no consumer

LEGRIA za kreativno snimanje autoportreta

Vaša publika čeka - prikažite svoju kreativnost iz nove perspektive u Full HD rezoluciji. Kamkorderi iz serije mini jedinstvenog su kompaktnog dizajna i iznimno prijenosni, a opremljeni su izuzetno širokokutnim objektivom, podesivim LCD zaslonom i ugrađenim postoljem pa bez truda možete snimiti sebe i većinu onoga što vas okružuje. Ugrađeni Wi-Fi omogućuje vam da jednostavno dijelite, usmjeravate, upravljate i udaljeno nadzirete svoje radove, a uz vrhunski zvuk zvučat će jednako dobro kao što izgledaju.

LEGRIA-mini-Angle

LEGRIA mini

  • Izuzetno širokokutni objektiv od 170°
  • Podesivi LCD zaslon, ugrađeno postolje
  • Stereo mikrofon
  • Wi-Fi: lako dijeljenje

LEGRIA mini X

LEGRIA mini X

  • Izuzetno širokokutni objektiv od 170°
  • Podesivi LCD zaslon, ugrađeno postolje
  • Veliki stereo mikrofon; Linear PCM
  • Wi-Fi: udaljeni nadzor i jednostavno dijeljenje

Snimajte sami sebe

Budite zvijezda svojih filmova. Pomoću izuzetno širokokutnog objektiva i inovativnog podesivog zaslona osjetljivog na dodir jednostavno snimajte sami sebe iz bilo kojeg kuta i snimite većinu onoga što vas okružuje, a ako ga okrenete, možete se gledati uživo na LCD zaslonu.

Uz jedinstveni ugrađeni stalak neće vam biti potreban stativ, a možete i nagnuti svoj kamkorder LEGRIA kako biste svoju kreativnost izrazili iz različitih kutova.

Zahvaljujući HS sustavu tvrtke Canon, pomoću kamkordera iz serije LEGRIA mini možete snimiti jedinstvene fotografije visoke rezolucije i niske razine šuma. Dodatno se možete izraziti uz kut gledanja od 170° i snimanje konvencionalnih krupnih kadrova ili snimanje s ubrzanim prolaskom vremena.

Frame yourself
Broadcast yourself

Emitirajte sami sebe

Pomoću ugrađene Wi-Fi veze, emitirajte svoju kreativnost nadaleko i naširoko. Svoje radove možete prenijeti na društvene mreže kao što su YouTube i Facebook ili ih bežično gledati na pametnom uređaju ili HD televizoru.

Pomoću pametnog telefona ili tableta svojim kamkorderom LEGRIA možete upravljati daljinski i uživati u širokom rasponu mogućnosti za usmjeravanje uživo i dijeljenje.

Pomoću LEGRIA mini X možete čak i udaljeno nadzirati što se događa kod kuće kad vas nema.

Prožimajući zvuk

Stvarajte filmove koji zvuče jednako dobro kao što izgledaju.

Pomoću kamkordera LEGRIA mini X opremljenog velikim stereo mikrofonom s visokim odnosom signal/šum i širokim dinamičkim rasponom, snimanjem u nekomprimiranom linear PCM zvuku i ručnim upravljanjem, snimite zvuk vrhunske CD kvalitete.

Za vrhunsko, ali jednostavno snimanje zvuka, LEGRIA mini ima visokokvalitetan stereo mikrofon i Audio Scene Select - dovoljno je da odaberete neki od 5 načina rada scene i postavke zvuka će se automatski postaviti.

Immersive Audio