagrade

Specifikacija proizvoda

Saznajte više o modelu Canon i-SENSYS MF4730, njegovim značajkama i mogućnostima.

Automatic Document Feeder

Automatski ulagač dokumenata

Copy

Kopiranje

USB connection

USB veza

User friendly LCD display

Korisniku prilagođen LCD zaslon

Paper Save Copy shortcut key

Tipka prečaca za kopiranje uz uštedu papira

Quiet printing mode

Način rada tihog ispisa

Professional Scan quality

Profesionalna kvaliteta skeniranja

Scanning shortcut key

Tipka prečaca za skeniranje

Tilting control panel

Nagibna upravljačka ploča

Sljedeći koraci

Gdje kupiti

Jednostavan servisni plan

Kako biste bili mirni, zaštitite svoje Canon ulaganje.

Saznajte više