Strastvenost u slikovnoj obradi, strastvenost u vezi zaposlenika

Grace, marketing i odnosi s javnošću

Napredujte u skladu s potencijalima

Siddharth, prodaja i savjetovanje

Mi smo više od poslovanja

Graham, rukovodstvo

Strastvenost u slikovnoj obradi, strastvenost u vezi zaposlenika

Claire, poslovna administracija

Napredujte u skladu s potencijalima

Antonello, prodaja i savjetovanje

Zajedničkim radom možemo postići ciljeve

Oliver, poslovna rješenja i IT i Nicola, prodaja i savjetovanje

Karijera u tvrtki Canon

Karijera u tvrtki Canon temelji se na strasti. Zajedno s osjećajem ponosa, to je ono što motivira naše ljude da postižu rezultate i jedan je od razloga zašto smo predvodnik u području slikovne obrade, od potrošačkih i poslovnih do medicinskih proizvoda i proizvoda za emitiranje, različitih rješenja i usluga.

Prodaja i savjetovanje

Ako ste oduvijek željeli biti dio tima koji prodaje globalno poznate usluge i rješenja i strastveno vas privlači slikovna obrada, u tvrtki Canon možete napraviti profesionalni iskorak.

Marketing i odnosi s javnošću

Ponosimo se onime što radimo i želimo to priopćiti svijetu. Tu uskačete vi. Kroz marketinške kanale za korisnike, planiranje poslovanja i upravljanje proizvodima, naši marketinški timovi i timovi za odnose s javnošću udišu život u naše usluge i rješenja.

Poslovna rješenja i informacijska tehnologija

Ako uživate u izazovima i želite biti u žiži zbivanja, okušajte se u rješenjima za klijente i pomognite nam izgraditi infrastrukturu koja naše poslovanje čini mogućim.

Poslovna administracija

Dobri ste u rješavanju problema, lakoćom nadilazite izazove i spremno predlažete nove, svježe načine za organiziranje procesa – pomognite nam izgraditi izvrsnu infrastrukturu pomoću koje ćemo postići sjajne rezultate.

Upravljanje

Mora vam biti strastveno stalo do korisničkog iskustva i ljudi. Tvrtku nastojimo razviti razvijajući svoje zaposlenike.

Diplomanti i pripravnici

Donošenje odluke o tome što ćete raditi poslije fakulteta može biti zastrašujući zadatak. Stoga su naši programi za diplomante i pripravnike osmišljeni tako da vam pruže iskustvo potrebno za razvoj karijere u odabranoj disciplini. Pročitajte Sarinu priču.

Upoznajte naše zaposlenike


Kako ostati u vezi s nama

Bilo da se radi o servisnim tehničarima u Švedskoj ili stručnjacima za prodaju u Španjolskoj, aktivno vas potičemo da istražite svoje poslovne mogućnosti u tvrtki Canon. Na svakoj lokaciji nisu dostupne sve vrste radnih mjesta, ali zato su dostupne zanimljive mogućnosti.

Zamislite se u tvrtki Canon

Tvrtka Canon su njezini zaposlenici, a mi im nastojimo osigurati ugodno i uravnoteženo radno okruženje. Osim toga, imamo snažnu vezu sa svojim klijentima koju ostvarujemo putem naše svjetski poznate marke. Zamislite se u tvrtki Canon i provjerite jesmo li pravo mjesto za vas.